Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hááát, azért ezen az x61-en a palmrest simán hajlik befele pár mm-ert (egy szimpla műanyag darab), ha erősebben összecsippentem hüvely és mutatóujjal, illetve azért a billentyűzete is jobban benyomódik, meg a képernyőt is jobban meg tudom csavarni. benyomom hátulról, aztán már hullámzik is a képernyő.
fater r61-esével simán agyon lehetne verni bárkit. aztán utána letörölgetni a vért róla és használni tovább. ezt kis vackot nem merném önvédelemre használni, még a rollcage nélküli x31 is masszívabbnak tűnt.
bár én alapvetően sem szoktam beájulni egy thinkpadtól, meg a magnéziumtól se. arra jó, használtan (vagy olcsón) megvenni 100k alatt, hurcolni míg darabokra nem esik, vagy el nem lopják. de arra tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
bocs, mielőtt valaki készpénznek veszi a "működnie kell"-t: egyelőre csak amerikába szállít az egyetlen e-bolt, és eddig személy szerint nem találtam sehol notebookra vonatkozó kompatibilitási hírt (se pro, se kontra). egy-két héten belül kiderül biztosra, hogy belefér-e, látja-e.
-
AceTom
aktív tag
Én is szerettem volna egy hordozhatóbb gépet, mint apu nagy 15"-osa, amit egyszer vittem be magammal egyetemre, de a 12"-os kijelzőt meg keveseltem. Így lett 13,3"-os SL300, mert ez volt megfizethető akkoriban (használtan nem néztem az X-eket). Aztán rájöttem, hogy elég vastag, és a súlya is kb a 14"-os T szériáé, mindenesetre bevált.
Viszont mostanában gondolkodtam, hogy ha cserénék (egyszer) X vagy T lenne-e, de nem tudom eldönteni melyik. Az új X220-nál 12,5"-t írnak, ami picivel elvileg nagyobb pixelméretű már mint a régi, viszont néztem tesztet róla youtubeon, és nagyon rövidre sikeredett a csuklótámasza, amitől nem vagyok biztos benne, hogy bevállalnám most se az X szériát. Hiába hordozhatóbb, ha a csuklóm tönkremegy tőle használatkor.
Szóval ezt csak azért írtam, hogy ha valaki hosszabb ideig dolgozik is ezeken, az új X-ek nem feltétlen jelentenének jó választást mindenkinek. A régieket ahogy néztem még hosszabb csuklótámasszal csinálták (már csak a képaránya miatt is).
Kár, hogy 13,3"-ban most nem csinálnak csak Edge-t, meg a régi X ami 13"-os volt is horror árban volt.. (na meg ez az új ThinkPad X is, ami nem rég volt hír a PH!-n..) Nekem valahogy ez a 13" tűnik már használhatónak (igaz 12"-os laptopot csak rövid ideig próbáltam egyszer-kétszer.Mondjuk ez az SL300 is alkalmi vétel volt, mert nem sokkal utána be is szüntették a gyártását ennek a méretnek az "olcsóbb" kategóriában.
-
Integra
titán
értem mit mondasz, optikai meghajtó nekem sem kell, ez biztos.
nekem a kijelző a fontos. de 390ezret nem adok egy x201-ért. és abba még kell az ssd, meg a hdd. igaz, előbbi már megvan, nem kell még egyet vennem.
de ha az x220 is ilyen pofátlan áron jön be, akkor arra lehet, hogy ránézek. bár ott meg ez a csodás 1366x768-as fertő van...
wann nem igazán érdekel, nekem ez csak itthonra kell, ha erős gépet akarok, ott az asztalim, az mindenre elég.
meg letöltésre is legyen jó, ezért frankó a secondary hdd. mehet egy ilyen notesz egész nap, semmi baja nem lesz róla, az asztalim kicsit luxus hogy folyamotsan menjen, csak az áramot zabálja. de lehet hogy arra megjavíttatom a t42-t.
most te mit tettél a 12-esbe? milyen panellal? kihajítottad belőle a gyárit?
nem hiszem, hogy az asztali dell monitorom panelja fog bármilyen notebookból vissza köszönni rám, de a legalját sem kívánom[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
néha az az érzésem, hogy kezdesz olyan lenni ezzel a mini mániáddal, mint ez a joey20 gyerek az amoled-samoled rigolyájával
ne értsd félre, vicc volt
a nagy gép fateromnak kell, nekem marad a t420. az x201 ára meg vicc ezekhez képest, nekem szimplán nem éri meg....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gondwana
addikt
a 12,5mm-es terás lemezt be lehet tuszkolni
A csatlakozó ilyenkor mit mennyire fesziget? (Érleli az alaplpcserét, gondolom)
Turbo memory =/= Tuborg memory (Épp Szabadkán van a köztársasági elnök, ragad rám a melléolvasás)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
Ez alapján viszont nincs sok értelme p4-clockmoddal lassítani a procit, mert ez kb. csak a thermal throttling, de az órajelet nem veszi ténylegesen visszább.
A másik kérdés
válasza itten rejtez.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
Valamiért úgy emlékeztem, hogy a Celeron M annyival kevesebb a Pentium M-től, hogy az órajele fix, és még itt is hasonlót írnak.
Szerk.: ez a proci egy 45nm-es csíkszélességű Dothan?! (Persze, 64bit, de minden más értelmes fejlesztést kidaraboltak a Core arhitektúrából?)
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
Most néztem a CHS-ben, nem, hogy készleten nincs, de még az árlistából is kiszedték a magyar billentyűzetet. Angol UK van beárazva (kb. 20k), de nincs raktáron.
Ki is keresett T410-et boltból?
LENOVO NB ThinkPad T410, 14.1" WXGA+, Intel Core i5-580M 2.66GHz, 2GB, 500GB, DVD-RW, nVidia NVS 3100M, Win 7 Prof 64 bit, 6cell, Fekete LEN NT7ASHV -- ilyenből van egy db. raktáron jelenleg, igaz, 300k felett.
LENOVO NB ThinkPad T420i, 14.0" HD+, Intel Core i3-2310M 2.1GHz, 2GB, 500GB, DVD-RW, Integrált VGA, Win7 Prof 64 bit, 6cell LEN NW16NHV -- ez meg éppen hogy csak 200+áfa felett... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
audi100td
nagyúr
Igen, ake, elegge kinai, de vegülis egyben van, meg nem log ki a gepböl, corestore tenyleg jo lenne, bar mar annyira mar nem izgat a dolog, ubuntu winhez kepest joval simabban fut, nem beszelve a boot es shutdown idöröl. Viszont uton van az affs panel, remelem jövö heten itt lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
vissza fogom este tenni bele az eredeti ramot, aztán meglátom. tartok tőle, hogy sajnos a ram lesz az. akkor viszont elfogom adni. majd veszek bele mást.
de x201-be meg rájöttem hogy nem jó, oda 1066-os ddr3 kell már....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
audi100td
nagyúr
megy megis, elöször valamiert nem ment, vinyom van, amugy en is csak ritkan hasznalom
Wolfskin: ha gyakran cipelgeted a gepet es jol ki tudod hasznalni a ciklusokat, szerintem nyugodtan tölteheted 100-ig is, igy nincs nagyon ertelme a 40%-os beallitasnak, inkabb akkor jo ha csak ritkan megy akksirol
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
-
KTibxx
aktív tag
Szia!
Gondoltam megfogadom a tanácsod,de nem találok win7-re, működő trükköt.A coolbits-el próbálkoztam (manuálisan is létrehoztam:[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNvTweak]
"CoolBits"=dword:00000003 meg találtam letölthető változatot is) de nem jelenik meg -vagy én nem találom- a felületet ahol be tudom állítani,hogy visszavegye a sebességet...
Nincs tipped?
Köszi -
audi100td
nagyúr
Ja, oke köszi szepen
Ha nem gond, meg lenne egy kerdesem, xorg.conf.d alapjan allitottam be a scrollt, müködik is, de emellett ugyanugy megmaradt a közepsö gomb alap funkcioja is (pl. böngeszöben ha ramegyek valamire megnyitja a link tartalmat uj fülön), ezt nem lehet valahogy kilöni? Vagy az udev-es resz is kellett volna? Vagy mit csesztem el mar megint?
Amugy azt vettem eszre, hogy ubi alatt bekapcsolt bluetooth mellett halk high pitch noise hallatszik a gepböl, ez nalad is jelentkezik?
[ Szerkesztve ]
-
KTibxx
aktív tag
Nem a ventihez nem szeretnék nyúlni semmiképp! Én nem bánom ha megy -főleg,hogy úgy tűnik ez így működik, többen ezt tapasztaljátok-,lényeg,hogy hűvös a gép.(inkább 1-2 évente venticsere mint proci vagy alaplap).Nem is nagyon hallom az enyémen amikor megy így nem is zavaró.
Én a fesz.értékek visszavételével az akku időtartamot növelném -járulékosan picit még hűvösebb lenne a masina -
Gondwana
addikt
Ezt a projektet buktuk...
Akármit rakunk a miniPCIe slotba, a BIOS whitelistben szerepelnie kellene - de a CoreStone MV biztosan nincs benne.
(annak, hogy 3cm mPCIe SSD-t találjunk, meg még annyi esélyét se látok - egyedül a rövid slot nem wihtelistes)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
Ha megnézem ezt a képet, és összevetem a szabvány lábkiosztással innen vagy innen, illetve az EEE gányolt slotjával, vagy ezekkel a kütyükkel, arra a következtetésre jutok, hogy ebben a pdf-ben (ICH9 datasheet) akár benne is lehet a válasz, hogy kell-e egyáltalán átkapcsolni azokat az Rx/Tx ágata, vagy autosense kapcsolgatja, hogy a PCIe buszra, vagy SATA portra kötődik-e éppen - csak most rögtön nincs idő átolvasni.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
audi100td
nagyúr
hat, ez igy tiszta sokallas
mas: Ma megjött hongkongbol az uj palmrestem (X200s), viszont hianyzik rola a TP logo, nem tudjatok hol lehetne beszereni? Lehetöleg ne megint eBay, az 2-3 het.
Ja, es megjött a T20-asom is nemetböl, az egyik sarka tökre elgörbült szallitaskor, raadasul pont az egyik zsaner környeken, münyagok is törtek le , majd este dobok fel kepet.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Az X3x, T2x-be meg csak sima mini PCI volt, ha nem tevedek.
Hat igen, az X220 nekem sem tetszik annyira, ha valtanek akkor csakis X201s-re, de az meg többet fogyaszt, talan hangosabb is es a c2d nekem vegülis eleg mindenre. Most rendeltem ebay-röl egy usb 3-as expresscard-ot, mar csak egy supertalent corestore kellene.
Tenyleg, az SSD miatt ugye nem ugrik akkor a WWAN modul? Van meg szabad mini pcie
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
+ az x6x-ben (gma 950/x3100) nincs hd gyorsítás, bár egy broadcom crystal HD minipci-e kártyával orvosolható.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Gondwana
addikt
Az offline itt most nálam inkább azt jelentette, hogy mplayer, és nem flash. (Mindegy, hogy lementett jútyúb, vagy más divx)
Ki fogalmazta meg (azt tudom, hogy kinek az aláírása), hogy a processzorok lassan már dinnyék, annyi mag van bennük?... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
hatpersze
tag
az enyem (x30-as) 1.2ghz-es procival, 512 rammal a 380p-t siman lejatsza, a 480p szaggat. de a t23-as 1.12mhz-es procival, es 386 rammal is ugyanigy lejatsza, csak kevesebb megnyitott oldallal banik el (chrome), annyi a kulonbseg.
szerk:
gondwana, igaz, most neztem, tenyleg nem birja teljes kijelzon, eddig fel sem tunt...
akksi: lehet hogy rossz az akksi, nem vitatom, a problema az hogy olyan mintha le lenne tiltva, tehat opciokent sem jelenik meg allul az energiaellatas ikonnal, csak az hogy be van dugva a tolto. ha rakeresek az ibm sajat szoftverevel, vagy a windowsban akkor latja es irja hogy minden rendben vele.[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Anyám cybernagyiskodik X31+9.04Ubuntuval. A 360p és a 480p jútyúb csak ablakban élvezhető (így szokta a fiam a Pingut nézni - Tux-rokonság), fullscreenben a 360p is beesik 10fps alá. Ami offline lejátszás, arra nincs panasz. XP alatt biztos eldöcögne, de falshhez szerintem x60 az élvezhető minimum.
X30 akku: én kimérném multiméterrel, hogy mennyi az annyi, szerintem az a 96% valami régi flashbackje lehet.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Ringman
nagyúr
win alatt meg keyboard customizer utility-ben lehet beállítani (tudom téged nem érint ), hogy mit csináljon e 2 kiváló gomb. (pageup/down-nak nem lehet beállítani)
Ez a program arra is kiválóan használható, hogy az pár billentyűnél be lehet állítani, hogy pár másodperc után érzékelje úgy, hogy leütötted a billentyűt. F1-nél ez nem hátrányHardveres támogatás
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ro_bert17
őstag
Ma este egy kb. 20 fokos lakásban vagyok. Szinte ablakra pontosan úgy használom a gépet, mint tegnap. 40, 40 fok körül van a cpu, és a chipset.
Most AIDA stresz tesztet, vagy mit indítottam el, és 70 fok a cpu. Az oldalán rendesen, normálisan ömlik ki a meleg, viszont még így sem annyira forró az alja, mint tegnap volt.
De megfogadom a tanácsotokat, holnap kicsit szétcsavarozom, kifújom sűrített levegővel. Aztán ha nyárig megint elő jön akkor irány a szerviz.
Szerk: egyéként ezután az izzasztó teszt után rendesen, és egész gyorsan, korrekten vissza is hűlt.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
azért pár pasztát is teszteltek
Linux alatt nincs olyan opció mint windows alatt, hogy beállítod, hogy a power gomb megnyomásakor ne csináljon semmit a gép? az megoldás lenne a véletlen kikapcsolásokra.
(#17525) Tim82
A tpfancontrol nálam, t61-nél más értéket mutat, mint pl a hwmonitor, vagy a coretemp.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Szvsz ez már hitvita kérdése, nekem bevált az egyengetés, jobban, mint a "nyomjunk csak egy pöttyöt"-módszer.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Integra
titán
elképzelhető. sajnos a kinti router-hez nincsen accessem, csak a tulajtól kapom a lakáshoz, albérletbe foglaltatva. nem hiszem hogy szívesen látná, ahogy buherálom a gui-ján..
ugyanakkor az öreg azt mondja, hogy neki meg stabil teljesen.végre beélesedett a trackingnumber is, jeeee, telefonom már izzítva van az értesítésekre
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
oks, erre figyelek majd. ragasztó csikom van, már az autó rendszámjánál jelesre vizsgázott
azt meg lehet csinálni, hogy berakok egy kis ssd-t rendszernek és egy nagy hdd-t az optikai meghajtó helyére? és ha igen, a hdd lehet hot swap-os?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
miért? nem passzentos az ssd, hézag lesz és azt ki kell tömni?
audi: nemtom, valóban soknak tűnik, ha már hdd-ről beszélünk. 7200-es? mennyiért vesztegeted? a mostani 40gb a t42-ben nagyon kevéske, de 2 év alatt egész megszoktam, hogy mást nemtok csinálni, csak netezni vele ez a bajom az ssd-vel is, hogy úgy megtömök 80-120 gigát pikk-pakk... alapvetően a notebook megy letöltéshez is, mert 700w-os tápú asztali értelmetlen rá.
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
A T60-ban a HDD-kritikus dolgok nem voltak számomra észrevehetően lassabbak, mint most az X200T-vel (pl. Photoshop indítás, több program között oda-vissza ugrálás, ami 7200-as Hitachival meg-meg fogja néha, az ssd-vel nem volt, a lényeg, hogy értem én, hogy +100MB/s, de nekem a gyakorlatban nem hiányzott - egyébként a tabletben produkált furcsa dolgokat a múlt héten: két helyről pakoltam rá CR2 fájlokat, egyik másolás 20GB, a másik 8GB volt, gigabit etherneten, és a bruttó írási sebesség 20MB/s volt: ha egyik másolást szüneteltettem, a másik felment 20MB/s-ig, nem az olvasás volt a szűk keresztmetszet)
-
ladik
csendes tag
Köszi a válaszokat. A T400-T410 közötti váltásnál voltam pont olyan helyzetben, hogy nézelődtem. Akkor biztos úgy volt, hogy az első darabok bevezető áron voltak. Jó áron lehetett venni kb egy hónapig, utána elszálltak a dolgok. Épp akkor került hozzám a T40, így nagyon nem izgatott.
Igazából nettó 250k amit rászánok (+áfa számával), de ehhez már kell a 3 év gari is. Ebbe éppen belefér az említett kolléga által hirdetett, viszont x-ből ilyen áron nem nagyon láttam böngészgetés közben. Méretben biztos hogy megfelelne, és sokkal szimpatikusabb is lenne egy x201, de az már inkább 300k körül lenne.
Ha nincs gari akkor inkább egy régebbi T43-T60 lesz belőle... -
WWAN LED szerintem ott van, ahol be van építve előkészítés.
Notebookreview-n ki van tesztelve, s sorban egyre jobbak akkuidőben az X-ek. Az a 35W az úgy annyi, hogy benne van a northbridge, 4 szál, erős belépő grafika. Aztán még van az alulfeszelés művészete...
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
16:9: Nem örülök neki, ám elleszek vele, mert ha kevés, akkor ott a fullhd IPS.
Nincs thinklight: nekem nem nagy probléma, vakon gépelek, ritkán használom.
Nincs retesz: szerintem egyszerűbb lett ezzel, ja és nem tudok a körülöttem lévők idegeire menni a retesz nyikorgatásával.
LED kiirtás: Annyi látszik amennyi kell. A konnektort / elemet úgyis mutatja az OS. Az önvilágítós caps tényleg hülye dolognak tűnik.
Nekem ami nagyon nagy pozitívum benne, hogy a mérete és fogyasztása ellenére baromi erős, és tartós, ami nagyban megkönnyíti a munkám.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
dbius
veterán
Kideríthető anélkül, hogy szétszerelnéd, a parts lookup alapján.
-
bwoay
nagyúr
nekem az a problémám, hogy fogalmam sincs, mikor beszéltünk erről. nem találom a postot, pedig tegnap végigtúrtam az egész topicot. mindegy, a teszt megvan.
kingabo: nekem abszolút nem jön le, hogy ezt ne vették volna figyelembe. ugyanúgy hasonlítják össze az üzemidejét a két gépnek, mint a teljesítményét.
[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
nem találom. nemhogy a tesztet, de a postot sem, amiben linkeltem. biztos, hogy megtörtént ez? nem lehet, hogy csak ketten emlékszünk rá?
na ez jó, a teszt már megvan.
With a high-capacity nine-cell battery, the X201s lasted a strong 8 hours and 31 minutes. That’s nearly 3 hours longer than the category average of 5 hours and 35 minutes, and well over 1.5 hours better than the HP EliteBook 2540p (6:54). However, when compared to its predecessor, the 10 hour and 43-minute X200s, the X201s falls short by over 2 hours.
de hogy ezt mikor linkeltem, az rejtély, nem is hagy nyugodni[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
audi100td
nagyúr
Sima WXGA ccfl van benne, jo lenne egy ilyen panel, de nem vagyok benne biztos, hogy be mernem-e vallalni a mütetet, soha nem csinaltam ilyesmit, garancia miatt nem problemas? Meg hat anyagilag is kifogytam, 2,5" SSD reszemröl is felejtös, nem fernek el rajta.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
hm? Most lefuttattam Toolbox-szal egy gyors cpu diagnosztikat, ezalatt a 92 fokot is elerte az egyik mag, pedig nem tartott tovabb 1-2 percnel, a hütö körüli resz is eleg forro a gep oldalan, mint ha nem szallitana eleg levegöt a venti, nem erezni semmi legmozgast a nyilas elött, csak höt.
"iszom a géped tiszteletére még egy pohárka pezsgőt, jó?"
csak nyugodtan
-
audi100td
nagyúr
Itt van nalam az X200s, a gep tenyleg nagyon jol össsze van rakva, X41-hez kepest nem erzek minösegromlast. De a proci elegge melegszik (SL9400), nehany perc prime blend utan mar 80 fokon van a proci, a venti nem tünik zajosnak, viszont amikor 5000 rpm körül forog akkor sem erzem a kezemen, hogy tolna ki a levegöt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- ASUS ROG Strix G512LV - i7-10870H RTX 2060 6GB 144Hz 16GB 3200Mhz 512 SSD
- Acer aspire e15
- Asus ROG G512 gamer laptop - 6GB RTX 2060 & i7-10750H
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest