Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz Willanyasz #46767 üzenetére
Esetleg megpróbálnám másik oprendszerrel, pl kezdésnek egy Linux Live USB-ről. Vagy ha az nem, és van rá lehetőséged, akkor újra húzni egy Win10-et, az ügyesen feldriverezi magát általában.
-
b.kov
senior tag
válasz Willanyasz #46764 üzenetére
Fent van a legfrissebb, elérhető Bluetooth driver?
-
válasz Willanyasz #44812 üzenetére
Szenyóóórtilla jól mondja, nekem van olyan akkum amiben az egyik cella gyengébb. Oda kell figyelni rá, mert lelövi magát. Az a cella teherre képes belépni abba a tartományba ahol lekapcsolja a teljes akkut, de csak terhelésre mutatja meg magát, kilóg a cellafeszültség a sorból. Több tizeddel a többi alatt van full load alatt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
veterán
válasz Willanyasz #44812 üzenetére
Ez tipikus akkumulátor hiba szerintem. Akkucsere. Valamelyik cellád halott.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
szotadi
tag
válasz Willanyasz #44794 üzenetére
-
őstag
válasz Willanyasz #44792 üzenetére
Jaa... Akkor tényleg aksi kalibráció.
-
őstag
válasz Willanyasz #44784 üzenetére
Ennek az aksinak semmi baja, miért akarod kicserélni?
-
válasz Willanyasz #44787 üzenetére
Akkut szoktál kalibrálni? Vagy a BIOS-ban van erre menü?
-
válasz Willanyasz #44784 üzenetére
Ez így van rendjén! Mintha ott sem lenne vedd úgy, mert fizikailag sincs ott akku.
Rengeteg a ciklusod úr isten!! Te rendszeresen töltöd vagy mi? Nekem egy 300-hot közeli akku már felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz Willanyasz #44749 üzenetére
Mindig fel kell tenni először az intel drivert, utána tudod csak az AMD-t.
Mástól nem tudom mitől lehet.
Ha fenn van ati driver is, utána tudot állítgatni melyik alkalmazáshoz melyiket használja.
-
veterán
A gyári oldalról letöltött drivert tedd fel
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Brandynew
őstag
Mi az, hogy nem engedi? A HP hivatalos oldalán rákerestél pontosan a típusra és az ott felajánlott driverekkel próbálkozol? Egyébként a szoftveren belül láthatod, hogy melyiknél mit használ.
-
Brandynew
őstag
válasz Willanyasz #44747 üzenetére
Magától az alkalmazásnak megfelelő VGA-t használja, pl. játék alatt biztos, hogy a DVGA-ra vált. De a videokártya saját szoftverén belül ezt manuálisan is tudod állítgatni.
-
veterán
válasz Willanyasz #44586 üzenetére
Nem lehet cserélni, még a G2 és G3-nak is más a billentyűzete, mint a G1-nek. Az újabbakban már többször van világító billentyűzet, de a G1-ben nem emlékszem rá, hogy lett volna.
-
w.miki
veterán
válasz Willanyasz #38640 üzenetére
és hogy csináltad meg?
szinte teljesen véletlenszerű (és ritka) az újraindulás.
eseménynaplót nem néztem, minidump-okat lementettem, de attól nem lettem okosabb...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Viktor77
titán
válasz Willanyasz #38634 üzenetére
Windows naplók és Alkalmazások vagy Rendszer. A kékhalálkor nézd meg az időt, ez alapján megtalálod a hiba bejegyzését.
Legalábbis Win7-en, nem tudom 8-on is így van-e.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz Willanyasz #38632 üzenetére
Az a kékhalál. Eseménynaplóban nézd meg mi okozta.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Gedeon31
addikt
válasz Willanyasz #37656 üzenetére
Szia!
Itt nézzél szét [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G3 N2840. 4gb ddr3 500gb Hdd (Bill. Gombhianyos) töltő nincs
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Acer Nitro 5 AN515-55-56F5
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 14"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest