Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
-
Bkrisz9
őstag
Sose vettem még semmit ebay-en azt se tudom h működik szóval ez jó menet lesz milyen árban vannak kb? Telom van csak perpill es ilyen lapost szeretnek venni par heten belul azert érdeklődök
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
veterán
-
sagit
veterán
Azt az oldalt nem tudnád esetleg linkelni?
Igen a 2530p hűtése kicsit combosabb mint a 2510p hűtése. De gyári beállításokkal mindkettő vacak
AxBattler: 1k-ért tényleg jó vétel, én MX3 vételén is gondolkodom, igaz hogy csak 1-2-3 fokkal jobb mint az MX2 de minden fok számít passzív működésnél nálam. Csak drága, ez trt csak vissza. A szervizesek meg ha jó arcok le tudod velük zsírozni hogy azzal pasztázzanak amit viszel.
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
feltoltam a vista drive-ot
azzal tökéletes+ a connection manager-el
a wireless asistant-ot töröltem is, csak a kékfog miatt volt fent de az a másik app-ból is kapcslhatóGps nincs ebben a vevőben? Rosszul tudom?
Pontos típus: Sierra MC8775
AxBattler: a 2510p-m jobban melegszik mint a 2530p-m
mindkettőt saját kezüleg pasztáztam újra MX-2 pasztával5-10 fokot segített rajtuk, a 2530p sokszor passzív netezés közben... 80 felett még nem láttam a procit
a 2510p már a youtube-tól is fel tud 72 fokig melegedni de nem tovább... itt kapcsol a hűtés
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Kakumix
senior tag
Felhívtam a HP-t a héten hasonló ügyben - az enyém EliteBook -, azt mondták nem kell a garipapír és/vagy számla. Felhívtam az első szervizt a honlapról, kell nekik a papír, mondom a HP nem ezt mondta. "Ja, akkor ők biztos jobban tudják." és elkérte a szériaszámot ellenőrzésre és megismételte, hogy tényleg nem kell - közben talán beszélt a háttérben valakivel. Tegnapelőtt elvittem és a helyszínen már nem kérdeztek semmit a papírokról. Kaptam egy munkalapot, amin az szerepel, hogy majd 8-án kezdik a javítást és 11-én lesz kész , azóta várom az SMS-t mikor mehetek érte.
ui.: nem volt gond a HDD helyére beépített SSD sem.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Khaal
őstag
Megérkezett az NC6400 az első kérdésem az, hogy melyik a legkisebb és legkönnyebb töltőtípus ami kompatibilis ezzel a típussal? Amit kaptam a géphez az egy batár 120W-s féltégla és azzal csak a dokkolón a keresztül tudom tölteni a gépet az eltérő csatlakozó miatt.
Valamint a trackpointot nem akar működni a gépen, hol lehet engedélyezni / letiltani? Esetleg van hozzá valami külön driver?
Magyar billentyűzetet hol lehetne venni hozzá (emberi áron)?
-
Kácsa
aktív tag
Attól függ,mire akarod használni.Ha nem akarod az usb portokat teledugni kiegészítőkkel,meg a akksi nincs a gépben,akkor elvileg elég.Én javasolnék egy 90W-os töltött,biztos ami biztos.Az én gépemnek is 65W-os a tápja,dokkoló nélkül,hd filmnézésnél és behelyezett akksival(ha tölti is),igen csak fel tudd melegedni a töltő. Ugyanez dokkolóval,usb-k tele,egy 120W-os táppal vígan fut,a töltő csak langyos.Nem próbáltam ki így a 65W-osal,felesleges kockáztatni.
ZoLee
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest