-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladik
csendes tag
Üdv!
[Ez] ügyben tud vki segíteni? Nem tudom van-e értelme ez ügyben a lenovo szakszervízt felkeresni?
Köszi előre is.
-
ladik
csendes tag
Sziasztok!
Adott [ez] a gép. Benne van a wwan modem, amibe vettem egy Telenor-os kártyát. Természetesen én is belefutottam a következő hibába: [link]. Uninstalláltam a drivert, felraktam a leírt módon (C:\drivers\WWANQL\Driver\SETUP.EXE DEFAULTIMAGE=6), de nem változott semmi, a hiba maradt. Egyébként a tornyot látja és ki is írja a nevét (Telenor HU), így gondolom az eszköz maga működik.
Van esetleg vkinek javaslata, hogy mit tudnék még csinálni?
-
ladik
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet változtatni a Recovery partíció méretét (esetlegesen megszüntetni)?
A gép egy x201 80Gb SSD-vel, és ebből 25gb helyet foglal a recovery partíció. Mire felraktam egy office-t és a W7 frissítéseket, maradt 15gb helyem. Ennél azért vmivel többet szeretnék, még ha azon az áron is, hogy nem a gépen lesz a backup file.
Van erre lehetőségem?
-
ladik
csendes tag
válasz Integra #17339 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Ezek szerint kellene szereznem egy w7 pro 64 bit recovery disket.
Egyáltalán van különbség a recovery disc-ek közt? Úgy értem, olyan kell, hogy amit x201-hez adtak ki, vagy akármilyen thinkpadhez kiadott megfelel?
Egyébként nyilván nem célom megsérteni a szerzői jogokat olyan esetben, amikor a legális változatért fizettem, de szeretném kihasználni a gép által adott lehetőségeket.Tud nekem a fennt említett recovery disk-el kapcsolatban segítséget nyújtani?
-
ladik
csendes tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba egy x201-el. Minden klassz, csak win7-et kell rajta cserélnem, mert most nem az eredeti van rajta. Akitől vettem, küldeni fog nekem 2 féle recovery disket, egy win7pro 32 és egy win7ult 64-et. Gyárilag a 32 bites oprsz volt telepítve, viszont a gépben 4gb ram van. A dilemma az, hogy melyiket rakjam fel. A 32bites esetén nem lesz kezelve a 4gb ram, a 64 bitesnél pedig nem tudom, hogy átmegy-e az eredetiség ellenőrzésen.
Nem fogok minden vackot telepíteni a gépre, egyszer szeretném rendesen összerakni a rendszert. Hajlok a 32 bit felé -ha már van licensz hozzá-, mert nincs kedvem azzal szórakozni, hogy csesztessen a win, hogy mekkora veszélynek vagyok kitéve a hamisítók által.
Még sose raktam fel recovery disk-ről windows-t, állítólag nem kér product key-t (mondjuk akkor nem tudom minek van a matrica a gép alján). Ez gondolom nem azt jelenti, hogy nincs is semmilyen ellenőrzés.
Mit javasoltok, melyiket kellene választanom? -
ladik
csendes tag
válasz audi100td #16883 üzenetére
Megkaptam a kódokat hozzá.
Svájci lokalizáció, így hogy minél cifrább legyen a helyzet, a billentyűzet is swiss (talán ua mint a német) kiosztású. Egyébként rendben van a gép, papír szerint az van benne, amit a hirdetésben - ír kivéve a bill kiosztást.
A W7 32 bites benne. Rosszul tudom, hogy nem kezel 4gb memóriát? (akkor nem értem minek raknak bele 4-et vagy ien op rsz-t...)
Még gondolom a töltővel is gondom lesz.
Már csak meg kéne tapogatni -
ladik
csendes tag
válasz audi100td #16881 üzenetére
Köszi a választ. (mea culpa, nem olvastam el az első hozzászólást...)
A hosszú í-re azért kérdeztem rá, mert csak ilyen képeket találtam. Mind1, egy bill. csere még belefér a büdzsébe.
Még a '90 évek elején ment fejből az összes ascii kód a jó öreg 286AT-n, de már most nincs kedvem/időm/energiám ilyenek miatt bosszankodni.Egyébként nagyon szimpatikus az a gép, csak Tatára kéne menni érte Szolnokról a lassan 400 forintos benzinnel, ami maga 10k.
-
ladik
csendes tag
Köszi a válaszokat. A T400-T410 közötti váltásnál voltam pont olyan helyzetben, hogy nézelődtem. Akkor biztos úgy volt, hogy az első darabok bevezető áron voltak. Jó áron lehetett venni kb egy hónapig, utána elszálltak a dolgok. Épp akkor került hozzám a T40, így nagyon nem izgatott.
Igazából nettó 250k amit rászánok (+áfa számával), de ehhez már kell a 3 év gari is. Ebbe éppen belefér az említett kolléga által hirdetett, viszont x-ből ilyen áron nem nagyon láttam böngészgetés közben. Méretben biztos hogy megfelelne, és sokkal szimpatikusabb is lenne egy x201, de az már inkább 300k körül lenne.
Ha nincs gari akkor inkább egy régebbi T43-T60 lesz belőle... -
ladik
csendes tag
Sziasztok!
Nincs most sok kedvem utánaolvasni a témának, de köztetek biztos vannak jól értesültek.
12-14" laptopot akarok venni a közeljövőben. Ezen kívül ami biztos, hogy vagy T vagy X Thinkpad lesz.
Mit javasolnátok, megéri várni a új processzoros gépekre - ha igen, akkor feltehetően mennyit kell várni -, avagy vegyek most egy T410-et Neverhood kollégától? 1-2 héten nem múlik a dolog, de ha vszínűsíthetőleg nem ad nagy többletet a Sandy Bridge, akkor nem vacakolok vele. Nem 1-2 évre tervezem a vásárlást, ez a teljesítményszint sokáig elég nekem munkához és nethez. (eddig T40 volt, azzal sincs semmi gond, csak elkerül tőlem...)Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest