Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz fogtunder #73026 üzenetére

    Annak a F2P játékosok nagyon örülnének :) Meg ugy mindenki örülne szerintem hogy többet kell költeni a játékra ha standardon akarsz játszani :)

    Biztos a basic lapok limitálják a lehetőségeket? Az nem lehet, hogy esetleg a fejlesztők maguk mert kitalálnak egy archetipust pl discard lock, és azt próbálják lenyomni az ember torkán kiegről kiegre?

    Szerintem az innervate meg fiery war axe semmit nem limitáltak. OP lapok voltak, auto includeok voltak, de épp ezért kb bármilyen deckbe befértek. Fontos, hogy ne legyen tul sok ilyen auto include lap a basic/classic szettben mert az tényleg tudja limitálni a lehetőségeket, de szerintem egyik classnál sincs ilyen gond, na meg a hall of fame is pont ezért jött amugy létre részben.

    Mint ahogy irtam minden classnak vannak saját OP lapjai, amik a class identitását adnák. A druid identitása pl a ramp. Ha kirotálna a basic/classic szet, mi lenne az identitása? Vagy minden kiegben jönne egy újabb fajta jade blossom? Tök jó lenne minden kiegben jönne uj OP auto include class lap a régi helyére, a régiek meg folyamatosan mennének a levesbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák