- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
- Path of Exile (ARPG)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekecs
senior tag
válasz st3v3np3t3r #3244 üzenetére
nem kell minden hülyeséget elhinni amita média terjeszt... többek között egy olyan háztartási gép, amit nrm lehet netes vagy otthon hálózatra csatlakoztatni, nem tud kémkedni
: Azt hittem egyértelmű hogy csak azokról az eszközökről van szó amik valamilyen netes hálózaton kapcsolódnak otthon !Mondj egy olyan airfryer márkát, amivel kapcsolatban ilyen kiderült, hogy kémkedik
: [Tessék] [Tessék]
Da a Google mindenki barátja ! és amúgy sem igaz, nem kell mindent elhinni ! mondta a strucc és vissza dugta a fejét a homokba !Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
senior tag
válasz st3v3np3t3r #3237 üzenetére
Teljesen mindegy hogy olvastam e vagy sem, bele egyeztem vagy nem, tele van a média mikor melyik eszközről derül ki hogy lopja, vagy továbbítja az adatokat rólunk, és nem hallottam még olyanról hogy valamelyik eszköz szólt volna előre hogy most hangot vagy képet fog továbbítani rólam (telefon, tv, airfrayer stb) de ez van, digitális világban élünk.
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
senior tag
Hagyjuk már! mikor az okos telefon kémkedik utánunk, a tv-k, kávéfőzők, szinte minden olyan eszköz ami hálózatra van kötve, az mennyire szabályos? gyűjtik az adatokat a felhasználói szokásokat, tudtunkon kívül! nevetséges.
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
senior tag
Megjött épp az előbb ! 😁
-
-
Brekecs
senior tag
válasz st3v3np3t3r #2368 üzenetére
Lehet hogy van más is, de ezek is a különbségek egyike.
ÜdvWindows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
senior tag
válasz st3v3np3t3r #2366 üzenetére
C431 Honor tárcsázos (gyári hívásrögzités működik)
C430 Google tárcsázos (nincs jól működő hívásrögzités, csak külső alkalmazás)Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
senior tag
válasz st3v3np3t3r #2317 üzenetére
Az első ilyen telom C430 volt Telekomos, arra is később jött pár héttel a frissítés,
-
Brekecs
senior tag
Jött egy frissítés, gondolom valami biztonsági,
-
Brekecs
senior tag
válasz st3v3np3t3r #2215 üzenetére
Ezt a verziót töltöttem le,
-
Brekecs
senior tag
válasz st3v3np3t3r #2210 üzenetére
Épp most tettem fel a Krétát, egyből működött, van itthon pár töltő 120w is de nem megy vele a szuper töltés csak a gyári töltővel !
ÜdvWindows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
senior tag
válasz modflow #2099 üzenetére
Frissít, nincs vele baj, engedélyeket kell megadni neki, vagyis az automatikus kezelést ki kapcsoltam! 15 percenként frissít úgy állítottam be.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
senior tag
Ha már időjárás évek óta ezt használom, ingyenes! 🙂
-
Brekecs
senior tag
-
Brekecs
senior tag
válasz jegenye77 #2067 üzenetére
Én évek óta [ilyet ] veszek a telefonokra, most is ez van rajta, csak ez olyan szép zöld színű telefon ezért vettem egy átlátszót hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
senior tag
Hátha érdekel valakit !
[link]Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
senior tag
Igen vodafontol lett kihozva, két hónapos karcmentes telefon, poco F5 pro, xiaomi 12, xiaomi13, poco F6, ezek voltak mostanában, vártam volna a Redmi Note 14pro+ ha az idén megjelenik lehet azt még kipróbálom bár nem tudni mennyi lesz az ára, ha 200 vagy fölötte akkor felejtős , marad a Magic6 pro.
-
Brekecs
senior tag
Visszatértem a Magic6 pro telohoz ,előző egy C430-as volt ez egy C431-s szépen működik a hívásrögzítő rajta ( 8.0.0.206 verzió ) nem találtam most ettől jobb telefont ! 3-év garis jóval 300-alatt volt , gyönyörű zöld színű meglátjuk meddig maradunk együtt !
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok!
Vodafontol kihozott telefon C430 vagy C431-esek ?
-
Brekecs
senior tag
Az nem is látszik,nem is fog, és még az sem biztos xda-n írták volt akinek egy frissítés után Google tárcsázora váltott, és csak garancia vesztéssel lehet visszaállitani a honor tárcsázora, ez van sajna.
[ Szerkesztve ]
-
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Ram 12 + 8 GB ír, a plusz 8gb hol lehet kikapcsolni? ha ki lehet,Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
A két bolt közül melyikből érdemes venni Honor magic6 prót ?
Progsm vagy az Xre.hu ?
-
Brekecs
senior tag
-
Brekecs
senior tag
válasz koboldozat #1112 üzenetére
Köszi, megtaláltam az xda-n a leírást !
-
Brekecs
senior tag
válasz koboldozat #1112 üzenetére
Olyat találtam hogy az egyik Google tárcsázos a másik gyári, de ezt előre nem lehet tudni melyikbe milyen van,
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen telefon vásárlásán gondolkodom, hívásrögzités működik valahogy ezen a telefonon, megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest