Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi20
aktív tag
válasz imre123456 #23971 üzenetére
Szia! Sajnos nincs egyszerű megoldas ! A tv koaxalis digitális jelet ad , a Soundbar pedig optikait tud fogadni! Lehet nézni átalakítot, de lehet jobban jarnal uj tvvel!
A linkelt cuccal az a baj, hogy input az analóg es "abból csinál "digitális jelet, de szerintem gyere at a sounbaros topikba![ Szerkesztve ]
bandi
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok Sziasztok nézegetem a castel knight 2 hangszóró párt az a 70 ezres ár nagyon szimpatikus is mellé. Mellesleg még tetszik is de meghallgatni nincs módom ezért érdeklődnék hogy van e valakinek és mi róla a véleményetek illetve milyen erősítőt ajánlatok hozzá Köszönöm előre is a válaszokat Üdv Bandi
Utóirat mozizás és zenehallgatásra is használnám.bandi
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok ! Akkor kicsit szűkítettem a kort az erősítő vásárlásban! 1. Denon x1400 , 2. Onkyo nr646 , Yamaha v583 azt hiszem meg a Denon x2300 is beleférhet valahol, de ezeket neztem ki! Frontokbol pedig Dalí, Klipsch azt nem tudom megindokolni, de nagyon bejön, meg találtam monitor Audiot is ami tetszik, de a jamo s803 Szerbiától van véleményetek? Koszi illetve jó úton kezdtem járni, vagy teljesen eltévedtem ?
[ Szerkesztve ]
bandi
-
bandi20
aktív tag
válasz Norbi 72 #21389 üzenetére
Nem semmi lehet a szemed ! ne vedd bántasnak, ha tv akkor le a kalappal , ha meg vászon akkor legalább nem süti ki a szemed ! Azért szeretek ilyet leírni itt , mert a kérdésre meg csak 1 típust kaptam , aki írta annak köszönöm, de el ment megint a téma mas irányba !
bandi
-
bandi20
aktív tag
-
bandi20
aktív tag
válasz szasanyi #21384 üzenetére
Látod ! Köszönöm a kérdéseket ! Elsőnek újban gondolkozom, 4K HDR es tv-m van hozza ,arc -öt tud a tv, tehát ha az elosito 4K HDR stb tud az lenne az alap, időtálló ra arra gondoltam, dolby atmos , dts x , ezeket kezelje , számítógépről mennének a filmek, van T-Home iptv, illetve xbox one s rol , uhd BR nézése a cél ! 12 nm es hálóba menne , ha hangfalat is ajánlatok hozza az is jó, most kezdem az összeállítást, ! Elsőnek az erősítőt es mint írtam falra szerelhető front sugarzokban kezdenem a vásárlást, majd mindig vennék hozza 1-1 alkotót ! Kb 50-50 % ban hallgatunk zenét es nézünk filmet ! Remelem minden kérésre írtam !
bandi
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok! Segítséget kérnek, mert otthon szeretnek egy kis házi mozi felet összerakni, a Soundbar tol indultam , de rájöttem egy kis zenehallgatás es 4K , BR film nézés az asszonnyal, a bár mar kevés ! Erre elkezdtem azon agyalni , hogy kezdenem egy összeállítással, de elvesztem mar az erősítenel, melyik az ajánlott típus , időtálló kellene , az értékhatár 150 k kicsit tudok feljebb menni max. Meg egy 20 ast! Amikor ez mar meglesz vennék hozza , két front sugárzot, amit a falra szeretnek rakni , van 4 kisgyerek itthon es ami a földön van az veszélyben van De ne rohanjunk előre , kezdjük az erolkodovel ! Lsz típust is írjatok, mert azért polcon is meg mindent kell hozza gyártani! Koszi előre is
bandi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest