Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz kmisi99 #38599 üzenetére
Ezért (is) szerettem a Sony Vaio-kat. Sokan nem tudják, de a sony nagyon jó gépeket csinált, üzleti kategóriában is.
SVS13, SVS15 sorozat pl.
Magnézium ház, FullHD IPS kijelzők, háttérvilágításos billentyűzetek, nagyon jó minőség és tartósság, második akkumulátor hely, stb-stb. Mindez volt nálam már 200 ezer alatt is, de a fullos kivitel is 400 ezer alatt maradt, i7-tel, ssd-vel win prof-fal, 3G modemmel... és sokkal kevesebb baj van velük, mint a HP-kkal.
Kár, hogy eladták a Vaio termékcsaládot, és nem csinálták olyan jól, mint anno az IBM a Lenovo-val
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
djBaree
csendes tag
válasz kmisi99 #37222 üzenetére
Jött a meleg már a bordáknál de nem az a tűzforró csak meleg levegő.... viszont az alja meg hideg.. ott semmi meleg nem érződik... ez a fura.. szét tudnám szedni csak se paszta se levegő..igy holnap beviszem egy üzletbe nézzék át azert köszi a segitséget...
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz kmisi99 #37213 üzenetére
Jutottál valamire a turbót illetően? Nekem 8740w 820q-val, de lövésem nincs, hogy be van e kapcsolva rajta, vagy van e benne egyáltalán. Gondolom van.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz kmisi99 #36537 üzenetére
Ha korrekt műhelyben történik és megfelelő hozzáértéssel akkor nincs baj a reball-al, a gond inkább az, hogy sokkal gyakoribb a chip-en belüli BGA -érintkezési hiba, sérülés általában (flip-chip), és ilyenkor cserélni kellene egy hosszabb távú működéshez. Természetesen ez már inkább 30k iránya, de így akár 1-2 évet simán elmehet még a noti normális, megbízható módon. Reball, reflow esetén chip-en belül is megtörténik ideglenesen az érintkezés (hőhatás), ilyenkor tényleg elég kiszámíthatatlan a jövő.
Üdv, Dell XPS
-
veterán
-
-
-
And01
aktív tag
válasz kmisi99 #36256 üzenetére
Nekem 8540p- vel voltak (vannak) hasonló hűtési gondok!
Bár szerintem abban a szériában a driverekkel is vannak gondok, egy sima
youtube videó, és sivít a ventillátor!Rendeltem egy 450 probookot, a hűtése sokkal jobb, mint az elitebook-é
(egész jó gép, viszont a kijelző borzalmas rossz)Egyébként hogy le lehet letiltani biosban az inteles integrált rettenetet (450g1)?
Nem vagyok meggyőződve hogy az intel-radeon vátogatás jó dolog! -
veterán
válasz kmisi99 #36251 üzenetére
Ne használd ágyban, és jobb lesz a helyzet
Amúgy te mennyiért vetted?
Még egy dolog: az elitebook nem játékra való, erre a célra konzumert kell venni! Ott nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Chaser
legenda
válasz kmisi99 #36251 üzenetére
Képzeld el milyen a k_vad i7+gddr5 verzió
hool: USB-s keretről csak a win telepítés megy, a rendszer nem fog. Telepítést mondjuk csak pendriveról próbáltam USB-n, vinyóról nem. Lehet csinálni kell neki külön partíciót.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kmisi99
addikt
-
Chaser
legenda
válasz kmisi99 #36246 üzenetére
Ilyen egy munkaállomás... p sokkal hűvösebb core i cpu-t már nem lehet mangelni, c2d-nál vége volt. Intel valszeg befenyített mindenkit, azóta semmilyen management program nem jelent meg.
32 fok az vicc lenne, ha 25 fokos szobában tesztelik akkor is...ne higgy el mindent amit a neten látsz egyébként lehet nem jól illeszkedik a hűtő pl, de mivel i7 és erős vga optimus nélkül, nem kell tőle csodákat várni hangban._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz kmisi99 #36243 üzenetére
Igen indíts el filmet vagy valamit, ha lemegy gond nélkül egy 720p-s 2 órás mkv abból be lehet lőni mit tud mondjuk net alatt.
Ha minden fenn van és működika gép jól nem kell driverekkel foglalkozni. Ujjlenyomatolvasóhoz nyilván kell valami hp sw ami kezeli._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz kmisi99 #36239 üzenetére
Cpu résznél, %-osan lehet megadni mennyit menjen min és max, tehát fix órajelet is be lehet állítani. Akkut teszteld youtube-bal, vagy 720p mkv-vel, azok adják meg az üzemidőt. HP-nál szeret minden akkura 100%-ot írni az aida
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest