Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
Piszok egyszerű: kéne egy X összeg alatti ( pl. 200.000 Ft, csak mondtam egy számot mert sokan kihagynák a drága állványokat, tüskéket, kábeleket stb. ) , és egy e feletti hm. rendszer topik. Elég lenne átnevezni őket, az egyértelművé tenné a dolgokat.
Ha valaki különböző okoknál fogva ( pénztárca, lakóhely, kisgyerek, alacsonyra tett léc stb. ) nem tud vagy nem akar komoly és drága ( abszolút vagy relatív értelemben ) rendszert, az sokszor kap lekezelő és cinikus válaszokat, ami abból a szempontból talán érthető, hogy aki kisebb vagyont áldozott a minőségre, nem akar ilyen kérdésekkel nemhogy foglalkozni, de találkozni sem. Ezt szerintem kiküszöbölhetné a két topik, tehát nem annyira felesleges. Csak egyértelműsíteni kéne, mit és hol tegyenek fel. De ti tudjátok. -
luckyman
aktív tag
válasz tPedro_ #109903 üzenetére
Még egy utolsó találgatás részemről, mert nem ismerem. Nem lehet, hogy a két szub kimenetet külön-külön lehet állítani? Amelyikre rá van csatlakoztatva, az nincs beállítva vagy alacsonyra van állítva, de a frontokról meg levágtad a mélyeket a 80-nal, azért szólt jobban előtte?
Kizárt, hogy boost kell ahhoz, hogy szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
válasz Dagidög #110965 üzenetére
Nem értelek. Hisz te írtad, hogy a " 20 Hz alatti hangok érzékelhető rezonanciája " kell neked. Hallani úgysem fogod. De ha hallanád is, nem mindegy, hogy melyik érzékszerved, a füled vagy a bőröd juttatja az agyadba?
The ButtKicker can 'hear' extremely low sounds - down to 5Hz - so you're in for some bass treats.
[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
válasz rayoliviero #113226 üzenetére
Én kb egy hónapja láttam a soroksáriban ugyan ennyiért, és akkor sem volt a honlapjukon.
Én sem tudom, hogy volt e belőle bontatlan, de van rá esély, mivel nem Auchanban szokás venni a hm erősítőket. -
luckyman
aktív tag
Csak számomra furcsa, hogy miközben sok százezres cuccokkal dobálóztok, egy olyan lemezt ingyen akartok megszerezni, aminél a kábeleitek métere is többe kerül?
-
luckyman
aktív tag
válasz devil-k #113687 üzenetére
Mit nem lehet beszerezni? A cikk végén ott van a forrás és az ár is. 7900Ft Ha minden másért egy rakás pénzt áldoztok, ez férjen már bele egyszeri költségként. Szerintem.
És felesleges idekeverni a filmeket, mert mint mondtam, ez a lemez a rendszer részeként is felfogható, egyszer kell megvenni és használni. Már ha valaki kajálja a jelentőségét.
Amit csináltok az egyszerre ciki és röhejes.
-
luckyman
aktív tag
válasz rayoliviero #113912 üzenetére
Az izgalmasabb kérdés, hogy mire haza érsz, a tiéd lesz e még?
sza.sa
Nem vált be, nemrég vetted?[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
Urak, furdalja az oldalam a kíváncsiság: elég sok hdmi panel hibás Onkyo erősítőt árulnak. Ilyenkor konkrétan mi a hiba jelenség, csak a hdmi bemenetről nincs hang, de pl optikán vagy egyéb bemeneteket használva teljesen működőképes, vagy egyáltalán nem szólal meg semmilyen forrással?
Köszi. -
luckyman
aktív tag
válasz rayoliviero #113936 üzenetére
A jó Isten meghallgatta a kívánságodat!
Ráadásul ott van helyben. Ha még Csaba is vagy... -
luckyman
aktív tag
válasz rayoliviero #113955 üzenetére
Te aztán elszánt vagy, igazi fanatikus. Gratula.
-
luckyman
aktív tag
válasz rayoliviero #114048 üzenetére
Szerintem annyit dugdostad és kapcsolgattad, hogy elromlott. Csak van valaki, aki skype-on segít neked, így nem fogod megoldani.
Szotyipénzért átveszem tőled, ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
Tán hülyeséget írok, de az akusztikai panel nem erre (is) való?
-
luckyman
aktív tag
Létezik más gyártó kínálatában is olyan kialakítású darab, mint a Dynavoice Magic trapéz háttere? Hallotta már valaki azt a rendszert ( a tesztet olvastam ) ? Ez nagyon ideálisnak tűnik falhoz helyezett ülőgarnitúránál, jól gondolom?
-
luckyman
aktív tag
válasz mettek #114743 üzenetére
Én csak ránézésre hittem hogy a dyna is ilyen bipol...
Becsapósan van fotózva, egymás mellé helyezve olyan, mintha...
Azért köszönöm. Alkalomadtán elmegyek meghallgatni.MasterMark: jól látod, ez lenne számomra az előnye, plusz még lapos is. A fejem és a fal között úgy 40cm lehet. Kérdés, milyen hangot lehet ebből kihozni? Volt már lapos, dizájn cuccom, nem volt túl acélos, sőt, sub nélkül irgalmatlan rossz volt.
[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
válasz rayoliviero #116450 üzenetére
Jófogáson van egy fehér szinű, 150W-os Elac 10,000-ért, ami alkuképes ( kicsit vicces már az ára is )! Nem tudom ennyiért milyen lehet, viszont debreceni.
[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
válasz rayoliviero #116462 üzenetére
Ha még a tízesből is engedne, milyen lehet szerinted? De mit is várnál ennyiért? Ha itt valaki nem dönt helyetted és nem hagyja jóvá a kiszemeltet, addig nem is veszel semmit?
-
luckyman
aktív tag
válasz rayoliviero #116485 üzenetére
Igyekezz:
www.jofogas.hu/budapest/Heco_vitas_sub_30_a_250_w_akziv_subwoofer_36624745.htm?first=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest