Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Én gondolkodtam hasonlón, de több probléma van:
- Egyedi méretek. (amiről te is írtál)
- A hátlap sata csatlakozói is egyediek, vagyis kell venni egy közdarabot, hogy normál sata csatlakozót csinálj belőle (ha jól emlékszem 20-30 ezer forint/darab)
- A házban rengeteg az egyedi csatlakozó, amit át kell alakítani.. Bár talán ez a legkisebb gond a fentiek mellett.Úgyhogy nem egyszerű az átalakítás..
A legjobb megoldás szerintem vagy eladni a házat, vagy használtan venni bele alaplapot. Szerintem mind a kettővel olcsóbban és egyszerűbben jössz ki mintha te moddolnád.
[ Szerkesztve ]
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
törölt tag
én nézegettem anno, mert egy időben keveselltem a teljesítményt (már elmúlt ), a házat meg megszerettem.
anno vettem egy komplett belsőt tartalékba, potom pénzért, mert belebotlottam. a házak kellettek valamire, szóval hasznosítani biztos lehet más úton.
nézegettem a hátlapot, amire mennek a tápkábelek meg a minisas huzalok. nem mondom, hogy lehetetlen, de...
inkább akkor elölről közelíteném meg a kérdést, és a műanyag keretekről vágnám le a peckeket és úgy kábelezném be.
kérdés, hogy milyen itx lapot lehet beletenni, ami elfér, meg a kábelekkel is meg lehet közelíteni.
csak az alaplap szállt el? más táppal is halott?
ha nagyon unod nézegetni, én megveszem csak a házat... de sokat nem adok érte[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest