Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorbep

senior tag

válasz bajnokpityu #43604 üzenetére

Nagyon szépen köszönöm! :R

A demo nálam 3-4 percenkén lenémít kb 3 mp-re, sok számnál egyáltalán nem.....

Én is jobbnak hallom mint a jól beállított foobar Wasapi, Stealth, Cplay stb.

Mindenkinek: Valaki profi angolos utánaérdeklődhetne, hogy a családi Licenc hány telepítést és egyidejű futtatást engedélyezne, hátha vehetünk egyet a "Házimozi Fórum" családnak, összedobjuk szerintem. Felénk már van 3 potenciális családtag...... :U

Esetleg adnak nekünk ingyen, mert annak itt ÓRIÁSI lenne a reklám értéke worldwide..... ;]

Cekk: egyetértek az érveléseddel, a probléma az, hogy 99 EUR ár itt sokaknak (nekem is :W ) több mint a heti fizu.. Ha 5 EUR lenne, már rég megvettem volna..... EZ olyan mint a CD ill BR árazás, pofátlan, ha egy BR 1000FT egy CD 500FT lenne, Akkor nem HTPC-zne itt se senki..... sorba állnának a polcon, akkor nem csak kölcsönöznék őket. Te hány BR-t vettél meg eredetiben, és az a kikölcsönzöttek hány százaléka? ;]

[ Szerkesztve ]

- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

Új hozzászólás Aktív témák