Új hozzászólás Aktív témák
-
valeno
tag
válasz GrooveHero #37819 üzenetére
Köszönöm,hogy valaszoltal.
Itt mar jo parszor rakerdeztem,de a lenovo z50-70-t ajanlottak i5 4210u-s procival meg gt 840m-es videokartyaval,de en ezt gyengenek talalom,illetve lenovot garancia miatt se szeretnek venni,ezert gondoltam,hogy kulon topikokban rakerdezek hatha az ottani emberkek nem csak ezt tudnak ajanlani -
Ice&Lime
veterán
válasz GrooveHero #37738 üzenetére
Igen, engeriagazdálkodásban van benne.
-
Xantor
tag
válasz GrooveHero #37736 üzenetére
Ezt inkább op.rendszerben tudod beállítani.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Ice&Lime
veterán
válasz GrooveHero #37438 üzenetére
A hp leírásban szerepel az 1333MHz-es memória, de azt írja, hogy néhány processzorral csak a 1066 MHz-eset támogatja. A szóban forgó proci elméletileg mindkét (1066 or 1333) típust támogatja. Szóval van rá esély. De nem lenne egyszerűbb megérdeklődni a hp-tól biztosra?
(#37439) peter9228: akkor a drivereket ne a hp, hanem a saját oldalukról töltsd le és telepítsd.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #37409 üzenetére
bizony és nem bántam meg, iszonyat jó gépecske nekem csak egy dokkoló kell mert állandóan cipelem magammal a lakásban mindenhova meg egy magyar bill majd valamikor de az nem lényeges egyáltalán 8 giga ramos volt benne egy 750es vinyó de kicseréltem a régi 500asra ez jobb
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #37405 üzenetére
laptop nem asztali, ezt nem fejlesztjük kijelzőt meg felesleges is inkább veszel egy normális külsőt jobban jársz én is 160ért vettem azért fájna kiadni a 35-öt egy dokkolóra hozzá, de úgyis rászánom majd magamat
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #37403 üzenetére
inkább arra irányult a kérdésem h van-e olcsóbban de ha azt nézem h mennyi a gép listaára alapból nem sok a 35 se, de mivel én nem 500ért vettem nekem sok lenne
-
206 cc
senior tag
válasz GrooveHero #37240 üzenetére
Értem..köszi közben a linket megtaláltam én is itt a PH-n.SSHD-t azért hanyagolnám ,mert van egy újszerű 500GB-s hdd-m de a rendszer gyorsabbá tételéhez jól jönne egy 60-100GB körüli ssd.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
veterán
válasz GrooveHero #37237 üzenetére
semmi értelme, inkább sshd
nem véletlenül mondtam
ennyi erővel egy M5-be is tankolhatunk etanolt... merugye elmegy vele oszt óccsó is
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
206 cc
senior tag
válasz GrooveHero #37237 üzenetére
Pl.ilyen ugye?Csak azt nem tudom HP-hez is jó ez?
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
kmisi99
addikt
válasz GrooveHero #37216 üzenetére
Kénye kedve szerint állítja. Gondolom fullraterhelve nem bírja kiadni hisz így is meleg de azért szépen fel fel ugrál 2,7ghz körülig. Az aid cpuid kiírja milyen órajelen fut épp.
-
veterán
válasz GrooveHero #37039 üzenetére
ha garis, akkor a hibát garban orvosolják majd
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz GrooveHero #37037 üzenetére
Nincs időm visszaolvasni, hűtőpasztázást csináltál már?
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #37024 üzenetére
szevasz kék fejű
-
Fritz Teufel
addikt
válasz GrooveHero #36987 üzenetére
Valószínűleg a túlmelegedés miatt áll be a kék halál. Ez védi a géped a fizikai haláltól. Ahogy fentebb javasolták, hőmérséklet mérés, de ha kézzel forró a notebook, az is árulkodó. Azért megy 100%-on, mert már ekkora fordulat szükséges a hűtéshez, de ha meghajtod, már az is kevés. Szervizben egy napra szokták vállalni a tisztítást 5-8.000 Huf magasságában. A processzorhűtőt és a ventilátort kell kitisztítani, majd újrapasztázni.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
veterán
válasz GrooveHero #36987 üzenetére
Futtass hőmérséklet, figyelő (GPU-z, CPU-z) programot és kiderül. Az, hogy 100%-on megy a venti, még nem azt jelenti, hogy 100%-ban le is hűti a gépet.
-
veterán
válasz GrooveHero #36935 üzenetére
Ha minden igaz, hamarosan lesz olyan fólia, ami a kijelző fényétől már fluoreszkál. Azaz majdnem olyan lesz, mint a világító billentyűzet. Pár ezerért.
-
Ice&Lime
veterán
válasz GrooveHero #36935 üzenetére
Matrica nem oldaná meg? Tudom nem olyan, de olcsóbb.
-
Ice&Lime
veterán
válasz GrooveHero #36933 üzenetére
Tudod ki venni meg annyiért, akkor már inkább nem kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz GrooveHero #36931 üzenetére
Képes lennél 30e-t kiadni egy világítós bill.-ért?
-
veterán
válasz GrooveHero #36925 üzenetére
A lámpaszerűség a fényérzékelő, ezzel méri a környezeti fényt a gép.
Tényleg nincs benne világítás.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz GrooveHero #36927 üzenetére
Egyértelmű ... neked csak kamera van.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz GrooveHero #36925 üzenetére
Nem is a bill. világít, hanem egy LED, ami a villanykörte mellett van, és ha benyomod a villanykörtét, akkor a mellette lévő kis fekete négyzet kipattan, és lőn világosság, mert a LED lefelé megvilágítja az alatta levő területet.
A másik a kamera.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz GrooveHero #36923 üzenetére
A kijelző tetején lesz az, a villanykörte
-
veterán
válasz GrooveHero #36921 üzenetére
Igen, a kijelző tetjén van egy led, ez viágítja meg. Egyszerűen be kell nyomni, kinyílik és akkor világít, de elég zavaró, mert a kijelző alsó részét is bevilágítja.
Magyar billentyűt a swissparts-tól tudsz rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz GrooveHero #36916 üzenetére
Most mi is a kérdés? Ha majd cserélteted világítósra, akkor most nem világítós van benne... amit hol is lehet bekapcsolni?
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #36885 üzenetére
Na megjött az árajánlat a szervíztől. Kapaszkodjatok meg, szereléssel együtt (1 óra 7k):
bruttó 419735Ft!!!
mindjárt írok nekik, hogy köszi, kettőt kérek
Elmegyek bankot rabolni, oszt ha sokáig nem írnék, akkó elkaptak
Hát Dreamcolor kijelzőm se lesz. Pedig eddig azt hittem, hogy a Quadro 5000M lesz a legdrágább a gépbe a maga 300k-s árával. Há nem
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
veterán
válasz GrooveHero #36874 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, az ára és a minősége miatt. Mondjuk a minőségérzet nagyon szubjektív lehet...
-
Dhampir
félisten
válasz GrooveHero #36795 üzenetére
Fn + szóköz? (nem biztos, csak tipp)
-
Dhampir
félisten
válasz GrooveHero #36793 üzenetére
Itt azt írják, hogy Az AHCI legnagyobb problémája, hogy amennyiben az operációs rendszer telepítése előtt a BIOS-ban nem engedélyezzük, akkor az utólagos módosítást követően PC-nk nem tud majd betölteni.
-
Dhampir
félisten
válasz GrooveHero #36790 üzenetére
Rufus-szal vagy Windows 7 USB/DVD Download Tool segítségével írd ki.
-
veterán
válasz GrooveHero #36790 üzenetére
A pendrive-boothoz nem kell driver, ezért is sikerült bootolnod róla. Nézd meg, hogy jó-e a telepítő, ami a pendrive-on van, sztem ott lesz valami bibi.
Vagy: telepítsd dvd-ről
-
Dhampir
félisten
válasz GrooveHero #36787 üzenetére
F10
-
veterán
válasz GrooveHero #36779 üzenetére
Nem FullHD az, hanem FullHD+ 1920x1200 felbontással, mint az ény Sárkányom is
Milyen a 8740w képminősége? Anno én is eladtam jópárat belőle, még magamnek is meg akartam tartani egyet, de pont a képe miatt nem tettem.
Komoly volt a listaára a HP-nál: 849 900.-Ft
-
Dhampir
félisten
válasz GrooveHero #36777 üzenetére
Elhiszem, hogy kibírod, de írtad is:
Annyira nem para, de azért bennem van a tudat, hogy ott van.Én nem bírnám ki.
-
Dhampir
félisten
válasz GrooveHero #36774 üzenetére
Nem lehet kicseréltetni a pixelhiba miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest