-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
T20-bol kiindulva en nem vagyok elajulva ezektöl a gepektöl, itt meg nyoma nincs a magnezium ötvözetnek, nem olyan masszivak. Az X40/X41-be 1,8-as PATA meghajto valo, de ZIF-PATA atalakitoval mehet bele zif vinyo vagy SSD is, mondjuk a leginkabb pata kingspec ssd eri meg talan, 16GB-ost vettem ~12k-ert, ez a hely keves lehet, de SD kartyaval bövithetö.
N.GÁBOR: En teljesen elegedett vagyok a Lenovo-val is, söt nem volt meg ilyen jo gepem mint az X200s, beleertve az X40-et es X41-et is.
[ Szerkesztve ]
-
-
yodamastah
őstag
Ha legendas thinkpadet vadaszol, akkor szerezz egy 701C-t
Az x40-et ajanlom, nekem volt SSD-vel, teljesen hasznalhato gep. A legkisebb X amit valaha gyartottak. A hugom hasznalja egy ideje, uti vagja de semmi baja
Sajnos az SSD draga bele, es nehez szerezni, enis kinabol rendeltem. A sajat HDD-je meg olyan lassu hogy az valami rettenet. Hasznalhatatlan HDD-vel.X60s-em is volt, az sokkal jobb gep, SSD-t is konnyu bele szerezni. Win7 aeroval is kivaloan fut rajta, teljesen jo gep mai szemmel is. Egy baja van hogy elegge fel tud melegedni (az osszes x6x ilyen)
[ Szerkesztve ]
-
N.GÁBOR
aktív tag
Hali!
Miért jelented ki ennyire határozottan, hogy Lenovo nem kell?
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de hiába vette át a Lenovo a PC-s üzletágat, a szakemberek maradtak nem?
Nah, meg nem utolsósorban ThinkPadek vannak az F1-ben is meg ha jól tudom a Nasanál is.Szóval azért csak nem rosszak a Lenovok.
Persze nem okoskodni akarok, hisz Lenovom, még nekem sem volt. (T23-mat hajtok)
Üdv
May the force be with you!
-
franc0
őstag
X60.
Ha SSD-t akarsz, kell a SATA és a Win7. Ez a legrégebbi X modell SATA-val, a Win7-nek pedig elég a Core Duo proci.
Nekem T60 van SSD-vel, ugyanaz a hardver. Le leszel nyűgözve. Netbook árban lesz egy komoly subnotid.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Brae
őstag
Nagyon meg vagyok elégedve a T40-esemmel, ezen felbuzdulva szeretnék egy X szériás Thinkpad-et is Melyiket ajánljátok? Mik a típushibák, mire figyeljek vásárláskor?
A kritériumaim: csak 2005 előtti IBM kell, Lenovo nem. Lehetőleg lehessen bele ssd-t tenni. Legyen benne wifi. -
A T4xp-kkel kevesebb gond szokott lenni, viszont arról megoszlanak a vélemények, hogy miért. Van, aki szerint azért, mert kevesebb p-s gép került forgalomba, mások szerint azért, mert ott már kiküszöbölték a hibát / jobb a hűtés / jobb a BGA minősége / stb.
Nekem az a véleményem, hogy nyugodtan vehetsz T4xp-t, a hűtőrendszerét tartsd tisztán, és csak két kézzel emeld fel az asztalról (bár ez minden notira vonatkozik), így tuti nem lesz gond.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Games
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Robotporszívók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest