-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikcsi
senior tag
válasz vikcsi #82623 üzenetére
Már a megoldás sem jön be, amit még írtam anno...
másik töltővel nem indul, másik akksival indul, de ha bármilyen töltő van rajta, akkor nem indul...
Elég szomorú. Már minden lehúztam, kiszedtem belőle, igazából csak az alaplap maradt, nyilván az a ludas... habár mondták, hogy a palmrest két szélén néha rázottNa a lényeg, hogy T60 donort keresek, 14" ati vga-s változat volt. Ebbe jó bármelyik 14" T60 alaplapja? Ha sima inteles, az sem gond a hűtés miatt - nyilván ott kevesebb a hűtendő, de el is fér problémamentesen?
Köszi!
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest