- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz amtibacsi #26256 üzenetére
Azon a filmen nagyon hallani a térhatású hangokat.
Mivel alapvetően eredeti hanggal filmezek, igy sajnos nem nagyon tudom mely szinkronok 7.1esek.
Ha csak a kíváncsiság hajt, akkor miért nem jó eredeti hanggal tesztelni?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz sinci01 #26195 üzenetére
Az idezojelnek mindig oka van, a zárójel is okkal van ott, mint általában mindig, es a pontok 'mindig' elgondolkododasra serkenti az embert, de lehet hogy kimondhatatlan szavak helyei
Nincs ezzel semmi baj, bár tény hogy Nemir Ombeba másért nem lehet belekotni[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz Nemir Ombe #26138 üzenetére
"... "végeredmény" .... lehet, hogy a szokásosnál nagyobb belmagasság vagy a pár "akusztikai elem" ill. a 60cm-es falvastagság (?) hatása, de csak az alsó részen van egy kis "brummogás", de az sem vészes .... persze javított a helyzeten, hogy a jobb doboz egy kicsit kikerült a sarokból a bal oldalin meg "fázis lett fordítva" .... úgyhogy Elvtársunk eléggé szerencsés "akusztikailag" .... "
Ezt én is így érzem, de köszönöm a megerősítést
lehet a belmagasság a ludas, nem tudom, de bitang jól szól[ Szerkesztve ]
-
-
Ebben igazad van, de időközben tanultam is sokat, pl hogy mit ne vegyünk egy 'jó hangú' mozihoz
Egy jó 5.1 jobb mint valamilyen 'sok pont egy', hogy egy klasszikust idézzekAzért almomba nem mertem azt gondolni hogy idáig eljutok...
Viszont megerteAkusztikaval is foglalkoztunk kicsit tegnap a 'kapucnis szállító úrral', majd 20-25 cmre el lett huzva a jobb oldali doboz a sarokból, beforgatta a dobozokat.
Azon mondjuk meglepodtem hogy mennyit változott a hang amikor kikerult a jobb doboz közvetlen a sarokból[ Szerkesztve ]
-
-
válasz zsoika #26119 üzenetére
Nem kell elképzelni, gyere és hallgasd meg
Nem fog csalódni.
Ha az tetszett, akkor ennek a reszletessege, mondhatni lenyűgöző...Amúgy jol fogalmaztad meg, nyersebb de cserelve lesz szerintem, olvasod ezt Exmonster úr?!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
BBéci, már értem amikor azt mondtad korábban nem érzed szükségét az atmosnak es a ficsoroknek
Amit most nálam hallok mozin, az több mint kellemes.
Minden alapon, nem is tudnék semmit sem állítani, és a térerzet, hangzás, hangreszletesseg, dinamika elbujhat az onkyo mellette.
A hatterek meg bejaratosak, de már igy is az egyseg eleg korrektül kijon, mi lesz ha bejarodnak
Olyan részletek kerülnek elő a hangban, amit edfig soha nem hallottam egy egy filmnel, imádom...... Jah es egyáltalán nem hiányzik az atmos, vagyis amit annak csufoltam előtte itt nálam...
Es ami az av online cikkben van, a beszéd hang, zseniális!!
Mondjuk ezeket te mar tudod
Ui, normalis hogy úgy érzem hogy a szub karaktere kilog a hangzásban?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Beni2360 #26099 üzenetére
Ahogy mondja zsoika
Ja az onkyo hangja tetszik, akkor azé a Denone természetesebb, az onkyohoz képest, lágyabb, ahogy mondani szokták, nem olyan lúdnesses a hangja.
Ha ilyet szeretnél akkor lehet cserélni, de kb egy kategória, szerintem isDorian: hacsak nem olyan vehemenciával rendelkezik, mint én
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Nemir Ombe #26078 üzenetére
nem, nem megyek én messzire, csak nem fogom itt a "jónépet" bosszantani az élményeimmel, de ettől még mindig azt mondom ami itt is irtatlan szabály, hogy nem az elköltött pénz és/vagy rendszer határozza meg a belépő vagy haladó szintet.
de ezt itt majdnem mindenki tudja vagy tudnia kéne"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Talán egyszer eljutok oda hogy azt is meg tudom majd hallgatni.
És látom mások lelkivilagat zavarja a véleményem, igy megfogadom a te és Nemir Ombe tanácsát es atkoltozom a haladóbaLegyetek jók urak, örülök hogy köztetek lehettem
-
Az igen, ez jó mozikombájn
Komolyan mondom a helyzetvaz hogy ilyen 'telt' hangot nem hallottam még itthon.
A mély hangbol azonnal eltűnt a zonges, bugas, amire azt mondta az úriember aki hozta hogy tipikus onkyo jelenség.
A magas tökéletes, a közép hangok is egyensúlyba kerültek.
A mely hang most lett feszes, pontos.
Cikket irok majd a kulonbsegrol mert ok hogy sokba kerül, de ez az élmény, mondhatni megfizetetlen.
Ok imádtam az onkyot de el kellett hagynom, kinottem, és ez a termesztés hang, enek hang, ez valami fenomenálisMariah Carey, Withney Houston, Andrea Bocelli, Barbara Streisand amivel 'tesztelem' és huha kategória
Egy betű úr
A forras filmen még marad a popi, de zenére az avr beepitett playert használom[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #26062 üzenetére
Hehehe
Úgy tudtam, hogy nem hagyod ki
Sinci01 : cambridge audio cxr200
Uraim, mindenki, ezt hallani kell, nem tudok betelni a hanggal
Jegesmaci81 és mindenkinek, köszönöm, es remélem sokaig maradnak
[ Szerkesztve ]
-
&zsoika :
Annak a cseréje is folyamatban van, már mint a zsurkocsie...
Hát ez nem Onkyo, határozottan nem Onkyo az a volt a legelső gondolatom hogy hu..... MegSoha nem gondoltam volna hogy ilyen hamgra képesek az elacok
Kell még néhány nap mire ossze ismerkedünk, de eddig zenei hangban, ez az avr számomra az istenEz mellett jött meg egy pár 263as elac, az egység jegyében
De van egy olyan érzésem hogy ezek egy darabig maradnak, ez valóban nem kommersz hang ám, ez amit most hallok zenén, ez A HANG!!!
Ebből az elmenybol is cikk lesz, mert ez a hang megér egy, vagy két misét is
Immáron sapka nélkül, és igaza volt azon ember társamnak, akinek nevét nem szabad kiejtés es leírni
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz #98221312 #26018 üzenetére
Gyere amikor ugy alakul, főleg ha az idei 'Jézuska' jó lesz hozzám, mert jó fiú voltam, akkor hamarosan egységesek lesznek a dobozok és még megspecizem a rendszert egy CXR200as avrerrel.
Meghallgatom es döntök, de tartok tőle hogyha elengedem az onkyo hangzást, - amire nagy az esély - akkor abból cikket írok es ezt veheted/vehetitek fenyegetesnek[ Szerkesztve ]
-
válasz #98221312 #26016 üzenetére
+1, én ismerem Nemir Ombet, haláli fazon
Téged is ismerlek, de Dorian, BBeci es Norbi72 urakra én is kíváncsi volnékNorbi meghívott de annyi a melóm hogy nem fogok eljutni hozzá 23.-ig
Doriant nem merném beengedni a nagyszobaba mert tuti egy pillanat alatt attologatna mindent a jobb akusztika kedvéért
BBéci úrrol még nincs 'kialalult elképzelésem'
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #26012 üzenetére
Jaja, ismerős, én is igy vagyok vele, bár jakuzzi nekem nincs, bele sem férnék
Bár a nagy méretnek is van előnye ha kádba fürdök, mert elég néhány littyo viz, bele ülök, es mindjárt nyakig ér a viz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Nemir Ombe #26010 üzenetére
Zöldeket?
Kedves egészségedre, nekem a lányom olyan mint a kacsa, lubickol a tus alatt meg üzenetet kuld nekem az ablakba írva amíg tusol...
De hát egyszer élünk, es ha futja hifire, akkor fuSSa ezekre isTudod, a 20-30 millás bömbi terepjaro, es 2-3000 Ft-os tankolás szindróma
[ Szerkesztve ]
-
válasz claire78 #26007 üzenetére
Nem kell medence a 'sok' viz számlához
Elég hozzá egy 3-4 fős család es mindjárt összejön, főleg ha kettő belőle kiskorú gyermekNo közben nimfas úr meg is adta a választ, amúgy itt szegeden is 11xx ft/m3 ha főmérnos a fogyasztási hely...
A vicc benne hogy a viz ennek egyharmada, a másik kétharmad a csatornadíj...[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25969 üzenetére
Hát ha a kettő közül kell választani 'rendszerjavítot' akkor a 'nagyobb poharat' választom
-
válasz Nemir Ombe #25967 üzenetére
Oke, de ha minden nap hifizes előtt bedobok egy kupica 'rendszerjavítot' akkor nem fog kelleni a CXR200
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25965 üzenetére
Tegyük hozzá amit mondasz, ettől még a tényeken nem változtat
De, mint azóta kiderult, igazatok volt majdnem mindenben...
Egy dologban nem volt igazatok , megpedig abban hogy a hifista vedoital, a pálinka, a többi stimmel[ Szerkesztve ]
-
válasz zsoika #25962 üzenetére
Igaz, mondjuk ez is igaz...
De nem arra gondolok hogy mennyit buktam, hanem hogy mennyi felesleges és nem megfelelő kütyüket vettem meg, mire a helyes irányra ra találtam.
Kicsit olyan érzés ez számomra mint Dorian aláírása, csak en még nem 15 éve nyomom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz Nemir Ombe #25948 üzenetére
+1, es egyben egy klasszikust idézzek
'Ha rám hallgatsz, akkor azt veszel amit akarsz ....'
SzlobiG: örülök neki, Megnyugodtam, akkor nem ért kár az ajanlasom miatt
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Nemir Ombe #25887 üzenetére
Jogos, csak az a hsz-ed, amire reagáltam, az olyan igazi Nemir Ombe-s volt
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25885 üzenetére
'kommersz vs nem kommersz'?[ Szerkesztve ]
-
-
válasz sinci01 #25813 üzenetére
&Jegesmaci81: azért engem speciel érdekelne melyik hsz az amelyikből így éreztek
szerintem itt nem volt olyan hsz ami sértő lenne bárkire is nézve, ha valaki/valami megsértődhetne az a túlfeszvedő alzat[ Szerkesztve ]
-
válasz Jegesmaci81 #25790 üzenetére
A plüsselefant nem rossz ötlet
Nézd, hasznald amit jónak látsz, én magam is használok, de ettol függetlenül, viharban az áramtalanítas a megoldás, 10-ből 9 villanyszerelo ezt mondja.sixpak: jol tetted szerintem
Hol volt ilyenkor vihar?[ Szerkesztve ]
-
válasz Jegesmaci81 #25787 üzenetére
Azért viharok esetén javasolt kihuzni a 'fontos' elektromos kütyüket...
Az a legbiztosabb védelem, szerintem[ Szerkesztve ]
-
-
No urak, közeledik a nagy nap
Úton van a másik par bs 263,es addig probalgatom hogy tudom felrakni a hattereket, igazi szakbarbar módon[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz zsoika #25687 üzenetére
Hidd el szerintem ez a cucc nálad is a te körülményeid között is jól szólna
De amit tapasztaltal az tuti úgy vanAmúgy ha vágás nélkül tolom a dobozokra a hangot, akkor már zavaroan 'sok' a mély hang.
Ez a THX nagyon tud"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz zsoika #25677 üzenetére
hát mert az egy rendhagyó center, de cserébe kiváló hangzásra képes
azért, a "árkülönbséget" is vegyük figyelembe amikor a szatellit és az ELAC rendszerről beszélgetünk
kicsit olyan a hasonlóság, mint a mondásban, "olyan mint a bicikli, csak busz""Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz T_Stark #25671 üzenetére
nem komolyabb a szubom, szerint "csak" a zárt rendszer miatt olyan amilyen
igazából beszéltük is zsoika-val hogy nem szükséges cserélni, mert mindent tud amit kell mozin, a zenébe meg úgy sincs "beleszólása"
és mivel a szubot a szoba méretéhez választjuk, ezért nálam elegendő mélyet ad, néha még kicsit sokat is.
talán a "felségjelzés" miatt volna érdemes cserélni, de mivel van annyi kósza ELAC otthon, így akár fel is tudnám ELAC logózni a Canton szubot, hogy "egységes" legyen[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25670 üzenetére
naaaa, azért nem garázdálkodok én ám olyan sokat
a szub beállításokhoz nem nyúltam azóta sem, csak az avr menüben - ahogy mondtad - ha soknak vélem vagy kevésnek, akkor a +1-3 db-l között állítgatok.
szóval az úgy szól ahogy ott hagytad annoamúgy jó volt látni zsoika reakcióját, egy-egy effektnél, hogy mennyire tetszett neki, amire én mindig azt mondtam hogy én már "megszoktam", és ez az alap nálam
igazad van abban is hogy a jót tényleg könnyű megszokni" .... a kábelezés viszont tényleg tuti..."
meséltem neki a szub kábel "történetéről" is
"Szerintem benne maradt a subkábelben a Pio LX és a Canton 1200R közötti jel és most jött ki belőle ....
ezt grátiszban kaptad ..."zsoika: szívesen és bármikor
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25656 üzenetére
Ahhoz azért nagy tudó kell ám
-
válasz sinci01 #25649 üzenetére
Ha óvatosan benyomod a hangszórót akkor 'serceg' reszelő érzése van?
Mintha csiszoló papíron 'csuszna' a membrán?
Anno nekem is volt ilyen jelenség, durvább mély hanggal recsegett.
Én ugy adtam el olcsóbban hogy elmondtam a vásárlónak, igaz igy nem is vitték el árában, és a harmadik érdeklődő vitte el.
A tulvezerles is lehet az oka, anno nálam elpukkant...[ Szerkesztve ]
-
Értem, én nem csamcsogok rajta, a többiek had csamcsogjanak
Én teszek érte.
Én ha minden igaz hamarosan lehetőségem nyílik rá meghallgatni, összehasonlítani. Olvastam az av online cikket is, a Te korábbi ajanlasod és erosen elgondolkodtam hogy nekem fontos hogy 'méltó' erősítő tolja az elektronokat az ELACoknak, és a hang minőség nekem fontosabb mint az atmos ficsor.
Sokat olvastam itt hogy inkább egy korrekt, minőségi 5.1 mint valamilyen atmos...
Ha csak fele olyan szép a hangja a CXR200nak mint az 'gondolom' a tesztek alapján, akkor szerintem lezarom életemben az onkyo (fan, fun, sose tudom megjegyezni ) korszakot[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Nemir Ombe #25632 üzenetére
Nem kell ebbe semmi többet belegondolni annál, mint ami történt
-
-
No most ment el zsoika fórumtárs tőlem...
Egy nagyon kedves, szimpatikus forumtarsat ismertem meg a személyében
Több órát Moziztunk
A többit majd ő mondja ha akarja"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Nemir Ombe #25599 üzenetére
érdekes, én alig, szinte semmit nem találok ami nekem kellene a 260-as szériából
egy hirdetést találtam, de olyanom már van"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
válasz Nemir Ombe #25585 üzenetére
Basszus, tényleg, azt még ki sem próbáltam, a sogesz nem akarja visszahozni az allvanyaim
De ki fogom próbálni...
szasanyi: nem akarom BBeci védeni, de hidd el, én magam is 'sajátságos ' véleménnyel vagyok a régebbi jónak hitt, majd kiderult nem is jó dobozokkal vagy avrel.
Azokat en sem szívesen ajánlom ami már nem felel meg nekem...
Persze, értem amit mondasz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Nemir Ombe #25582 üzenetére
Ohh, akkor rosszul gondoltam, köszi az infót
Tudom hogy más hangkarakter, meg semmi értelme, de itt egy felesleges 263,es minden van ha visszakapom a cuccaim, és lehet azért ki fogom próbálni.
Max ha értelmetlen, nem irom ide kiMegvarom az érveit, mert hirtelen nem is tudnék venni egy ilyen centert
-
válasz Nemir Ombe #25580 üzenetére
No akkor eddig 1:1
Majd látom, illetve hallom.
Nagyon szépen kijon a hang karakter, es igen 80on vágom igy a mély hang nem mervado.
A vizuális kinézet nem zavar most már.
Eleinte zavart, de igaz a hang a lényeg nem kinézet.
Amúgy egy kérdés a pre out módban.
Még nem próbáltam ki, de idő kérdése, ismerem magamA pre out azt a hangsavot adja ki ahova dugom a kabelt, ez esetben a center hangsavot.
Viszont ha egy sorozat sztereó, akkor a pre out center aljzaton nem jon ki hang. Meg akkor sem ha az avren hang 'képet' váltok.
Jól gondolom?[ Szerkesztve ]
-
Igen? Érdemes?
Mert eddig egység ide vagy oda a center hangjának mindig is volt egy kis 'doboz feelingje'...
Azt hittem hogy az 'termesztés' de ez a mostani felállásban mondhatni tökéletes.
Olyan beszédhamgra képes így mintha a frontokbol jönne a beszédhang.
Tud ilyet a cc261?
Ha azt mondod te és Nemir Ombe, akkor ki fogom próbálni majd ha nem lesz 'hiánycikk'"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Hát uraim, a formabonto center nálam ma bizonyított
[kép]Ma egy hét bejáratas után, újra bemertem, és eddigi legjobb, legtartalmasabb es legelethubb hangot adott a centerbol a beszédhang.
Úgy vélem nem kell nekem cc261, maradni fog ez...[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25557 üzenetére
A 'bejáratas' alatt biztos az alvást érted/gondolod?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25553 üzenetére
Ha már modern gondolkodás...
Ma vettem agynemű huzatot, lepedőt és párnát, hogy ne csak mindig új eszközt linkeljek
Azt is be kell járatni hogy szokja a 'kábelt'?[ Szerkesztve ]
-
a szubbal kapcsolatban csak annyit fűznék hozzá, szomszédok ide vagy oda, hogy valóban kötelező.
x.1 hangnál külön csatorna van a szubnak.
ha nem "fontos" a szub, akkor szerintem a center sem fontos, sőt a hátterek sem, és ha a szub nem fontos elméletből indulunk ki, akkor az egyik front is elég lehet.
tudom hogy elég sarkosan fogalmaztam, de a szubot is lehet halkítani, és úgy beállítani, hogy ne zavarja a körülöttünk élő embereket[ Szerkesztve ]
-
válasz #98221312 #25482 üzenetére
Jaja, bizony, a hangfal kábel szerintem nem 'kategória függő'
Jól szolgálnak azóta is a dobozok?SVLaller: no, azt tőlem tuti nem kapsz
Ennyire nem ertek hozzá, csak kullogok az 'élmény' után[ Szerkesztve ]
-
Ezek fényében, érdemes lehet neked is kiprobalni
Mondjuk én is 'csak' az rz900as avrnel próbáltam ki.
Lehet a korábbiaknál a tápkábel nem lett volna mervado, viszont a hangfal kábel aldasos hatását már az fs57es dobozoknal is azonnal kihalottam
Pedig az azért belépő volt ám ...[ Szerkesztve ]
-
Igen én cserelgetem, de attol még elegedett vagyok, most már
Ok hogy benne vagy egy tesztben, ha valaki prezentálja...
De szerintem nem célszerű erre várni, hiszem mi mindannyian magunknak kedvezunk a fejlesztésekkel es nem az a cél hogy bizonyítsuk igazunk.Nemir Ombe : +1
[ Szerkesztve ]
-
Ha elegedett vagy, akkor hallgasd a rendszered elégedettséggel, mint ahogy én is teszem
De nem szabad elfeledni hogy belépő vagy haladotol függetlenül, attól hogy valaki valamit vél vagy nem tapasztalt még, attól az még létezhet[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25456 üzenetére
-
válasz Nemir Ombe #25418 üzenetére
-
Hát en erre mindig azt mondtam hogy ezek a kütyük es lakás /ház értünk vannak, és nem mi értük...
Szóval oda kell rakni ahol 'kényelmes'
A női 'ketyerek' is latóterbe kerülnek es nem a szekreny tetejére, pedig pasi szemmel a szekreny tetején is 'szépek'Nemir Ombe : igen, az asszony örök, nem szabad/célszerű /illendő /javasolt (megfelelő alahuzando) lecserelni
Bár azon hölgy aki 'elviseli' ezt a cserebere, az főnyeremény
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25412 üzenetére
Uhhj, ez mekkora igazság, én is mennyi felesleget pénzt toltam bele a nem rendes moziba, annak ellenére amit mondtatok
Éves bömbi csere?
Jah hogy ez igy ütemezve van"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Jegesmaci81 #25403 üzenetére
Nem a házimozi a penznyelo, hanem a hobbi, amit mi házimozi hobbinak hívunk.
Önmagában a házimozi is egy olyan 'eszközt' mint egy hűtő, mikro, stb..
Az hogy van aki ebből hobbit csinál, no az a költségesNemir Ombe : ha az a bombi az amivel hoztad az rzt akkor az nagyon korrekt 'kis' auto volt
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25396 üzenetére
Es melyik a jobb?
A BMW vagy CXR200
Tegyük meg tetjeinket...Amúgy a BMWben sem érdemes tápkábelt cserélni
-
válasz szasanyi #25352 üzenetére
szerintem ez a hobbi, pont nem az ésszerűségről és költséghatékonyságról szól
szép hobbi, én is imádom, de azért hogy kinek mi a fontos és mire mennyit költ, az szerintem nem ennek a topiknak a témája...
kár is erről "vitatkozni" hogy kinek mi mennyit ér meg...
az meg hogy szerinted felesleges, más szerint meg nem felesleges, az is erősen szubjektív[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Nemir Ombe #25323 üzenetére
Ohhh, igaz is, mert amelyik nem nyer, mennie kell
-
válasz Nemir Ombe #25320 üzenetére
majd beszámolót kérünk szépen
Azokon nem segít sem a gyári, sem a nem gyári tápkábel[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
válasz #54715584 #25249 üzenetére
Nem, nem
A center már a helyén van, azok majd a háttér dobozok lesznek.Jigsaw04: én úgy tapasztaltam hogy érdemes újra bemerni, hiszen ha jobb minőségű a kábel, akkor 'változhat' a hang karakter
Amennyiben hangfal kábel cserérol beszélünk[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz Nemir Ombe #25213 üzenetére
Fogom es falra feszitem a dobozokat
Ez egyre jobb és jobb...
De azért esetleg komoly ötlet is lesz majd?!Vagy magamra maradok? Abból semmi jó nem származhat, Tapasztalatból mondom...
Beni2360 ezt jó tudni
Mondjuk én eddig nem nagyon éltem ilyen lehetőséggel, csak azt tudom amit az üzletekben mondtak nekem...[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Nemir Ombe #25207 üzenetére
Ez rosszabb reakció, mintha 'bármit' is írtál volna
[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #25204 üzenetére
Szóval simán kinézetd belőlem hogy egy majd fel millás doboz párt megfurnek?
Csak azért hogy a kényelmemnek megfelelő helyre fel tudjam rakni..
Nem tévedsz nagyot"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest