- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz Woodslave #25 üzenetére
Mondom, megtudlak érteni. A hype eltudja vinni az embert. Illetve ha az ember FIFA-zik már ezer éve, nem tud hipp-hopp áttérni mondjuk eFootballra, mert máshogyan kell irányítani, egyértelmű hogy nem fog annyira tetszeni, mert más lesz mint a “megszokott”.
Engem is vonz, hogy mennyien FIFA-znak. Vonz ez a hype, jó lenne a részének lenni. De amikor esélyt akarok adni Neki, egyszerűen képtelen vagyok FIFA-zni, annyira gyötrelmes az egész. 😀 Számomra addig élmény amíg a menüben vagyok sajnos.
Ezzel szemben az eFootball mit nyújt? Szinte semmit. Menü gyenge, játékmód az konkrétan nincsen csak egy, liszencek alig, ráadásul az EAFC miatt még többet el fog veszíteni várhatóan. Viszont 2 havonta kapunk egy frissítést, és a játékmenet ha már nem is teljesen kárpótol mindenért, de közelebb áll a valósághoz, és sokkal szerethetőbb -szerintem- mint a fifa.
Jelenleg minden bizodalmam az EAFC-ben. Hátha képesek lesznek rá. Ha viszont játékmenetben nem lesz változás, etéren az eFootball rövid időn belül lekörözi majd. (Ami meg senkit sem érdekel ugye, mert nem ez a fontos… )
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
válasz Woodslave #20 üzenetére
Egyértelmű, hogy a FIFA sokkal nagyobb népszerűségnek örvend. De az is egyértelmű, hogy ezt nem a nagybetűs FOCIVAL éri el. Igazából minden hiányzik belőle, ami miatt a focit szeretni lehet. A PES21 volt szerintem játékmenet tekintetében minden idők legjobb szimulációja (az sem volt tökéletes, de mai napig a legjobb). Az eFootball bizonyos tekintetben nagy visszaesés, de még mindig több fizika van benne mint a FIFA-ba. A FIFA pedig teljesen elengedte a játékmenet kezét, és marketinggel pezsdíti fel a játékosok érzelmi állapotát, emiatt sokkal nagyobb a hajlandóság a játékra. De amikor egy lőtt passzt úgy vesz át a játékos 10-ből 10-szer, hogy egy millimétert nem pattan semerre a labda.. Az az én játékkedvem nullára csökkenti.
De igazából mindez tökmindegy, mert mindenki maga dönti el mit szeret és mit élvez. Én elvagyok az eFootballal, de azért jó lenne egy FIFA-hoz hasonlóan mindent átfogó futball élmény, ami tényleg a FOCIT helyezi előtérbe.
Ki tudja mennyit kell erre várni…
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest