Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mohitook

tag

válasz mohitook #64997 üzenetére

Sziasztok,
    Végül vettem hűtőt - az itteni ajánlásokat és tanácsokat követve. Megígértem és így pár hónap folyamatos használat után úgy érzem megérett az idő egy review-ra:
    WHIRLPOOL W7 931T OX H No Frost
    Fő szempontom az volt, hogy legyen halk. Nem az. Viszont egyik No Frost kompresszoros hűtő sem hangtalan teljesen! A zajok nem folyamatosak, néha zizeg, néha kattan egyet de számomra nem zavaró módon még úgy sem, hogy a hálószoba ajtó mellett van közvetlenül.
    Ha gyakran nyitogatom akkor elkezd horkolni - ez a legfurább zaj amit ki tud adni, este még vicces is... egy darabig.
    Ezen a modellen van egy éjszakai mód, ami lehet nem erre való (bevallom nem olvastam el a használati utasítást) de amint bekapcsolom rajta pár perc múlva teljesen elhallgat a hűtő és reggelig meg sem szólal.

Ajánlom, hogy amint megvan vízmértékkel állítsa be mindenki a hűtőjét - szinte kivétel nélkül minden modellnél jelentős halkulás tapasztalható!

Egy picivel eltérő modellt vett ismerősöm, a fent linkelttől valamivel talán halkabb:
    WHIRLPOOL W7 921O OX No Frost

Ha valaki kombinált hűtőt szeretne ami alulfagyasztós akkor ezt a kettőt pár hónapos tapasztalataim alapján ajánlom.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés