-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
Végre sikerült a tízezer győzelem. Az utolsó ~két hónapban már csak ezért kínoztam a játékot, most végre jó sokáig nem kell majd játszanom, amúgy is egyre nagyobb a fiesta, az új lapok meg egyre inkább csak ezt adják, talán a következő rotánál majd visszanézek, de most nyugodtan letörölhetem a játékot.
A játékot kicsit több, mint két éve kezdtem (3. szezon - 2014. június) és naxxramas után sikerült előszőr r10 alá menni a klasszikus t1 webspinner, t2 creeper, t3 coin houndmaster midhunterrel. 2015. februárjában voltam előszőr r5, azóta meg már meglett mind a kilenc golden hős, legend is voltam már néhányszor, és ezzel az utolsó kitűzött cél is teljesült, jó lesz végre pihenni egy kicsit
Jó lapjárást mindenkinek[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest