Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
Heroes fan #98 üzenetére
Én jelenleg lvl 18 vagyok, de keveset játszok. Gold-om van dögivel, nem egyszer elértem a maxot, de fa, kő, kristályban nagy a hiány. Most épp a kő angyaloknál vagyok.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #98 üzenetére
Hát 16-os vagyok, még gyűjtöm a seregeket, aztán farmolgatok, mert az egyik küldit nem tudom megoldani... egyenlőre ez van.
-
Heroes fan
őstag
Ki hogy halad?
-
Ghoosty
őstag
-
Patrick
addikt
Guardian of Silencre van valami ötlet? a 155*5-ös sereg nem elég. Nemsokára meg lesz a 17-es szint és akkor még +155, ill, 165 ember fér bele, de az első kört azt viszem, viszont a második az már nem megy.
-
AMD Power
titán
Ez a játék elég baba lett nem? Még csak most kezdtem. Kár ,hogy nem magyar nyelvű.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #89 üzenetére
Jól van majd írok, ha van valami új.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #87 üzenetére
Nem vettem észre, csak az a pont megy lejjebb, ami a harc elején megjelenik, pl 6250 vs 4500. Ha több egységem is meghal, akkor ez értelem szerűen kevesebb a következőnél. Másról nem tudok, vagy nem láttam. Nem kezded el újra?
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #85 üzenetére
8 oszlopot kellett aktiválnom, most ott tartok, lv 15. Most már nehezedik a game.
-
Patrick
addikt
A pókok rohadt erősek...
Cumi.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #81 üzenetére
Hát én előzőleg nem játszottam vele, ha erre vagy kíváncsi, de szóval nincs mihez viszonyítanom.
Egyébként szerintem igen.
-
Patrick
addikt
14-es vagyok, 3. városban már tiszteletemet tettem.
Erősödöm szépen.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #77 üzenetére
Nem vettem észre semmi újat, lv10-es vagyok, most jön az a worm-os küldi, ahol 7 kör alatt el kell őket pusztítani. Szerintem bugokat javítottak.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #75 üzenetére
Nem tudom még, csak meló előtt megnéztem be tudok e lépni, majd megnézem, aztán írok, ha van valami.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #73 üzenetére
Pedig már 400 fős seregem van
+ az apró, remélem estére jó lesz, most meló.
Javítva, most beengedett.
-
Patrick
addikt
Na nem tudok belépni, hibát ír ki az oldal. Info nincs, hogy mi a helyzet.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Heroes fan #65 üzenetére
"Csak ez még mindig nem a teljes verziója csak egy nyílt béta jó ha jövő év elején megjelenik teljesben."
Most utánanéztem és tényleg igaz, de úgy jöttek le a hírek, hogy megjelent és szó sincs bétáról:
http://ipon.hu/hir/itt_a_might__magic_heroes_online/31296
http://www.playdome.hu/hirek/41025/megjelent-a-might-magic-heroes-onlineTegnap pedig direkt keresetem a belépési oldalon, hogy utal-e bármi a bétára, de semmit sem találtam.
-
törölt tag
gondoltam kipróbálom, de a uplay accommal nem enged belépni
-
Heroes fan
őstag
-
Ghoosty
őstag
válasz
Heroes fan #62 üzenetére
Észrevettem én is, hogy a nekem tetsző játékokról sokkal kevesebb a hír, mit másokról, de ha megnézed, hogy hányan írtak ebbe a topicba, egyértelműen látszik, hogy réteg igény.
Amúgy mikor megjelent, az általam olvasott 3 játékoról szóló hírportálból 2-n volt hír róla. Amúgy erről a kiadó is tehet elég erősen. Nem volt kommunikációjuk kifelé. Ha visszaolvasol a topicban, te írtad még korábban, hogy márc 31-e óta nem volt róla blogbejegyzés én a nyár elején feliratkoztam a hírlevelükre, de semmit nem kaptam a megjelenés pillanatáig.Most már persze, hogy lehet videót csinálni, hiszen megjelent a játék.
-
Heroes fan
őstag
Igen ezt most is így kellett volna de a bejelentése után nem volt semmi hír a játékról hogyan is állnak stb. Egy fikarcnyi sort nem láttam leírva a játékról. Mert minden geci játékról volt hír csak arról nem amiről kéne. Mennyi baromság van hírekbe is amit az égata világon nem kéne mert úgy sem ér semmit se.
Az a jó hogy most már bárki csinálhat belőle végre videókat.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Heroes fan #54 üzenetére
Nem tudom, miért vagy meglepődve, a legtöbb játékban a béta karaktereket törlik mindenestől és nem jöhetnek a startnál. Ez alól akkor szokott lenni kivétel, ha open béta van, de azért ott sem megy ritkaságszámba a wipe.
Én eddig akárhány bétában részt vettem (ebben most nem) akkor mindig az volt, hogy x időnkét törölték a karaktereimet. Ez teljesen természetes dolog, általában fel is hívják rá külön a figyelmet.
-
Patrick
addikt
Papokat, meglévőket lehet inkvizítorrá fejleszteni?
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #58 üzenetére
Sajnálom, kár.
Egyébként mindenki morgolódik, ahogy hallom a többiektől.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #56 üzenetére
Uh, az szép! Nálunk a legnagyobb az 19 lv.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #54 üzenetére
Mindenkinek elcseszték, nem vagy egyedül, bár ez nem vigasz, tudom.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #52 üzenetére
Na várjál én nem ezen vagyok, ha nem ezen.
-
Heroes fan
őstag
Ezt írja ki
Ez van nálam és nem megy. -
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #48 üzenetére
Van egy rossz hírem. A nyílt béta előtti karaktereket állítólag mind törölték. Azért nem tudsz belépni, csak ha majd új karaktert kezdesz, vagy újraregélsz, nem tudom. Mindenki 0-ról kezdte.
-
Patrick
addikt
Bakter belebotlottam egy rakás magyarba.
Már meg is van a guild, jó sokan vagyunk, kb. 50-en. Exorcism a nevük.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #48 üzenetére
Értelek, nálam működik a play now felirat, megnéztem, gondoltam hátha valami update, vagy karbantartás van.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #46 üzenetére
Na az durva, ha nem enged belépni. Akkor ezért kaptam mailt, mert ez már nyílt béta...
És ha pl jelszó emlékeztetőt kérsz? Akkor sem? -
Heroes fan
őstag
Most olvasom hogy elindult a nyílit bétája de belépni én nem tudok nem engedi. Ha újra kell kezdenem az egész játékot akkor hagyom a fenébe.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #43 üzenetére
Kénytelen vagyok gyűjteni a sereget, aztán upgradelgetni.
-
Patrick
addikt
Na, elfogytak a katonákok... volt két küldi amiben kicumiztam, most kicsit várnom kell, amíg lesz egy ütőképesebb sereg.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #39 üzenetére
Az szép! Én már egy jó éve kértem ilyen open bétát vagy mi volt az és csak most kaptam mailt, hogy, mehet a buli.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #37 üzenetére
hm. Hányas szintű vagy? Én most lettem 6-os. És pl ha csak 1 kell, akkor 1-et veszek ki. Mondjuk múltkor elfogyott az aranyam, de az egyik küldi adott egy csomót.
Majd ma este meló után tesztelem tovább a gamet.
-
Ghoosty
őstag
Tegnap kb 20 percet játszottam vele, az alapján semmi bajom nincs vele. Ennyi idő nagyon kevés, de az első benyomás pozitív.
Bár van egy félelmem, hogy nem véletlenül lehet gyorsítani a gyártást/termelést/építést stb, így később nem fogok tudni haladni.Valaki írta, hogy nincs tutorial, pedig van, legalábbis nekem mindent elmagyarázott amire szükségem volt.
Akadozást tapasztaltam, amit én a szerver leterheltségének tudtam be, mert csak olyankor történt amikor biztos, hogy a szervernek is kellett szerep. Egyáltalán nem volt vészes.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #34 üzenetére
Hát várni kell 30 percet vagy mennyit, mire pl a full íjjászok meglesznek, aszem 50?, de, ha csak 5 van, azt is ki tudom venni. ha meg sok van, akkor beteszem őket a helyőrségbe.
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #32 üzenetére
Nekem szerencsére szépen megy, lv6-os leszek, oldom a küldiket...
-
Heroes fan
őstag
Úgyhogy ezzel még várni kell aki jót akar magának és nem szeretne az elején elvérezni.
-
Patrick
addikt
Tolom én is, 2 küldi már meg van, szépen fut, teljes képernyőben is. Most lesz megint egy harc, az íjjászokat már beszereztem. Nem rossz. Nem akad, nem laggol.
-
1m1s
tag
ez egy kalap sz@r már elnézést!
semmi tutorial, folyamatosan kidob, akad, gagyi, majdnem minden a heroes 6-ból lett átmentve, még a zene is ugyan az (amit rühelltem) :S -
V.Stryker
nagyúr
Hát ha valaki a Heroes 3-ra volt rákattanva, mint én, akkor ezt nem fogja jónak találni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Heroes fan #26 üzenetére
Most kaptam emailt a beta lehetőségről. Be is léptem. Eddig csalódás. Nem értek semmit. :S
-
1m1s
tag
valakinek valami infója a játékról?
tavaly zárt béta volt, 1 év után még mindig semmi megjelenési dátum vagy bármi? -
Heroes fan
őstag
Most raktak be új részt is a pvp csatákat ki érti ezt?
-
Heroes fan
őstag
Ki tud erről az új dologról valamit?
-
Ghoosty
őstag
válasz
Heroes fan #20 üzenetére
V.Stryker hozzászólásából gondoltam, mert cégnél le volt tiltva a link.
-
Ghoosty
őstag
Hát hogy én erről még nem is hallottam, holott már nemsokára open beta?! Hazaérek, meg is nézem, mi ez.
-
Heroes fan
őstag
Hol van a játék az e3-ról?????????
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Heroes fan #15 üzenetére
Neked van béta teszt lehetőséged???
-
Heroes fan
őstag
Na tegnap sikerült kinyírnom a játékban lévő legerősebb bossot de így is csak 10 arkangyalom maradt a végére.
-
Heroes fan
őstag
Kinyírta-e valaki már a 4-dik szigeten a fent baloldalon lévő bossot?, ha igen akkor írja már meg valaki hogyan nyírta ki mert én még baráttal sem birok vele.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Heroes fan #11 üzenetére
Tudjuk már, hogy mikor érkezik a játék végre?
-
Heroes fan
őstag
Na ez a 22-kei csak a német szerverre értendődő a nyílt béta.
Tegnap én az angolon jól megszenvedtem a sandró hőssel a 4-dik küldetés végén egész napom ráment sehogy nem bírtam kinyírni a rohadékot, végül késő este egy segítő volt a közelbe és vele már simán ki tudtuk nyomni.
Megszereztem a várat és ma a karbantartás előtt még ki tudtam fejleszteni az embereket is végre megtudtam szerezni a kifejlesztő épületet is de kristály kellenek hozzá így nem tudom bevenni a csapatomba sajnos 4047 darab van csak nálam és nincs bánya hozzá ami elég szívás. -
Heroes fan
őstag
Na 22-én belekóstolhattok a játékba milyen is
-
Heroes fan
őstag
Mikor jelenik meg a játéknak a nyílt bétája?
-
Patrick
addikt
válasz
Heroes fan #6 üzenetére
Hali, én most sign upoltam. remélem valahogy be lehet kerülni.
Kipróbálnám.
-
Heroes fan
őstag
Kapott már valaki közűletek meghívót?
-
Heroes fan
őstag
Nem tudom játszik e valaki a Heroes Onlineval, de olyan problémám akadt h van egy főküldetés aminek sok alküldije van a teljesítéshez, most végre valahára megkaptam azt a cuccot ami kellett és így sikerült megoldani 5 másik küldit.
De ennek a főküldinek van egy utolsó lépése miszerint az angyaloknál kell valamit csinálni, az angyalokhoz vezető út előtt van egy lilás fal előtte egy ember. Tehát ki kellett nyírni neki valakit az meg is volt akkor lvl15-ös lehettem most lassan 21-es, de valamié újrakezdte a küldit a nagy újítás után és most tottál csődület azaz nem lehet megcsinálni, mert a lábnyoma ottvan a homokban de az ellen sehol.
Ilyenkor mi a teendő vagy hova fordulhatnék? -
Heroes fan
őstag
Az új frissítés megkönnyítette a játékot nagyon jó.
-
Heroes fan
őstag
Jött az új frissítése.
-
Heroes fan
őstag
Megvolt az első öngyilkosság is, egy 16-os szintűt támadtam meg, de csak azért mert nem tudtam mi az.
-
Heroes fan
őstag
Most hogy már lehet a zárt bétával játszani ideje visszahozni a topikot a játéknak.
Én ma kipróbáltam, hát elsőre elég fura szokni kell mivel teljesen más mint az elődje volt. Akinek volt kódja hozzá azoktól lehet várni a véleményeket, hogy így első látásra milyennek tapasztalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mikrotik routerek
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest