Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomisanzero
tag
Amatőr kérdés, de itt remélem elfér. Szóval veszek egy mikrofont (umik-1) és REW-ben mérek, kalibralok eddig értem. De hogy kerül az AVR-re a kalibrált profil? Denon x3500h az alany. Erre kellene a minidsp? Ha az nincs és az ára miatt nem is lesz egyelőre, akkor marad az AVR beepitett EQ-n tologatas es újra méregetes? Láttam már párszor egy magyar nyelvű REW tutorialt, de most nem találom, belinkelné valaki?
-
tomisanzero
tag
Klipsch suboknal általában mi szokott tönkremenni? R12SW-t látok többet mostanában hibáskent hirdetve. Mennyire javíthatóak ezek? Mennyire kell olcsónak lennie, hogy megérje megvenni így is?
-
tomisanzero
tag
Üdv. Ha csak sztereoban hasznalom egyelőre a rendszert, akkor is van értelme az audyssey-vel babralni, vagy annyit tesz, mint ha manuálisan beallitom a hangfalak távolságát stb? Denon X3500H az alany
-
tomisanzero
tag
Üdv. Beton panellakásban a szomszédok nyugalma érdekében lehet valamit elkovetni, azon kívül, hogy lejjebb tekerem a hangerőt? Teljes belső hangszigetelés nem opció, mert albérlet. Valami olcsó, egyszerűen kivitelezhető, később eltávolíthato dologra gondolok inkább.
-
tomisanzero
tag
Tudom, hogy nem tartozik ide teljesen, de hátha valamelyikőtöknek volt már dolga vele. Került hozzám egy pár Tangent Evo 5 polcsugarzo és szeretném tudni mennyi lehet a reális eladási ára, de nem találtam belőle eladót külföldi oldalakon sem és ötletem sincs. Ismeri valaki a márkát, típust?
-
tomisanzero
tag
Sziasztok.
Úgy néz ki AVR nélkül maradtam. Szóval kérdésem lenne mit nézzek használtan klipsch r820f mellé, ami megállja a helyét sztereóban is zenére és majd ha meglesz a többi komponens is mozira. Denon 2113 volt, legalább ennyit tudjon kényelmi funkciókat tekintve, hangban nyilván többet és nem ragaszkodom a márkához feltétlenül, bár bajom sincs vele. Árát tekintve 150 környékén jó lenne megallni, de rugalmas vagyok. -
tomisanzero
tag
Üdv újra. A sub vásárlásom mellett aktuális a front párjaim cseréje is. Korábban írtam, hogy Monitor Audio Bronze 6-ot szeretnék elsősorban használtan, vagy Klipsch R 820 F. Viszont most tudnék jó áron, újonnan beszerezni Canton GLE 70 vagy Elac Debut F5.2 és 6.2-t. Hallani egyiket sem hallottam még élőben, de a mostani hangfalaimhoz képest bármi jelentős előrelépés lenne. Tudnátok valamilyen rangsort állítani ezek között, vagy mi a vélemény egyáltalán a két utólag említett dobozról? 70/30 arányban (elektronikus)zene/mozi a cél, jelenleg egy Denon 2113 avr van, de ha overkill a hangfal az erősítőhöz, nem gond, mert az avr-t is cserélem, ahogy sikerül eladnom.
-
tomisanzero
tag
112, 120sw-ket látok gyakran ezért szemezgetek velük. Jelenleg egy bögre szettes jbl 140/230 aktív doboza van, attól csak jobb lenne, nem? Ez még belépő szintnek számít a klipschtol?
-
tomisanzero
tag
Szokott lenni valóban megérős BF akció házimozinál itthon? Vennék aktív subot meg két első álló dobozt használtan max 300 környékén, de ha ennyiből tudnék újat is akciózva, az jobban tetszene nyilván
-
tomisanzero
tag
Korábbi lfe+main témahoz kapcsolódóan, olyankor rossz valamilyen beállítás, vagy a fülem, vagy szoba elrendezés, ha lfe+main-nal jobban tetszik, amit hallok, mint csak lfe?
-
tomisanzero
tag
Sziasztok. Árulom aprón az AVR-em (Denon 2113). Ha elmenne szeretnék venni valami jobbat, ami teljes értékű lenne hm mellett sztereó zenehallgatasra is. 150ezer Ft környékén létezik ilyen használtan? Mik a tapasztalatok, mely típusokat nézegessem? NAD T748 V2 van pl jofogason 140 környékén. A teszteket olvasva elég zeneinek állítják be mindenhol, viszont keveslem az extra funkciókat, amiket meg a Denon tud fele ennyiért is.
-
tomisanzero
tag
Sziasztok. Itt is felteszem a kérdést. A képen látható elrendezéshez ki milyen hasznalt sub-ot ajánlana egyelőre 2.1 felállásban, max 100-120ezer ig. A kanapé és a balos front közé tudnám betenni, 45*45 cm hely van kb. Leginkább zenére használom a rendszert, de mozi is megy. Denon 2113 avr, két régi Grundig polcsugarzo.
-
tomisanzero
tag
Üdvözlet. Hátha más is keresgélt már ilyen ügyben. Használt Denon 2113 avr-emhez nem volt mikrofon. Honnan érdemes elérhető áron venni? Amazonrol nem küldenek Magyarországra amit találtam.
-
tomisanzero
tag
Üdvözlet!
Tudnátok ajánlani márkát konkrét szériával, ami tudásban, hangban passzolhat Denon 2113 avr-emhez? Nyilván nekem kell hallgatás alapján döntenem, de jó lenne némi iránymutatás, hogy miket keressek. A helyiség 24m2 és vegyesen lenne használva elektronikus zenére és mozira. Első körben csak két használt álló frontot szeretnék, tehát olyasmit keresnék, amit tudok bővíteni később 5.0-ra szintén használt, hozzá illő termékekből. Összeghatárt nem mondanék, mert nem tudom mi overkill ehhez az erősítőhöz és mi abszolút gagyi, nincs tapasztalatom. Helyben lenne pl. most egy Monitor Audio Bronz 6 első pár.. -
tomisanzero
tag
Sziasztok! Van egy Denon 2113 avr ami csak ARC képes illetve egy TCL 65c728 TV, ami eARC már. A gondom, hogy hiába van jól összekötve, nem kapcsol be az avr a TV távirányítójára, mindig külön kell. A többi funkció ARCon keresztül viszont tökéletesen működik. Lenne valami Denon beállítás, ami fölött elsiklottam? Már az előző TV-vel sem akart bekapcsolni egyszerre, csak külön távirányítóval.
-
tomisanzero
tag
Üdv. Elnézést, hogy félig meddig offolok, de akinek Denon 2113 van és rendelkezik az előlapi csatik takaró fedelevel, az tudna nekem privátban küldeni pár nagy felbontasu képet róla? Nyomtattatni szeretnék magamnak egyet és nincs mintám.
-
tomisanzero
tag
Köszi, megnézem. Az onkyokkal mi a helyet ebben az árkategóriában? Sokat látok HDMI hibával hirdetve, betegségük lenne?
-
tomisanzero
tag
Sziasztok! Nem vagyok otthon a házimozi témában és audiofil sem vagyok, de remélem sikerül értelmesen kérdeznem.
Egy 50.000Ft-ig milyen használt házimozi erősítőt ajánlanátok (konkrét típus) ami rendelkezeik optikai, hdmi ki-be menetekkel, távirányítható és ar/értékben jó minőségű hangzást biztosít. Egyelőre és lehet hosszabb távon is sztereó erősítőkent funkcionalna, semmilyen hangfalam nincs még. Forrás TV, Playstation, leginkább netflixre, spotifyra, yt, online rádióra használnám. Hangfalat majd később választok, ha van erősítő. Lehet sztereó vonalon kellene inkább nézelődnöm, viszont meghagynam a későbbi teljes házimozi rendszer kiepitesenek a lehetőséget, ezért itt kérdezek. Köszönöm, ha valaki próbál segíteni, irányt mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest