-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz bicajoskema #70903 üzenetére
Elég lesz.
De a digitális kimenet miatt én is inkább T/W500-at ajánlanék. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
A numpad jó, az összes többi számomra vállalhatatlan.
Kellenek a ledek.. nem csak a vinyó miatt, én szeretem ha látom a wifi, blútyúk aktivitást..
Egy business gépcsaládnál ez eszement dolog, ezek céleszközök (amikben sokunk a hétköznapokban is örömét leli).
Az ergonómia agyon lett vágva, engem nem érdekel, mit kell letiltani, meg engedélyezni, meg akármire használni, hogy ne akard falhoz vágni az egészet, nekem ezidáig a TP az egyetlen brand, aminél az Ultranav készségszinten használható, és annyira a kezem alá dolgozik, hogy van, hogy játszani is a pöcökkel játszom, és majdnem olyan pontos vagyok, mint egérrel..
Amihez eddig hozzányúlt a Lenovo, abból tömegterméket csinált. Nem véletlen megy ennyire jól nekik, csak ennek ugye ára van, és pont azok szívták meg, akik használnák a gépet valamire.
Én *20-as szériáig fogok TP vonalon maradni. Annyi biztos, hogy vagy ez a W500, vagy egy W510 meg lesz tartva amíg él, részemről, akkor is, ha újabb vas jön mellé. Ilyen gépekkel nem fog előállni már a piac.
Az újak meg.. előbb-utóbb mindenki elhiszi, hogy azok ám a jó vasak. Csak hát nem.
Meg hát.. ez business gép? Egyik szemem sír, másik hány Ez egy fekete Macbook, szarabb anyagokból...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz paja_falcon #70798 üzenetére
Miért nem keresel itthon egy bontottat? Lehet, olcsóbban kijönne.
-
félisten
-
félisten
válasz voyager4.4 #70786 üzenetére
Ez már consumer-szint a rollcage-maradványoktól eltekintve... billentyűzet, tapi, szerelhetőség, bugos szoftverek...
Kb lehet RIPelni a TP-t. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a következő széria. -
félisten
Látom, ma is ki lehetne osztani néhány skullfuckot... ne buzgálkodjatok!
-
félisten
-
félisten
válasz Tikakukac #70739 üzenetére
Hát ez elég szomorú.
Azt hittem, már az X61t-kben is 1600x1200-as IPS-ek repkedtek.
Azért egy tabletnél eléggé számít a betekintési szög, és mivel közelről nézed, a pixelszám is.. lehettek volna igényesebbek.
Itt Szegeden van kirakva egy kis üzletben egy X61t, valami alap procival, 50k felett, akkor kicsit ők is el vannak tévedve. -
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz orangutan4 #70725 üzenetére
-
félisten
-
félisten
válasz bitpork #70719 üzenetére
A W500 és a HD3650 már enyhén kifutott, aligha lesz új driver.. még anno úgy volt, hogy a legacy cuccokhoz is lesz évente egy, de úgy néz ki, mégsem.
Waste2-re még nem volt kessem, de engem is érdekel majd. Remélem, azért a szokásos OC elég lesz neki a használhatósághoz -
félisten
-
félisten
válasz dabgergo #70708 üzenetére
Erről jut eszembe, az miért lehet, hogy nem jön vissza a gép hibernálásból?
5 hibernálásból 1 sikertelen. Szépen kilövi magát ahogy kell, látom hogy kiírja a motyóit lemezre, itthon kapcsolom be, és már a Windows kérdezi, hogy hogyan induljon, merthogy szabálytalanul állt le.
SEMMI program nincs fent tudtommal, ami csinálhat ilyet.
Szokásos motyók, TPFC, PM, AC, ThrottleStop, HDSentinel, ezek futnak. És az Opera.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz zotykam1981 #70663 üzenetére
Valószínűleg sokat állt, és megdöglött.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz scarbantia #70581 üzenetére
Mondom, hogy a Smart2 fixálva van rá (64) és a Smart1 a GPU-t terhelve szintén 64-re izzítja, nem is mernék máshogy OC mellett játszani
MenuLabelSM1=Smart Mode 1/ Label for Icon Menu, must be terminated by '/'
Level=60 3 // Level=140 3
Level=65 3 // Level=150 3
Level=75 7 // Level=165 7
Level=80 64 // Level=175 64
Level=90 64 // Level=195 64MenuLabelSM2=Smart Mode 2/ Label for Icon Menu, must be terminated by '/'
Level2=22 64 // Level2=70 64
Level2=33 64 // Level2=90 64
Level2=38 64 // Level2=100 64
Level2=44 64 // Level2=110 64
Level2=55 64 // Level2=130 64
Level2=66 64 // Level2=150 64
Level2=77 64 // Level2=170 64A GPU-nál meg kicsit módosítottam, hogyan lássa a hőmérsékletét:
//SensorOffset1=20
//SensorOffset2=20
//SensorOffset3=0
SensorOffset4=-10
//SensorOffset5=1
//SensorOffset6=5
//SensorOffset7=5
//SensorOffset8=4
//SensorOffset9=3
//SensorOffset10=2
//SensorOffset11=1
//SensorOffset12=5Ez teljesen perfekt beállítás T/W500-ra, játék alatt sem forr fel.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Blue Eagle #70526 üzenetére
Az illuminati beépítette a chipbe, hogy idővel akkor is szaródjon el, ha nem szar.
Ilyen egyszerű.
Amúgy sajnos simán lehet, hogy sok eszköz szándékosan gondol egyet, és romlik el.
Mondjuk egy 6 éves akkutól már tényleg nem meglepő, gondolom védik a kókányolástól is. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Dhampir #70486 üzenetére
A Core2 éra Precijei elég olcsók, és VGA-ban jellemzően erősebbek.
Nekem pedig eléggé kéne a VGA kraft, valamint a négy mag sem ártana kifejezetten.
Mondjuk elég jól elvagyok a W500-zal is, csak ha kb nullából megoldhatnám a váltást...
Az nVidia-tól mondjuk félek kicsit, vajon a Precikban is problémás a 770?Ja és precikre van ventiszabályozó?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Csak úgy magamban gondolkodom, itt figyel nálam még vagy fél órát míg felmegy a Winupdate egy Preci M4400 (direkt elkértem, hogy feltelepíthessem ), és hát eléggé fapfap felépítésű gép.. nem is olyan forró, mint gondoltam a DDR2 ellenére erősebb, mint a W500, lehet Quad-ot tenni bele, és jobb a kijelzője is.
Vajon mennyiért tudnám eladni a W500-am? (T9400, 4GB, FPR, 9cell Pana 11% elhasználódással, Samu 1680x1050, 1éves zsanérokkal (pár mm holtjáték), magyar bill, gyakorlatilag új autós/hálózati kombótöltő, 2504 dokk, meghajtók nélkül, de HDD caddyvel)
Lehet, elcsábulok. Pedig a Dell pöcök tényleg elég benga.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Pár hete telepítettem, igaz 64 bitest és W500-ra, de semmi gond nem volt.
Előbb hagytam, hadd szedje le a Win Update a motyókat, ha az végzett a pár körével, jött a Lenovo féle update, feltett mindent, működött minden.
Igaz, egyszer megfagyott közben, szerintem azért, mert manuálisan frissítettem valami drivert, miközben ő is akarta. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Amugy akkor az gaz, ha nalam 4GB mellett, gyakorta jatszva, legtobbszor Opera+FFox tobb tabbal, jatek alatt tecso videot hallgatva sem fogy el?
En ertem, hogy megvannak azok a feladatok, ahova kell a sok memo, de szerintem altalanos hasznalatra eleg a 4, 64 bites rendszer ala is, foleg, ha SSD-n van a Win.
Lassan 1eves lesz az SSD-m, es semmi nyugje nincs, a rendszer pedig gyors, stabil.
Abbol meg nojunk mar ki, hogy ovjuk a szeltol az SSD-t.. meg ha ramnak hasznalod, akkor is evekig megy. -
félisten
-
félisten
-
félisten
SSD mellett nem érzed meg, csak szólok.
Tapasztalat
Bár az Avirát nem ismerem, nem szemetelek third party víruskergetővel a rendszerbe.De ha szerintetek megéri majd neki egy belakott rendszert újratelepíteni, miután rájön, hogy 32 bites rendszerrel is kevés a 2GB (mert rá fog ), akkor oké, én csak a saját véleményemmel tudtam hozzájárulni a témához.
(#70424) HSM : Feladtam egy hozzászólással fölötted.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz gyenesmartin #70411 üzenetére
Úgy tudom, nincs.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz gyenesmartin #70397 üzenetére
Általában azt szoktuk mondani, hogy *20-as szériáig még oké nagyjából.
A T410 elég jó gép, bár a tapija szvsz fos, bár én csak görgetésre használom, szóval egyéni preferencia kérdése. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Praetorianus #70357 üzenetére
Ha az új vérTP-vonal, a *40-es széria hulladék tud lenni 400k felett, akkor alatta szerinted mit várhatsz a Levonótól?
Do the math[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz donjohnson #70350 üzenetére
Hogyne, 400k felett nyilván megéri egy funkciói jó részétől megfosztott TP.
-
félisten
válasz Praetorianus #70347 üzenetére
Attól, hogy egy tejfölöspohár újrahasznosításából keletkezett ipari szemét, amit legyártani is teljesen felesleges, mint ahogy az összes többi consumert is.
Bocs, hogy én válaszoltam előbb, de Tim túlzottan részletes és rendes válaszokat szokott adni, ami láthatóan nem működik, mert újra és újra előkerül a kérdés. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz laciko69 #70268 üzenetére
Igazából rájöttem egy ideje, hogy sokakat lehetetlen lebeszélni arról, hogy kakát vásároljanak.
Szerintem az emberek többsége annyira agymosott már (no offense), annyira beléjük van rögzítve az, hogy "újat, szépet, kövessük a többieket", hogy elfelejtik, hogy egy akármilyen használati tárgy esetében egy dolog számít igazán, és az a használati érték / időtállóság.
Sokszor volt már, hogy kikérték a véleményem a "milyen laptopot" - témakörben, kifejtettem, miért jó a használt business class, aztán elmentek és megvették a consumert, mert "csak jobb az új". -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz tothjozsi96 #70229 üzenetére
Nem tudom tudod-e, de nem mindenki ugyanazt a modellt használja.
Nálam például nem szokott ilyen előfordulni. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz voyager4.4 #70091 üzenetére
Nekem is megírhatod majd
-
félisten
válasz gyenesmartin #70083 üzenetére
Nézd meg egy live Linuxszal, hogy kizárhassuk a hardverhibát.
-
félisten
válasz Blue Eagle #70069 üzenetére
Rendszerhangoknál nézz szét. Ha pl némítva van a gép, nem csippan.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest