-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz xavix13 #6056 üzenetére
Én is így voltam vele mikor nyitottam, de nagyon jó kis cucc az..nekem már nem 1 meccset megnyert.
Persze ha egyáltalán nem hunterezel akkor csak 400dustEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
A deck sz*r volt..ez mindenki láthatja..a jutalom sem túl jó..mármint lehetett volna +120-150 gold is akár ha nem két lap van..szóval jogosan sírok
Tyler Durden Hát 1-2 frostbolt csodákat tudott volna művelni az tény. De így sem rossz ez.
Az Ice Blocknak is nagyon örültem de egyszer aktiválták, akkor is egy mage, és mivel 1HP-m maradt így a következő körben mindegy volt mit csinálok, mivel leütni nem tudtam így halál..fel is adtam.Volt egy Rouge..4 win körül találkoztam vele meg 10nél..mindkétszer elvertem szóval biztos szeret
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hát ez meglepett..a fentebb linkelt deckel idáig jutottam:
Sajna a jutalomba két k*rva kártya lett, pedig még egy goldkupacnak jobban örültem volna
A pakli sz*r lett..egy blade furry volt benne aztán annyi.
Sajna az utolsó meccsen egy Shamannal nem tudtam mit kezdeni...nagyon jó deckje volt
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Ereshkigal #6039 üzenetére
Ismerem én majdnem az összes lapot képről, de amikor lent van neki 3 minion, meg nekem 3 és már csetepatéztak is kicsit , ráadásul azt sem tudom hogy ő vagy én lethalra állunk-e akkor azért vicces tud lenni
Hja és igen.."alt-tab"-al jelentkezett. Sajna hónapok óta szenvedek egy olyan jelenségtől hogy gondol egyet a játék és leteszi tálcára..nem csak ez..minden játék. Sőt..még a média lejátszóim is pl filmnézésnél..nem tudom mi okozhatja, de azt elhihetitek hogy HC-n D3-azni azért vicces voltEgyébként itt a legújabb csodadraftom..
A képről hiányzik még a Lord of the arena, 2 flame, meg 1 ogre.
Időközben rájöttem hogy van egy Polym is..mondjuk eddig egyszer taliztunk[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah így végigjátszani egy meccset..
Azt se tudtam mivan..egyszer sikerült is elszámolnom magam egy Berserkernél..de valszeg 1 HP-ja még maradt..azt hittem azon el is megy, de szerencsére lehoztam
Vagyis a végén feladta..hogy 1HP-ja volt-e vagy 8 vagy 15 azt nem tudnám megmondani
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #6033 üzenetére
A kövi palánál egy nullkm-es SoJ-t evett meg az ooze
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #6033 üzenetére
Hát most egy Pala ellen kijött a mákom.
4. körben felhúzott egy Truesilvert amivel még csak nem is támadott, nálam meg ott volt az ooze..szerintem már ott kiakadt, de aztán mikor 2x3 minionját küldtem halálba a flame-el, úgy hogy 1 lapja maradt a kézben, akkor fel is adtaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Oh én hülye..kiválasztottam Arénában a maget...
Két másik lehetőség a Shaman és a Rouge volt..hát a Rouget nem komázom, a Shaman meg mostanában nem volt hozzám túl bőkezű úgyhogy gondoltam legyen Mage. Igen ám, csak azt elfelejtettem hogy a jóféle basic lapokat nem szokása osztogatni..hát így is lett...két flamestriket ugyan sikerült behúznom, meg 1 darab fireballt, de kb ennyi spellem van. A minionok persze gyengék mint a harmat..end game-t pl nem is kaptam.
Silencem nulla, tauntom 1 darab lord of the arena úgyhogy van egy sanda gyanúm hogy ez pötylit bukó lesz és ha lehet most még jobban megutálom a magetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #5977 üzenetére
Egyébként ez a deck mennyire működik?
4manáig összesen 2 darab mindionod van..nem kéne bele némi early game?krómX Ha több hőssel is játszol akkor szerintem craftolj olyat ami mindháromba befér.
Ha inkább lassú deckejid, márpedig a Priest meg a Druid általában az akkor én Ragnarost vagy Yserat javasolnám. Ha az túl "nagy" akkor meg Cairne-t..mindhárom befér bárhova szerintem[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
De engem érdekel akkor is ha Shaman meg akkor is ha csak 3:3...
Azokból is tanulokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Hát a képen a deck egy harmada van de van ott már 2 sunwalker, equality, hammer of wrath
-
Sirandrish
legenda
Már most megmondom hogy te ezzel legalább 12ig mész
MÁS: Felértem rank 20-ra 1 vesztett meccsel...ofc egy Murloc decket nem bírtam megfogni
Erre a seasonra szerintem ennyi elég is volt[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Aranyos hogy rank 22őn Sylvanasos, Cenariusos, Ragnarosos druida jött...de lenyomtam mint a bélyeget
föccer Már mindenkinek van earth elementalja csak nekem nincs
Amúgy GZRayner Hát igen...tudom..csak sajna már tanultak és leverik a totemeket is
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Ezért ne add fel sose...topdeck..bloodlust
Ellen hp22..
Bloodlust eltol..defender of argussal legyaláztam a miniont..Knife Juggler 6ot sebez és marad 16HP..Ragnaros lemásol...az 2x8at besebez..NULLA![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5940 üzenetére
2-3 win minden deckben van..legalábbis ha én össze bírtam kaparni 3 wint olyan deckel amit tegnap kaptam, akkor minden lehetséges És én még messze nem vagyok tapasztalt játékos..főleg nem arénában.
Kashim: Jobbulást
-
Sirandrish
legenda
Hjaj de imádom az ilyen kis csicska köcsögöket
Warriorral rushol...le is vert 10HP-ra 4 kör alatt, viszont összesen 1 lapja volt kézbe meg két kis fos a boardon..lerakok egy Senjint aztán "your opponent left"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5933 üzenetére
Mi volt a másik két legend hogy a majom volt a best?
-
Sirandrish
legenda
Nem az előző körben jött Ysera? Csak mert az Emerald Drake egy dream kártya amit Ysera ad
Hm..látom Ysera nincs is lent..nem ölted le előtte?
Szerkesztetted vagy én olvastam félre..mindegy..a lényegen nem változtat..az egy dream card
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Sikerült még egy Shaman arénát mennem.
Ebben ugyan volt 2 darab HEX is de kb itt ki is merült a spellek sora. És ugyan volt benne 3 fire elemental is, de igazi late game minionom nem volt..a 3 elementalon kívül volt még egy ogre meg egy earth elemental amit 8 meccsen keresztül egyszer sem láttam.
Azt meg nem tudom hogy sikerült de early game megint nem volt a deckbe..egyszerűen nem ajánl fel 2es minionokat..3as meg 4esből volt annyi mint a szemét, de sajna az a 3-4 kör tökölés meghozza az eredményt.
Összességében 5:3 lett aminek nagyon örülök mert hihetetlen szar volt a mana curve és hát a spellek hiánya is látszott..hja és fegyverem sem volt egy sem pedig az sokat szokott segíteni.
Az első két meccset nyertem..aztán 2szer kikaptam..innen már úgy nyertem még 3at hogy le se sz*rtam...majdhogynem feladtam, de aztán 3at sikerült még bezsákolnom. AZ utolsó meccsen viszont nem küzdöttem..mikor a 3. ironbarkot is kirakta, ugyan még 24HP-m volt de mondtam hogy köszi, szia !A jutalom nem volt rossz..legalábbis én kevesebbre számítottam:
A pakli meg..hát..tegnap nyitottam legendet (ami persze nekem sz*rt se ér de legend) így nem panaszkodom...főleg mert Aldort már rég szerettem volna beszerezni
-
Sirandrish
legenda
Megkaptam reggel a castoljak 40spellt napit. Értelemszerűen Mage-el mentem..tudni kell hogy egy tök fos Mage deckem van, főleg mióta betörtem a Pyrokat
Ennek ellenére 7 meccsből 6ot lehoztam és aki el tudott verni az egy másik mage volt.
Eddig is tudtam hogy tiszta szégyen ez a kaszt, de most már kétségeim sincsenekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #5891 üzenetére
Pont most találkoztam egy olyannal..minden ami charge, raid leader meg olyan minionok amik idéznek még maguk mellé valamit.
a 7. körig le is vert 5HP-ra..aztán toltam egy flamestriket..onnan még 1 sebzést tudott bevinni, de az is az én hibám volt, és ennyi.
Neki akkor még 30hp-ja volt, de bezúztam..ugyan healelt még párat magán, de nem segített
Persze tauntot folyamat tartottam lent, mielőtt topdeckelt volna egy truesilvert[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Flatron710 #5860 üzenetére
100goldért tudsz venni paklikat amikből tudsz nyitni "secret" lapokat..de mivel random így vagy kapsz vagy nem.
És előre nem lehet tudni, csak sejteni..minden secret bizonyos megmozdulásra "reagál".
A többet sebző fireball az meg Pyroblast..az egy epic Mage lap..ő 10et sebez
Vagy +spelldmg volt lent neki a boardon..van néhány minion aminek az a képessége hogy +spelldmg-t ad..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #5855 üzenetére
Hát az enyém is.. Bár az első 2-vel legalább lehetett mit kezdeni, el is mentem 6ig velük, de a maiak.
Egyikbe volt 2 spell, a másodikba meg early game nulla?
A kötelező basic lapok hiányát már meg sem említem mert attól mindenki szenved..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz xavix13 #5853 üzenetére
Hát azért szerintem mindenki próbál 2-3 tauntot belefigurázni a paklijába
-
Sirandrish
legenda
Hja így leírva nagyon király, de inkább alakítsanak valamit rajta aztán 1600 dust és Cairne craft
Gyuri27 Mit nem fogsz?
Egyébként tényleg vicces ez az egész..Manipulatort felajánlja de basic lapokat nemxavix13 BK..szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah a bődületes Aréna deckemmel 3:3ig jutottam.
Őszintén megmondom hogy igen jónak számít szerintem, főleg az early game teljes hiányával.Viszont kicsit elegem lett így biztosan pihentetem egy kicsit ismét.
3:0ig mentem szépen..
Aztán jött egy mage 3 frostboltal, 3 fireballal és 2 flamestrike-al.
Ezután jött egy Shaman 3!!! HEX-el, Doomhammerrel, meg 2 sunwalkerrel.
De a pontot az I-re az utolsó paladin tette fel, 2 consecration-el, truesilverrel, 2blessing of kings-el, blessing of might-al és persze 2 hammer of wrathal..Majd szóljatok hogy ha a PH-s emberek jókat draftolnak..akkor megnézem újra
Hjaaa..el is felejtettem..nyitottam egy legendet..Malygos
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem akadok ki ilyesmin...én néztem meg a videóidat és gondoltam azok után hogy én is szeretném..hülye voltam
orichalcos Szép
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát de azért 3x3x30 lap között egy rohadék BASIC HEX nincs? Lighting bolt dettó, Forkedet nem mondom mert most kaptam EGYET!!! Bár a mostani draftom extrán gáz a 2 darab 2es minionnal...áá..inkább neki se kezdek még
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5821 üzenetére
Ez a 3. Shaman draftom egymás után és összesen a 3ba nem volt egy darab hex sem. Nem volt bennük lighting és csak a másodikba kaptam fire elementált is..
-
Sirandrish
legenda
Most már tényleg kezdem unni..
Megint Shaman aréna..nulla hex, nulla lighting és ami a legkafább..2 azaz KETTŐ darab 2es minionom van..
Fegyvert most 5öt, igen ÖTÖT ajánlott fel..2t ki is szedtem, de ha tudom hogy ilyen marad az early game akkor kiveszem mindet..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Ha tudnék angolul akkor nem kértem volna meg Olliet hogy magyar kommentel tolja az arénákat
Illetve amikor még fogalmam nem volt a játékról, kérdeztem..látod mit válaszoltak..de legközelebb majd nem hiszek senkinekGyuri27 Kíváncsi leszek mi lesz a vége.
Bár ma én is spell mentes Shamannal voltam kénytelen menni..2 kemény győzelmet arattam is[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Mikor anno kérdeztem, ezt a választ kaptam:
"Konkrétan minden pakli constructed, amit rankeden használsz"Ezért keverhettem..de okés
Cenarius:
Ha csak 1 minion van lent akkor szerintem a tauntos verzióval jobban jársz..kivéve persze ha az a +2 hiányzik a lethalhoz[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #5805 üzenetére
Nem a ranked a constructed? Eddig az volt, vagy én már nem tudom
F-ECT$ Annyival több x 10 gold jön nekem..lépjenek csak ki..engem úgy sem tudnak megverni
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Rouge ellen mentem Palával...én kitettem a Fairie Dragont...ő semmit. Én Clericcel toltam rajta még egyet, erre ő jön..coinnal kijátssza a Defias Ringleadert...aztán még egyet..majd Shadowsteppel egyet vissza kézbe majd megint kijátssza...én támadok hősre, majd egy laza csuklómozdulattal elnyomtam egy Consecrationt....
"your opponent left"[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
Szerintem ezek úgy csinálnak paklit hogy beírják a keresőbe hogy "charge" aztán mehet is
Ha nincs meg a 30 akkor raknak még ilyen olyan gyorsítót mint fegyver, vagy arcba is nyomható spellek meg ilyenekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Látom sokan egy amúgy sem bonyolult játékból, még egyszerűbbet akarnak csinálni.
Jöhet már Pala, Warrior, Warlock..tökmindegy..10ből 8 rushol. Charge>arcba, charge>arcba..
Mondjuk nem gáz mert szerencsére elég gyakran megfogom őket, de ennyi erővel akár passziánszozhatnának is..ha a faéket szeretikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Kőkemény 2:3ig jutottam arénában..10gold bukó, mert 40gold+paklit kaptam.
A paklit meg se mutatom olyan szánalmasorichalcos Rá, de minek? Csak a baj van vele
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Murlock deck arénában?
LOOOL
Első 4-5 körig igen szépen darált de hálistennek aztán kifogyott a lapokból és megfogtam..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5773 üzenetére
Hát igen...én is erre számítok
-
Sirandrish
legenda
Nagyszerű..draftoltam még egy shamant amiben van 1 earth shock egy Ancestral spirit..és ennyi.
Spellekkel nem fogok meccset nyerni az már tutiSzerk: hja még egy bloodlust is van..akkor habzsidőzsi..nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Warrior ellen kérdezted hogy a Feral Spiritet miért nem a leper gnome-al ütötte le.
Hát azért mert a feral spirit 2/3as így a gnome nem tudja leütniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Te mostanság sokat Shamanozol.
Mit gondolsz..érdemes 2 Lighting Stormot pakliba tartani? Most annyi van bent, csak a randomja miatt nem nagyon bízom benne...persze Murlocok ellen vagy az elején marha jól lehet vele irtani. Nem nagyon szeretném kivenni, de kíváncsi lennék a véleményedreEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Ron Swanson #5722 üzenetére
Warrior..
F-ECT$ Szép leírás
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát azért 3-3at összehozni nem egyszerű..szerintem max silencelt ragnarossal lehet megcsinálni, és csak haverral
-
Sirandrish
legenda
Nah igen..örülj annak hogy 2 ragnarosod is volt mert kemény vagy
A dolog pici szépséghibája hogy az ellenek is..nah de annyi baj legyenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Az equality meg a Pyromancer a szegények Deathwingje?
Egyébként brutál az a 2-2 ragnaros egymással szembenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5708 üzenetére
Mint azzzattom
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #5701 üzenetére
Hát ahogy nézem ezeket a streameket, ilyen magas szinten 4-5 legend az alap.
Ragnaros, Ysera, Tinkmaster, TBK, Cairne, Sylvanas, Pagle szinte mindenhol állandó vendék.
Meg ugye a kaszt specifikus legendek is..nem nagyon látok magas rangon druidot pl Cenarius nélkül.
Szóval hja..
Egyébként lehet hogy egyenként nem gamechangerek, de amikor egymás után játsszák ki ezeket a lapokat akkor azért át tudják billenteni a mérleget keményen. Bár engem igazából nem zavar mert nem gyakran futok össze ilyennel...mondjuk ma pont sikerült[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #5699 üzenetére
Van benne..de amiket most felsoroltál azok kb bármelyik pakliba beférnek..tök mindegy hogy milyen hero.
-
Sirandrish
legenda
Ez a gyerek valaki?
Úgy felhördült a twitch hogy ihaj.."Its DENNIS" meg valami #1 NA/EU-t emlegettek
Mindenesetre Artosis ennyit tudott vele csinálni
-
Sirandrish
legenda
Oké..kicsit elkalandoztam
Mindegy..én akarok olyat és az a lényegkovsol Mikor te craftoltad már akkor is mondtam hogy nekem is kell. Csak amikor megvan rá a dust akkor ugye eszembe jut hogy héj..lehet mást is. De kétlem hogy megbánnám
orichalcos Én is csinálok majd egyet ha meglesz az összes...és csukott szemmel fogom tolni
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Csak aztán vigyázz vele...ha agyalnod kell akkor nem működik
Csak pakolj ki mindent aztán nyomassadF-ECT$ Hát majd másolok amit érek mindent
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5682 üzenetére
Hát hja..előbb inkább ha tudok akkor több paklit erősítek egyszerre..majd mikor már minden hasznos neutral lap megvan, akkor ráérek a többire.
dejaris Ha csak egy sima totem mellé rakom le akkor is 3 manáért 3/5 lesz vagy 4/4..nem rossz az szerintem.
Egyébként meg biztos ki lehet ügyesen is játszani, nem csak úgy hogy bevágom középre aztán had szóljon..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
hát a cucc megvan..majd kíváncsi leszek hogy muzsikál
Más: Artosist épp most darálta be egy rank3as Murloc deck..
Szomorú hogy egy ilyen "pakolj ki amit bírsz és üssed a fejét" pakli ilyen szintre fel tud jutni..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Sordoran #5678 üzenetére
Már gyártom is
Szerk: lecraftoltam és a Rouge pakli kivételével mindbe bele is tudtam rakni. A Rouge meg ott r*hadjon meg ahol van
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5675 üzenetére
Hát én mindegyikkel játszom. A mostani nagy kedvenc a Shaman, annak esetleg ott lenne az Earth Elemental.
Vagy Warlocknak a void terror amire nagyon vágyom
Viszont azok ugye csak egy-egy pakliba lennének jók, én meg jobb szeretem az olyan lapokat amit legalább a paklik felébe bele lehet rakni, mivel én tényleg mindennel játszom. Kivéve rouget Ahogy nézegettem a manipulatornak pl mindenhol lenne helye..kivennék 1 argent commandert, vagy egy silver hand knightot mondjuk.whitezo88 Szeretném nagyon
dejaris Hát igen..lehet bevállalom aztán majd kiderül hogy milyen
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah nagy nehezen összejött egy Epicre való.
Gondolkodom a Manipulatoron, de nem tudom hogy megéri-e..
Nekem sajna nem nagyon vannak olyan nagyon kemény lapjaim hogy megérje őket másolgatni..persze tudom hogy az ellenről is tudok.
Vélemény? Érdemes azért lecraftolnom?whitezo88 Lehet..csak már nem volt szíve kijátszani
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz #51736960 #5665 üzenetére
Hát..az ilyen sajnos előfordul. De nem baj..1-2 év és nekem is meglesz minden olyan lap ami kell
Egyelőre meg örülök annak hogy az előbb bezúztam egy Warlock Murloc deckjétEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Mi van itt gyerekek? Csak én nyitok szar paklikat?
Warlock gyerek kirakja Cairne-t, nagy nehezen leverem..ezután jön sylvanas akit szintén leverek, ezután kirakja Leeroy-t akit támadás után shadowflame-el még az arcomba robbant, de nem baj..ezen is túl vagyok.
Leverem 8ra a hp-ját erre kirakja LJ-t, de nem baj mert még így is felül kerekedek..leverem azt is 4HP-ra meg van egy tigrisem stealtbe, erre kirakja Alexát aki felhealeli 15-re.Értem én hogy kell a játékhoz skill, de ha valaki ilyen lapokkal operál akkor majdnem mindegy hogy hogy játszik..
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #5658 üzenetére
A Mage paklimban egy secret sincs, szóval a "kötelező"től messze van
Az 50dustnak meg örülökTyler Durden Így viszont drágább volt a pakli
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #5655 üzenetére
Hát az early gamed üres..
A Cleric önmagában nem jó, a Wild Pyromancert is felesleges önmagában kirakni.
A Big game huntert kizárt hogy a 3. körben kijátszd mert minek, és akkor marad a adventure amit szintén nem érdemes egyből kirakni.
És ezért az első 3 körben nem is nagyon tudsz mit csinálni..Én a 2 circle of healing helyett tuti inkább 2 darab 2 manás lényt raknék, illetve az egyik holy smite helyett meg egy Harvest golemet mondjuk.
ollie Arénában lehet..de én inkább betörtem.
És köszi hogy ezt mondod...úgy is te vagy a mentorom[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Megint 6:3..
5:0ig simán ment minden..aztán jött egy Hunter aki lerusholt mint a sz*rt, aztán hoztam még egyet.
6:1 után meg jött egy Shaman akinek volt HEX-e, meg legalább 3 Fire Elementalja, szóval ott sem volt esélyem, aztán jött egy Druid akit ugyan tartottam egy darabig de ott is volt 2swipe legalább meg ilyen finomságok.De legalább kaptam dustot ami nem rossz.
Viszont a pakli..már lassan mindegy ha ki sem nyitom
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Legalább neked jutott egy fire elemental
De HEX-el te sem vagy eleresztvewhitezo88 Ez igaz, viszont ha nem szedik le akkor ultrabrutál 5 manáért
sith7 Ezek közül egyelőre csak az e-penis..sajna semmi jutalom nem jár, de reméljük hogy ez majd változik
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5640 üzenetére
Legalább itt ki tudom próbálni, mert sajna az még nincs meg nekem
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #5638 üzenetére
Nem olyan rossz, csak néhány nagyon alap dolog hiányzik belőle, ráadásul nagyon.
Majd kiderülEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Draftoltam egy Shaman arénát.
Ahogy azt kell:
Nulla hex, nulla lighting storm, nulla fire elementalÉs ugye ebből 2 basic lap, és egyet sem ajánlott fel..
Remélem vagy 3 győzelmet kihozok hogy legalább ne legyen bukó
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Egyből sikerült palával Warrior ellen egy vicceset menni
Levert 5 HP-ra, én meg még hozzá se értem, de ezen a ponton sikerült átvennem a board controlt.
Levertem van 15öt kb a HP-jából.
Volt lent egy Shattered sun clericem meg egy blessing of kingsel megtámogatott Sunwalkerem, akire ráhívta a nagy Grommasht akit felbuffolt, majd ki is ütötte a Sunwalkeremet, de itt el is fogytak a lapjai. Ezután toltam magamon 8healt, meg húztam 3 lapot, és fel is adta[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #5609 üzenetére
Én csak azt nem értem hogy jutott el rank 9re
Amikor néztem, semmit nem csinált csak ami kijött manából az kirakta, meg próbálta kihozni a lehető legnagyobb baromságotMÁS: MEGY A SZERVER
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Reynad már rank6on van..nem semmi mit ki bír seggelni ez a gyerek
Tyler Durden Reggel még én is mentem egyet..de egy nyert meccset be is buktam emiatt.
Szóval én ma tuti hanyagolnám még ha be lehetne lépni akkor is[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Ebből arra következtetek hogy te se nagyon tudsz belépni
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5596 üzenetére
Én tuti nem próbálnám a helyedbe
-
-
Sirandrish
legenda
Elég bika paklija van. Meg gondolom ügyes is ha a semmiről 5 lap alatt legend rangot ér el.
Mondjuk szerintem most vagy kapkod hogy minél gyorsabb legyen, és ezért hibázik néha, vagy már zsibbad a seggewhitezo88 Pont most akartam mondani..a deck 98%a golden..talán a faceless meg a ragnaros nem az?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én értem...
Ezelőtt 5 nap alatt érte el a legend rangot úgy hogy nem vett semmit, most meg agyba főbe veszi a paklikat és most 2 nap alatt csinálja meg. Bár ha így halad akkor nem kell neki annyiEgyébként az utolsó meccsét elb*szta..
Volt lent neki egy 2/3as minion, 8manája volt és a kezébe volt a force of nature (ez ugye 6DMG) meg maradt 2 manája amivel ugye hero power..és 9HP-t kellett volna leszednie, ergo meg lett volna. Erre elkezdett a boardon kungfuzni aztán a következő körben pofán is vertékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #5579 üzenetére
Ez vásárolt deck..
Nem rég is vett 15 paklit hogy legyen dustja mert neki tinkmaster kellettEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nah..a Reynad gyerek már lassan 10es rankon van
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Az előbb druid deckel tolta amiben volt neki
Ancient of Lore X2
Bloodmage Talnos
Cenarius
Force of Nature
Cairne
Az ilyen "alap" dolgok hogy Argent Commander, Sunwalker, Azure Drake ezeket meg ugye ingyen adják
Etc etc..és ezek csak azok amik most így hirtelen eszembe jutottakGyuri27 Akkor GZ neki
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Köszi..épp Ekopot néztem de ő nem szimpi
"most kezdett egy új accountot "
És 500 pakli megvásárlásával kezdte? Azt hittem nulláról indul.
Persze így is brutál teljesítmény csak meglepődtem..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Biztos ment a rinya a fizetős emberek részéről, és mivel a Blizzard belőlük él, így majd kapnak ezt azt.
Vagy csak lesz olyan cucc amit perkálás nélkül nem érhetsz el, vagy csak ezer meg ezer év alatt..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Csak nehogy megkapja a "SOON" titulust mert akkor sose ér ide
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #5530 üzenetére
Ment pü
Gyuri: én most a faceless-re gyűjtök..már majdnem megvan a fele
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát engem 9 után nem igen látsz belépve
Ma eddig lenyomtam az arénát, a napit ami 5 win volt palával aztán inkább Ollie videójit skubiztam megDe most megyek 1-2 meccset..hátha behozzák a 10K wint és ad érte vagy 3K goldot
-
Sirandrish
legenda
Az 1000 win azért lett meg mert lv 23ig elég sokat practice-oltam a gép ellen hogy fejlődjenek a karik..és közbe gyűjt szépen a win.
A másik..nem nyitok minden nap, csak majd minden nap. Amikor 5-6 win kell mondjuk a +20goldhoz akkor azt lenyomom azért
Egyébként te friend listán vagy..láthatod hogy mennyit vagyok kb.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz k.kristof #5522 üzenetére
Hát én személy szerint a következőket cserélném benne:
Bluegill Warrior - Legalább az egyiket mert néha biztos jól jön 2 direktsebzés
Frostwolf Grunt
Tauren Warrior
GrizzlyÉn ezek helyett tuti más raknék be, de azért várd meg a profikat is
-
Sirandrish
legenda
Üdv a világomban...a b.net világában
ollie Jól van csak aztán a végén nehogy zokon vedd
Sokat köszönhetek neked és a magyar kommentes videóidnakMellesleg épp a warris arénádat nézem..most volt a priest..a csúúnya priest
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem szemrehányás, csak te kérted hogy ha valami feltűnik akkor szóljunk..hát most szóltam.
-
Sirandrish
legenda
Azt hiszem az 5. meccsen..mage ellen.
Felesleges utolsó kört futottál..Korkront lerakod..jó igényesen megmanipulálod és nyersz
Azért is furcsa hogy nem jutott eszedbe mert az ezelőtti meccset pont így nyerted meg[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...