Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni? Egy Honda fan vagyok, ezidáig nem tehettem meg, de most módomban áll beújítani egy VTI Civicet! Sedant szeretnék, mert a 3ajtós nekem kicsi lenne és feltétel az 1.6 160 paci, de gondolom ebben a topikban nem kell leírni mi is az a VTI!Ja és olyan '96-os évjárattól! Nézegettem én ilyen-olyan Civiceket, de azok mind szarrá voltak hajtva! Ha tud valaki valamit, privibe írjon, azt nagyon megköszönöm! Amúgy Heves megyében lakok! Adrenalinban gazdag hétvégét kívánok!
-
VTI-Totya
tag
Ilyet megyek jövőhét kedden kipróbálni tesztvezetésen.
5.2alatt százon. Hmm, elkenem neki, mégha a mellettem lévő eladó sikítani is fog.
Az ára viszont rettenet mint a gyorsulása. -
TexT-BoY
addikt
mi van? simota (eredeti) egyáltalán nem gagyi és ez betét szürő nem sima direkt...
te tudod
Minket meggyözött a félkiló sár ami kijött....
hm nem az tuti hogy a bütyköt birni fogja, 289fok vagy valami ilyesmi az inti tengely, 3000felett szépen fog pörögni, sőt még a 9000res leforgatás is menni fog
. Ha ladán megy, ezen is megy ( nem zsugor lada) andor szerelője megoldja
.
ennyiböl B16C nem megy bele, B20 meg van benne -
TexT-BoY
addikt
nekünk simota direkt szürő van, cold air intakkel (ennek már van értelme, 30k volt amcsibol, beszerelve)
ja és ezt halgassátok:
Andor leadta az integra tengelyeket és a régi vezérmütengelyét---> legyártat 120.000-ért magának integra profillal prelude tengelyeket, 30.000-ért tud integra tengelyt, de nem jó, mert az VTEC-es
.
A kérdés, szerintetek kell cserélni a szeleprugókat meg a tányérokat, netán a szelepeket is?
-
-
-
Integra
titán
-
Snoop-y
veterán
válasz
VTI-Totya #5079 üzenetére
Faszt van értelme
Utcai autón semmi de semmi értelme nincs ( ráadásul erősen típusfüggő is )
Max kicsit agresszívebb lesz a szívóhangod. ( enyémben is gyári papír szűrő van )mod: Cimbora is most rakta vissza a hacsiba és a Nissanba is a gyári szűrőket.
[ Szerkesztve ]
-
-
VTI-Totya
tag
DIREKTSZŰRŐ????????
Tudok olcsón szerelőt, ha kell majd hívj. (fogsz)
Haverom motorgenerálomnál 3-4mm vastag redvát vakart le a dugómról és a szűrőt kb 3-4 hét alatt ette meg úgy, hogy csak a fém háló maradt a keretén.Minőségit meg itthon te még nem kapsz. Külföldről meg esetleg nagy nehezen valami jó minőségűt, de annyit szerintem meg nem ér.
Rakd a gyári házba a kiváló minőségű, de drága sport szűrő betétet és az tényleg jó.
A direktszűrőt meg hagyd meg a vw, és gsi spanoknak. -
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #5054 üzenetére
ujuj
...azért meglepően jól bírta az Opel a csattot
. Tény és való, hogy elég nagy hülye volt.
-
sai
aktív tag
-
Integra
titán
este csinálok róla fotókat, bár nemtom mennyi fog látszani, mert csak mobiltelóm van
mármint az alkatrészekről, mert csak hétvégén szereljük be.
ezt használja az importőr srác is a saját autójában, csak h4-es izzókkal, ezt szerelte be cimborám is az ufo civicbe is h7-es izval, és rettenet büntet.
gyönyörűen világít, semmivel se marad le a komoly gyári rendszerektől és senkit se vakít arcba, elég komoly a fejlődés, nekem úgy tűnik.
igaz, 43rugó volt..[ Szerkesztve ]
-
sai
aktív tag
válasz
Integra #5064 üzenetére
remélem te szerencsésebb leszel a xenonnal mint én..
2×ment gallyra.. most ment vissza a feladónak 1levél kíséretében. (mert fater is vett ugyan olyat és neki szintén 2× ment tönkre egy pár napos eltéréssel)
kíváncsi leszek hogy milyen válasz jön vissza a forgalmazótól. Pedig azért enyém sem volt olcsó piaci.
(jah és nekem 1ik test kábele elolvadt , úgy hogy már nem is használtam a xenont.. csak a kábele még bent volt) -
Integra
titán
elhoztam ma a xenon vackom, elég masszívnak tűnik, komoly súlya is van a trafónak, a kábelek burkolata, szigetelése nagyon komolynak tűnik, a csatlakozók is szépen megmunkáltak, az egész minőségi érzést kelt bennem.
most már csak be kéne szerelni... -
AndrásBandi
újonc
Hali Mindenkinet!
Remélem senkinek sem lesz terhére az alábbi bejegyzés - sőt még tán vki (rajtam kívül persze
) szintén hasznosnak találja.
Pár héttel ezelőtt még boldog tulajdonosa voltam egy "Civic klón" Daihatsu applause-nak, aztán jött egy stop tábla és egy figyelmetlen vezető, az autó meg ment a roncstelepre.Viszont a téli gumik még megmaradtak és -úgy tudom- a "rockonság" miatt a felnik is jók -jó pár- civic típusra:
4 db lemezfelnire szerelt -csak a tavalyi gyenge télben keveset futott- Kormoran SNOWPRO 185/60R 14 82T típusú téli gumiabroncs keresi új gazdáját, 32e Ft-ért. Én anno (8.990+2500)*4=45.960 HUF-ért vettem (az abroncsokról még megvan a számla), jelenlegi ára (startgumi.hu) (8.190+2500)*4=42.760 HUF.
+ non-name téligumi felnin (mondjuk úgy,hogy pótkeréknek való minőségben) ill. még egy felni nélkül
Érdeklődni:
Tel: 06-70-930-3520
-
Snoop-y
veterán
válasz
Ezt láttuk pénteken
-
Winner_hun
félisten
-
sai
aktív tag
hali..
nincs valakinek véletlenül otthon elfekvőben egy Honda + Vtec felirat??valami jó képességű gerinctelen ****.. lelopta a kocsimról ezt a 2feliratotde ha megtalálom , hogy ki volt az tuti , hogy addig rúgom amíg mozog.. (valószínű egyébként h Újpesten barátnőméknél lopták le)
-
xcbiker
addikt
válasz
mekkora gáz...
A taxis helyébe lelőném azt a f.szt!
Mindig az ilyen b.zik miatt szív aki normálisan megy.
Bár a taxisok közt is rengeteg a gyorshajtó, szabálytalanul közlekedő.
Én többségében nem is szeretek a pirosnál legelőlről mihamarabb elrajtolni, mert oldalról valamelyik barom még a piroson átcsúszva esetleg engem kap telibe. -
Integra
titán
válasz
Snoop-y #5052 üzenetére
elnézést, ez ma sem jött össze
mikor eljöttem otthonról, elhúztam megnézni egy cimborám intijét, hogy neki a xenon trafói hogy vannak beszerelve, aztán egy 7 éve nem látott jóbaráttal futottam össze, most meg már winner sörét kortyolgatom
de hidd el, hamarosan a tied fogom, mert elfogy... -
Snoop-y
veterán
Fagyálló-t milyet érdemes használni?
-
sai
aktív tag
-
Integra
titán
válasz
Honda Power #5040 üzenetére
egy jóbaráto most vett egyet 5 ajtósban.
szép, jó, jó benne ülni.
szépen pörög a motor, a váltó tipikus honda, nagyon jó vele utazni, autózni.
225/45r17-es gumik vannak rajta, borzalom, nekem fáj hallani ahogy az autó a bp-i utakon helyenként zötykölődik
hatalmas csomagtér, hely bőven, a felhajtható ülések egy főnyeremény (két kuttyot szállít benne folyamatosan)
3+2 év gari -
Honda Power
tag
Szevasztok.
Valakinek van valami tapasztalata az új Civickel kapcsolatban? Type-S-t néztem ki magamnak, ültem benne, belül (elöl) nagyon szép tágas. Motorikusan mi a helyzet? mennyire időtálló?
-
Snoop-y
veterán
válasz
Integra #5037 üzenetére
Áhh durva volt nem nyílvános fórumra való az eset
Amik mellékesen történtek és megcsinálták az alaphangulatot vonulunk szépen kultúráltan és hozzánkcsapódott egy streetracer csapat:
Egy Toyota Celica TS ( 192 LE ) Egy Maserati sport ( 440 LE? ) Valami baszom BMW nem láttam mert Trebronék szúrták éppen és a halálba idegesítettékToyotásnak bevérzett a szeme ( VT powa
)
Maseratissal jót játszottunk persze esély nem sok volt de legalább láttam egy ízig vérig sportkocsitNah ez a public rész többit személyesen
-
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun #5030 üzenetére
jó8
-
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun #5028 üzenetére
ez jó mert ha mégröbbet csinálsz a hajlongósból akkor akár egy meccsen hullámzó tömeget is összehozol
Én csak gagyi paintben rajzolgattam gyorsan a Snoopy képregényére.
na én go aludni...[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
félisten
válasz
xcbiker #5027 üzenetére
Nem volt az igazi.
A PH-n a hajlongó az első verzió volt, a másodikat meg ami most van az a javított:A tapsikolósat meg majdnemhogy fele méretűre csökkentettem, túl sok felesleges szín volt benne.
Meg még másik kettőt javatítottam[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun #5025 üzenetére
hogyhogy?
-
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun #5022 üzenetére
azért ez a Solymár NSX Csaba se semmi arc.
Ha nem lenne ki kellene találni... -
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun #5022 üzenetére
akár...
de ha lesz időm akkor finomítok rajta és feltetetem. -
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun #5020 üzenetére
kár hogy alapból nincsen ilyen smiley is...
-
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun #5014 üzenetére
Ezt a norbinak készítettem gyorsba egy accord átalakításával:
Mert megérdemli.... khi a khirály? -
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #5017 üzenetére
Csak vicceltem
...azért bírom a rallyt, csak mértékkel.
Ha megmondjátok, hogy hol acél, akkor odapöfögök az Astrával....szép nyugdíjas tempóban -
-
buherka
addikt
Én jövök Winner-el
...én opelos vagyok, mert egy Astrám van.
Remélem ez nem gond?Szeretem a Hondát is
-
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun #5010 üzenetére
mikor indulsz?
...egyébként a crxforumon valaki leírta részletesen, hogy hol szokott lent lenni a garázsban a tali. Lurdy meet topic.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
félisten
Jövök én is meg hozok még egy ph-st
Remélem fent lesz, azt se tudom hogy merre van a lefele levő garázs. Azon kívül hogy lent
-
sai
aktív tag
most már lent szoktatok lenni a mélygarázsban??+ ott merre?? ha rátudom venni asszonyt akkor lehet h én is kinézek..
-
sai
aktív tag
válasz
xcbiker #5000 üzenetére
szerintem az.. más tényleg nincs ott..
ma lebontottam kesztyű tartómat (nem a kapcsoló miatt)
hanem pollen szűrőt cseréltem... ami már nagyon ráfért.. olyan retkes volt a szűrő hogy az nem igaz.. + tele volt levéllel.. valószínű ezért fújt már alig levegőt.. na szóval és jobban megnéztem és csak az a gumi borítású izé van csak ott.. -
VTI-Totya
tag
Én megyek ki asszonykámmal meg két spanommal együtt.
-
-
Integra
titán
ne nyomogassátok már azt a szart.
az ha jól emlékszem egy automatán záródó biztonsági csap, hogy ha fejre áll az autó, akkor elzárja az üzemanyagellátást... nem viccnek van az ott
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Modding és elektronikai kérdések
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest