Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6 #125605 üzenetére
Nos, elmondom, hogy milyen lépéseket tettem a megoldás irányában (amit sajnos még mindig nem értem el
)
Megnéztem a VGA drivert az Eszközkezelőben, ott az aktuális verzió 31.0.101.2111 volt.
Az Eszközkezelő azt írta, hogy ennél frissebb driver nincs, nem telepített frissítést.
A Lenovo oldalán semmi érdemlegeset sem találtam, a Lenovo Service Bridge telepített mindenféle friss tücsköt és bogarat, VGA drivert nem bántotta.
Intel oldalán hosszasan keresgélve találtam egy 31.0.101.2134 sz. drivert, ezt letöltöttem, de a telepítés elején azt mondta, hogy nem megfelelő a gépemhez
Még hosszasabban keresgélve találtam egy 31.0.101.2115 drivert, ezt letöltöttem és ezt hajlandó volt telepíteni (benne valami hang driverrel).
Sajnos az eredmény gyakorlatilag semmi, annyi "fejlődés" van, hogy a VLC el sem kezdi lejátszani a HEVC állományú videókat.
Ezután telepítettem először a KMPlayert. Ez megnyitja a HEVC videókat, de mintha diavetítés lenne, a kép és a hang egyaránt sűrűn szakadozik (de legalább szinkronban).
Ezután jött az MPC-HC x64 verziója, ez adta eddig a legjobb eredményt, azzal a problémával, hogy a kép és a hang is szakadozik, bár sokkal ritkábban, mint a KMPlayerben, de fura módon ha a hang megáll, akkor a kép megy, ha a kép megáll, akkor a hang megy
Az is furcsa, hogy felismeri a HEVC kódolást, de a lejátszó ablak bal alsó sarkában azt írja, hogy a lejátszás hardveres gyorsítással megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i7-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF 15 3050TI
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest