Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Xbox Series X|S
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 7
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- PlayStation 3
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
schawo #39621 üzenetére
Ha jól értem, most van két szteró erôsítôd és két pár hangdobozod. Akkor már miért nem szub és center rákapcsolásán gondolkodsz a megveendô sztereó erôsítô egy-egy csatornájára? (No persze ez sem ideális, én akkor már inkább monoblokkban gondolkodnék, lehet azt olcsón is kapni, akár valami kit jellegût.)
Mindazonáltal én ezt az ügyet hagynám inkább, mert minek? A (surrounddal kiegészített) sztereód általam sejtett színvonala sokkal magasabb annál, hogy most házimozi célra ilyen szintû cuccokkal különösebben javítani tudnál a házimozin, akár egy center és szub beillesztésével, hát még ha csak egy centert illesztesz be. Halottnak a csók. Ha jól értem a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest