- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
- Path of Exile (ARPG)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanAzAPénz
tag
válasz
geryboro #2827 üzenetére
Leírta a véleményét/tapsztalatát, ahogy én is mások is.
Azért mert ilyen telefonunk van, nem kell megasztalni, lehetnek hibái , ami szubjektív vagy objektív megitélés.
Szép is lenne ha csak azért mert vettünk valamit, akkor az csakis jó lenne.
Samusngosokat meg hagyjuk, része voltam én is annak a "közösségnek".."úristen , vettem drága telefont és valaki leszólja...bla.bla"
Ez a baj ezzel a világgal, hogy sok a vaskalapos.
Abban én is igazat adok ha ennyire nem tetszik el kell adni, de igenis jó ha vannak néha negatív vélemények is. Lehet hogy ez segít másnak aki esetleg ilyen telefonon gondolkozik, vagy ha user error, akkor a NORMÁLISABBAK talán segítenek is, ahelyett hogy flegmáznának mint azt már nemegyszer tapasztalatam.
A DXO számomra is hiteltelenné tette magát ezzel a telefonnal.
Nyílván van valamennyi realitása a listának, de hogy ez a telefon nem oda való ahol elhelyezkedik, az biztos.
Nemhiába nem szerepel szinte sehol sem tesztekben ez a telefon az élmezőnyben.
Bármelyik YT-s videót dobta fel neke hogy a tavalyi év legjobb fotós készülékei, vagy akkumulátorosai, 1x-er/2x-er említik a Magic 6 PRO-t.
Mit látunk : S24U / Vivo X200 Pro/ IP16 etc....
Nálam is az "év" átverése ez a telefon.
És én ennek nem örülök, higgyétek el. Amikor elválok ettől a telefontól, az nem azt fogja jelenteni hogy a márkától válok el, hanem ettől a készüléktől.[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz
geryboro #2748 üzenetére
Tehát, egyik akku sem szereti a gyorstöltést, körülményektől függően jobban vagy kevésbé ideális alkalmazni.
Ezt próbálják a gyártók a töltés vezérlési módokkal normalizálni, csökkenteni.Amúgy B.Ú.É.K mindenkinek!
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz
geryboro #2718 üzenetére
Én úgy vettem észre van értelme, annak ellenére, hogy kiveséztük.
Ha, be van kapcsoltva, akkor szerintem csak 80%-ig tölti, hiába ír 100%-ot.
Ha, nincs bekapcsolva az intelligens töltés és úgy töltöm fel a telefont, akkor a 100%-ról történő merülés lassabb, ugyan olyan felhasználás mellett, mintha belenne kapcsolva az intelligens töltés és úgy töltöm fel 100%-ra.De, ezt már lehet, hogy leírtam korábban
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
válasz
geryboro #2585 üzenetére
Most néztem meg 3 féle kábellel....
1) A noname Toocki teljesítmény kijelzős kábellel PD 24-25W-al tölt (1m)
2) A gyári honor USB-A - Type-C kábellel csak Szuper töltést ír a sárga buborék (1m)
3) A kínából rendelt 6300Ft-os eredeti Huawei 100W-os töltő C-C kábelével(2m) Szuper töltéssel azt írja Max.50W...
4) Van egy ugyan csak teljesítmény kijelzős Noname Essager USB-A - Type-C 7A-es kábel (1m), ezzel is csak Szuper töltést ír...
5) és van egy Baseus 100W-os C-C kábelem is(2m), ezzel is csak Szuper töltést ír
Ezek szerint a kábelen is sok múlik, nem csak a töltőfejenA Huawei töltővel nem megy a Baseus 100W_os töltés
A Honor 66W-os töltővel viszont működik az Essanger 7A-es kábel és kék buborékkal tölti max 66W--al a kábel max 57W PD-t ír ki.
A Huawei töltővel meg max. 80W-ot tud Szuper töltéssel az Essanger 7A-es kábel.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
válasz
geryboro #2573 üzenetére
Azzal van a baj, hogy pl a Huawei/Honor és Xiaomi egyedi töltőszabványt használ a nagyteljesítményű töltéshez és ezt nem minden más gyártó által gyártott nagyteljesítményű töltő tudja...
Nekem van Baseus 65W GaN5Pro 3portos(2 C-s és 1A-s USB) töltőm és nem tudja25-30W-nál gyorsabban tölteni a Magic 6 Pro-t... Vettem gyári Honor 66W-os(itthon) és Huawei 100W-os(aliról) töltőt, ezekkel meg megy a 66W-os és 100W-os töltés...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz
geryboro #2398 üzenetére
mert hasonló a működése, mint az apple face id-nak, infra fénnyel világítja meg az arcot, ezért nem kell neki kijelző fényerő. a probléma az, a google wallet bem fogadja el személyazonosság megerősítésre, csak a pin/jelszót vagy az ujjlenyomatot. googlenál nem igen számít az ilyes fajta arcalapú feloldás biometrikusnak
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz
geryboro #2390 üzenetére
Én nem értek azokhoz hogy a romot meg miegymásba belebabráljak, csak használom, tesztelem a saját szórakoztatásomra, / egy pasinak kell egy kis levezetés a műszaki kütyük világába /, meg ha úgy van itt megosztom néha tapasztalatomat, ha tudok segítek, vagy ha én nem tudok valamit kapok segítséget. Több Honor fórumon is lovagolnak hogy 430, 431-es, gyorstöltés, én meg úgy vagyok vele nekem mindegy, gyorstöltést meg ritkán használok havonta talán egyszer, vagy ha veszek egy töltőt kipróbálom.
-
F-ECT$
titán
válasz
geryboro #1861 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy Neked valamilyen hibás készüléked van. Ennyi bugot a kezdeti időkben láttam androidos telefonokon (2.3-mal indult az ismerkedésünk 2011-ben). Pláne az furcsa, hogy egy sima restart nem oldja meg ezeket, hanem újratelepítés kell.
Dive ever, work never.
-
VanAzAPénz
tag
válasz
geryboro #1605 üzenetére
Sokat pattogtam rajta, főleg mert utálom ha van 1 funkció amiért részben vettem és az nem működik. Írtam még korábban erről a Honornak, de választ nem kaptam. Huawei-nél ez ahogy én tudom működik, itt nem . Előtte S23U-m volt, üzemidőben ez valamivel felette van,de nem sokkal. Abban természetesen műkdött a töltés korlát.
Elengedtem, okos konnektorral oldom meg.
-
F-ECT$
titán
válasz
geryboro #1331 üzenetére
Használd egészséggel
Én is nem rég költöztem át, de egyelőre nagy tippjeim nincsenek. Bekapcsoltam / beállítottam azokat a cuccokat, amiket használok, amiket nem, azokat meg ki.
Pár embernek a kártyás fizetés nem megy elsőre, csak második érintésre.
A frissítést (8.0.0.175) nyugodtan fel lehet tenni.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnövelt felbontás, egyedi szenzor, finomabb formavilág, csúcskategóriás körítés.
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest