Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Szia!
Ugyan én Bip-ről Bip S-re váltottam (nem Lite-ról), de:1) Igen, Mi fiókhoz van rendelve, máshoz addig nem lehet párosítani.
2) Mi Bandage-t nem használok, Amazfit Tools + Zepp van nálam.
3) Nekem úgy, hogy percenkénti pulzusmérés, kb. ~1 óra séta mozgásmonitorozás GPS-szel, ~15-20 értesítés naponta bírja 10-12 napig. Persze, ez alacsonyabb kihasználtsággal csak növekedni tud.
4) Nekem jobban tetszik, kicsit "fluidabb" az egész az animációk miatt, pontosabb a pulzusmérés, GPS is egy picit jobb. Hátrány a sötétebb kijelző, de nem vészes.
5) Van már igen sok WF, konvertálásról nem tudok.Remélem tudtam segíteni.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz HoaryFox #13515 üzenetére
Erről ennyit, amikor hazaértem és szinkronizáltam a Bip S-t, kapott egy FW update-t, szóval ismételhetem majd meg az egészet
De annyit el tudok mondani, hogy:
- Távolságot nagyjából mindkettő óra jól méri, bár a sima Bip ad magának mindig egy pár 10 m "előnyt", de utána egyben vannak
- A sebesség mindkettőnél elég hektikus, kb. csak "tájékoztató jellegű adat", a Bip S-en nagyobbak a kilengések.
- Pulzusmérésben egyértelműen a Bip S jobb, a sima Bip nem akarta felvenni a "ritmust", egyszerűen 20-30 BPM-el kevesebbet mért folyamatosan (meg is cseréltem egyszer a két órát a kezeim között, ugyanez jött ki)
- Fogyasztásuk kb. azonos, bár a Bip S-re érkeztek értesítések, valamint folyamatos BT-kapcsolat, a sima Bip csak magában volt. Szóval talán a Bip S jobban bánik az energiával (nem is lenne csoda, hisz' pont ezt a két dolgot emelték ki, hogy alacsonyabb energiafogyasztású a GPS chip és a pulzusmérő is)"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
Ma megcsinálom Bip S vs Bip egy órás séta keretében. Mondjuk lehet furán fognak nézni, hogy miért van rajtam 2 óra
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
No, megjött a Bip S, gyorsan fel is vettem és elmentem vele egy sétára.
Tapasztalatom szerint valóban elég hektikus a GPS-e, remélem ezt javítani fogják a jövőben. Pulzusmérésben pontosabb szerintem a sima Bip-nél, de nagyjából ugyanazt mérte, mint amit a Bip szokott (szerintem holnap csinálok egy olyat, hogy egyik kezemen a Bip S, másikon a sima és FIGHT )
A gördülékenyebb animációk jól állnak neki, sokkal gyorsabbnak érződik az óra.
Képernyője valóban sötétebb, de este a köztéri lámpák fényénél is jól kivettem pl. a sebességet, megtett távolságot, pulzust, stb. Szóval annyira nem zavaró.
Bazinagy plusz: semmi mókolással tudja az ékezetes karaktereket
Használt appok: Zepp 5.0.0, Amazfit Tools v5.0.0
Óra FW: v2.1.1.46"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Talán 2 éve, hogy használom a sima Bip-emet nagy elégedettséggel, de úgy döntöttem, hogy váltok a Bip S-re az új funkciók miatt (GPS, pulzusmérés elvileg takarékosabb, zenevezérlés). Azonban picit megijedtem a fórumot olvasva (csak a legutóbbi oldalt olvastam végig), hogy ennek is vannak gyermekbetegségei (pl. kieső kijelző, nem megérkező értesítések, stbstb.)
Aki esetleg mostanában vásárolt Bip S-t, tudna mondani valamit, hogy ezek még jelen vannak?
Valamint valamelyik tesztben mintha azt láttam volna, hogy van benne gyárilag magyar ékezetes betűk. Ez igaz?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest