Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
fogtunder #73026 üzenetére
Annak a F2P játékosok nagyon örülnének
Meg ugy mindenki örülne szerintem hogy többet kell költeni a játékra ha standardon akarsz játszani
Biztos a basic lapok limitálják a lehetőségeket? Az nem lehet, hogy esetleg a fejlesztők maguk mert kitalálnak egy archetipust pl discard lock, és azt próbálják lenyomni az ember torkán kiegről kiegre?
Szerintem az innervate meg fiery war axe semmit nem limitáltak. OP lapok voltak, auto includeok voltak, de épp ezért kb bármilyen deckbe befértek. Fontos, hogy ne legyen tul sok ilyen auto include lap a basic/classic szettben mert az tényleg tudja limitálni a lehetőségeket, de szerintem egyik classnál sincs ilyen gond, na meg a hall of fame is pont ezért jött amugy létre részben.
Mint ahogy irtam minden classnak vannak saját OP lapjai, amik a class identitását adnák. A druid identitása pl a ramp. Ha kirotálna a basic/classic szet, mi lenne az identitása? Vagy minden kiegben jönne egy újabb fajta jade blossom? Tök jó lenne minden kiegben jönne uj OP auto include class lap a régi helyére, a régiek meg folyamatosan mennének a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Macska topik
- RAM topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest