-
GAMEPOD.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz Oliverda #26666 üzenetére
hat ez a kartyalimit-allitas az leginkabb tovabbkorlatozas, pont amire kene arra nem nagyon hasznalhato... [vasarlas 15 db/nap emelese adott esetben, kp-felvet limit meg forint emelesre]
nyilvan van aki lefele iranyban is hasznalja, lehet hasznos csak nem en vagyok a celszemely -
stingy2
senior tag
válasz Oliverda #26666 üzenetére
Mindig a legfrissebbet. Nem a gyorsaságával, meg a használhatóságával volt gond, hanem azzal, hogy egyszerűen nem tudtam belépni sem ujjlenyomatos, sem pin kódos azonosítással. 4 hónapja használom a KH appját, és eddig 0, azaz nulla alkalom volt, hogy nem tudtam belépni, vagy azonosítani magam. Ebből nekem 1 is sok, és a Rafinál havonta több is volt.
Még eszembe jutott , hogy a raipay-jel is volt vmi gond még az elején, de hogy mi, nem emlékszem, mert gyorsan kukáztam, és Revo, GPay kombó lett helyette. Mindegy, akinek bejön, használja, alapvetően egy "szerethető" csomag a gold 2.0, de az én igényeimnek van jobban megfelelő számla.#26667sifarr
hát, igen...a bankváltásomban az ilyen kis "genyó" lehúzások is benne voltak. Limitmódosítás pénzbe kerül. WTF? Igazából a kaput a fentiek felett az tette be, amikor az így is magas értékpapír számla állományi díjra még rápakoltak. Addig a semmiért fizettem 0,26%-ot, módosítás után 0,28-at, Nem sok, de most 0,1-et fizetek, és 8 helyett csak 5M HUF-ot kell a számlán parkoltatni. Csak ez évi 17e Ft megtakarítás. Sok kicsi, ugye[ Szerkesztve ]
INTJ
-
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- TP-LINK routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest