Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• F-ECT$

titán

válasz DaveNo1 #27248 üzenetére

Én a skillről azt gondolom, hogy 2 átlag János összecsapásán valóban 90%-ot jelent a deck és a lapjárás. Egy agro jellegű deck esetén egy "majom" is ki tudja tenni az összes miniont, ami belefér a manába, egy control deck esetén meg szintén nem kell nagy ész a korai leszedések kijátszásához, utána meg a legendek nyerik a meccset. Talán jelenleg a legtöbb ész a mid jellegű deckekhez kell, amikkel jól kell menedzselni a leszedéseket, és kevesebb nagy legendary van benne, így a végjátékot is főleg a mid lényekkel kell hozni.

Viszont elnézve pl Kolento-t, a srác olyanokat húz, ami 2-3 kör múlva mutatja meg az erejét. Tegnap néztem, és warriorral tolta az új hunter ellen (kb 3x azt kapott egymás után), és egy csomószor nem azt lépte, amit elsőre gondolt az ember, és persze mindhárom meccset behúzta. Főleg abban mutatkozott meg a jó gondolkodása, hogy hogyan használta az erőforrásait, sokszor inkább várt egy kört, minthogy elégesse gyorsan a lapjait, és a végén persze neki lett igaza.

Dive ever, work never.

• Prof

addikt

válasz DaveNo1 #27248 üzenetére

A konzisztensen fokuszalni kepes, turelmes ember is egyfajta skill.
    Es akarhogy is nezzuk a versenyeken vannak visszateru arcok, pedig nagyon sokan jatszanak vele. Van aki nyomas alatt idegen kornyezetben jol teljesit, valaki meg teljesen becsodol.

Mondjuk megtanulni a kartyakat amik leteznek se keves ido, ma eppen egy priest nyomta le a magemet 4 lap maradt paklijaban a basic magem ellen, jol alltam erre elnyomot vmi minion attackjabol taplalkozo baromi nagy aoe-t. Pedig a Ysera legendaryjat kinyirtam es 23 kartyambol 0 sheep jott..
    Ha ismernem azt a rare lapot akkor szamitok ra, igy csak a holy novaval szamoltam, ami ugye csak 2 dmg drain aoe.

Nagyon kene vmi kartya katalogus, amiben leirjak hogy a kulonbozo effektek mire hatnak es mire nem. Eszembe nem jutott volna, hogy mindenfre kartya felirat ellen jo a silence es deathrattlet is kinyirja pl. Ahogy az se hogy a rogue, druid wowban melee fizikai tamadasait buffolja a spell dmg.

Új hozzászólás Aktív témák