Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Szerintem Sylvanas, Thalnos vagy Ragnaros. Az előbbi kettőt majdnem mindegyik deckbe játsszák, az utóbbit midrangetől felfelé. Jaraxxus pedig általában nem 15 hp-t hagy, hanem feltölti annyira, mivel addig 3-5x Life Tap-eltél és ütött az ellenfél. A többi szerintem esetleges, 1-1 deckben játszhatóak.
Sirandrish: Ysera nagyon nem az a lap, amit sok deckbe bele lehet tenni. Nem tudod kirakni, ha szarul állsz, és nem hat a pástra, amikor játékba jön.
-
Sirandrish
legenda
Én tuti hogy Ragnarost vagy Yserat választanám.
Én személy szerint tuti olyat craftolnék (és fogok is amint összejön rá) amit a lehető legtöbb pakliba be tudnék tenni.
Nekem Ragnaros felé húz a kezem..8sebzést mindenképp kioszt ami nem rosszBár ha a legtöbbet Mage-el játszol akkor Archmage Antonidas is jó lehet..elég penge kis cucc tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Canon EOS DSLR topic
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- További aktív témák...