Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én még sosem tapasztaltam olyat, hogy később pixelhiba jött elő. Ha pixeles volt egy gép, akkor az már eladáskor is az volt, később sosem lettek új halott pixelek
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
niniboo
újonc
90-100 között gondoltam. Nem kell amúgy, hogy csodákat tudjon, újságíró vagyok, szóval e-maileket, chrome-ot nyitogatnék rajta, meg wordöt használnék nagyrészt. Azért jó lenne, ha nem öt percig akarná megnyitni a wordöt, és az aksijának kellene egy olyan 4 órát bírnia, hogy túléljen egy hosszabb sajtótájékoztatót.
Játszani nemigen szoktam, max sorozatot/filmet nézni.
Szerintem ezeknek nem kell 200ezer forintos laptop. Csak arról szeretnék meggyőződni, hogy megbízható, és hogy pár hónap használat után nem lassul be.
Használtat nem szeretnék, pont azért, mert pár éves használat után az aksi valószínűleg már nem olyan, mint újkorában. -
Dhampir
félisten
Konkrét összeget nem írt.
Sok mai gyengébb gép (de modernebb technológiával), még energiatakarékos procival is jobban szaladgál és hosszabb aksiidővel, mint egy nyugdíjba küldött használt, amire vagy van valamennyi garancia, vagy nincsen.
Amire fontos figyelnie az általános megbízhatóságon kívül, a minél jobb kijelző, amit naphosszat fog bámulni.
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Nem írom le, meg voltam vele elégedve. De ez így jelenleg használhatatlan. Vagy javíttatok, ami nem fér bele a keretbe, vagy veszek egy másikat részletre, ezt meg elteszem, és később ha van rá keret, javíttatom. Helye mindig lesz itthon, 3 iskolás gyerek van.
A kérdés még mindig az, hogy az x360 14 az ajánlott vétel vagy sem. -
veterán
Fekete macska egy sötét szobában. Vak emberrel... kicsit sántít ez a dolog
Amúgy jó az idézet, de ha Darwin ezt mondta, akkor ott komoly problémák voltak, vagy rengeteg alkohol...
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
-
jety91
őstag
Nem tudok róla hogy lenne valami kerülendő márka. Az én 450 G2-ben ilyen van: [link]
Vásárlásnál egyedül a méretre figyelj, mert 2 féle van és neked a 2242-es kell (22mx42mm-es, tehát a half size méretű)
Ja és csavart előszeretettel nem adnak hozzá a gyártók, így azt neked kell beszerezned
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
SymbianOS leírta a lényeget, én annyit fűznék hozzá hogy neten vedd, ugyanis tán pont itt írt infók szerint véletlenszerű hogy melyik eszi meg az m.2-t, vmelyikben csak helye van meg. Ha 24 GB-os ssd be is van téve akkor valószínű nem fog menni mert az csak gyorsítótárnak van.
És ha neten veszed akkor ugye ott a 14 napos elállás tehát cserélheted egy 2,5-ösre. Egyébként sztem inkább 530-535 legyen, 530-cal töb a tapasztalat de az 535-ről bár kevesebb de nem nagyon láttam negatív véleményeket.üdv, adika4444
-
veterán
Gumi és fém keret, plusz a kábel. Nem olcsó mulatság, gyári új ára 15-25 ezer között volt amikor még futott a típus. Használtat vagy utángyárottat keress. Gyárilag két külön tétel a keret és a kábel, erre figyelj, nehogy csak az egyiket kapd meg. A kábel fontosabb
-
Ice&Lime
veterán
Próbáld meg egy másik, jobb minőségű pendrive-val, lehet kicsit el van szabva a dugasza. Én már találkoztam olyan pendrive-val, és így nem is használtam (egy olcsó, márkátlan, reklám pendrive volt egyébként), mert csak szétfeszíti, kilazítja a gép usb aljzatát. A normálisabb pendrive-okkal ilyen gondnak nem kellene lennie.
Az egy másik dolog, ha jó a pendrive szabása, hogy az új gépeknél még kicsit be kell járatni egyes usb aljzatokat.
Szóval vagy ez, vagy az a része van a dolognak az esetedben. -
veterán
-
jety91
őstag
Nálam nem jó a jack dugón a hang (realtek hd audio-s eszközöknek zöménél van gond), gyengébbnek érzem az igpu-t win10 alatt 8.1-hez képest játékokban.
Ettől eltekintve minden működik, bár nekem win8.1 valahogy gyorsabbnak tűnik, de gondolom idővel a win10 beérik. Én nem ajánlom még a telepítését, várj inkább 1-2 hónapot míg megoldják a bugokat.
-
MasterMark
titán
HP Hotkey Support
Synaptics Mouse Driver
HP Wireless Button illesztőprogramEzek legyenek felrakva jól.
A HP oldala jó, a letöltés gombra kell kattintani: [link] (Ez nem biztos, hogy a te gépedhez van, nem tudom az milyen pontosan, de ezek mind ugyanazok lesznek szerintem.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
veterán
-
-
-
de jó hogy írsz
annyi lenne a kérdésem hozzád mint boldog tulajhoz, hogy gyári 8.1-el vetted?
és gyárilag a 8.1 van rajta vagy a gyári 8 és azt kell updatelni?
válaszod előre is köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest