Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Sziasztok!
Talán ebben a topikban, talán máshol korábban valaki javasolt egy boltot csapágy témában, de nem találom egyik helyen sem, ahol gondolom, hogy olvashattam. Valaki esetleg tudja? -
Siriusb
veterán
válasz fonok87 #82399 üzenetére
Nem ismertem ezt a push idomos technológiát, néztem róla videót, közben találtam egy másik technológiát is: PP-R csőhegesztés otthon
Hátha érdekel. -
Siriusb
veterán
válasz inf3rno #82219 üzenetére
Én is gyakorlati tapasztalatról írtam.
Eszembe jutott az ikercsigás présgép, gyorsan ránéztem egyre, hiszen a kemény zöldségeket is leviszi, de úgy tűnik, a magokat nem. Mondjuk az almát is mindig kimagoztam, de narancsot vagy mandarint nem.
Aztán találtam egy ilyet: https://www.emag.hu/bosch-gabonaorlo-olajos-magvakhoz-is-mum5-hoz-allithato-orlofinomsag-750-g-betoltokapacitas-muz5gm1/pd/DFGY02BBM/
Esetleg ez nem lehet jó? -
Siriusb
veterán
Nálam a tok ki van vágva és egy szellőztető lett beépítve.
Szerk.:
Ilyen: https://www.aereco.hu/termekek/legbevezetok/emm-emf-efr/[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz macilaci78 #81670 üzenetére
Komolyra fordítva a szót, szépen megcsináltad, tényleg jól kihasználtad a helyet!
-
Siriusb
veterán
válasz macilaci78 #81666 üzenetére
Szerintem az autógumikat inkább tedd le a földre palló gyanánt és tudsz azokon közlekedni!
Komolyan van külön téli és nyári pótkereked, vagy csak szivatni akarsz? Én olyat még nem láttam!!!Az alsó biciklit lehetne az ajtóra felakasztva tárolni, mint ahogy régen a ruhákat szokták.
Na jó, nem adok több ötletet.
-
Siriusb
veterán
válasz macilaci78 #81664 üzenetére
Úgy látom a plafonon a jelölés és a furat (a létrás képen) nem teljesen fedi egymást.
És még te is beférsz a helyiségbe? Nem sok üres felület maradt. -
Siriusb
veterán
válasz macilaci78 #81654 üzenetére
Azt a második csavart kerestem én is, de sehogy nem találom. Megnézem mégegyszer.
-
Siriusb
veterán
Nem tudom, ebben a topikban volt-e: egy jó ragasztót ajánlott valaki, por formájú, rá kellett szórni a ragasztandó felületre. Keresem mindenhol, de nem találom. Nem rémlik véletlenül valakinek? Azt hiszem, még autókarosszériánál is használják.
-
-
Siriusb
veterán
válasz HellGreg #65453 üzenetére
Lehet hogy rosszul rakták rá a fajanszot az ültetőgumira. Beilleszted az ültetőgumit a csőbe, a fajansz kifolyócsonkját faggyúval bekened, majd ügyesen betájolva szépen ráilleszted az ültetőgumira, picit mozgatva, hogy a gumi mindenhol tuti felfeküdjön. Egy cuppanásszerű hangot is hallhatsz, amikor jól a helyére megy.
-
Siriusb
veterán
válasz csabulaxi #62999 üzenetére
Köszi a magyarázatot, végre megnyugodtam, hogy megértettem, mit is próbáltak megvalósítani.
Amúgy a fényképen szerintem jó irányba áll minden (ráadásul gyárilag is így volt. ), fordítva nem is tudnám összerakni.
Úgy tűnik a probléma abból fakad, hogy a csap felől érkező víznyomás lenyomja ezt a középső elemet a (fényképemen) baloldali elemhez, gyakorlatilag elzárva annak a közepén lévő furatot. Ha nem egy nyitott kis slagdarab fityegne a végén, hanem pl. egy öntözőfej, amiatt lehet épülne fel annyi visszafelé ható nyomás, hogy lebegtetné ezt a dugót, de ez csak elmélet. -
Siriusb
veterán
válasz Flowtation #62996 üzenetére
+enemi,
valóban a legegyszerűbb megoldás, ha a középső rész nélkül rakom össze. Próbáltam keresgélni kicsit a neten, mert piszkálja a csőröm, miért nem működik, de nem találtam semmi rajzot vagy útmutatást, valószínűleg nem szabványos kifejezéseket használtam.csabulaxi,
Pontosan ez az, de a lényeg a bele volt. Ha így fényképezem le, az nem sokat mutat. -
Siriusb
veterán
válasz Flowtation #62993 üzenetére
Na, ennek lenne értelme.
Persze ettől még nem gyógyul meg. -
Siriusb
veterán
Közönség segítséget szeretnék igénybe venni.
Adott egy kerti csap gyorscsatlakozó csonkkal a végén a végén. A csatlakozó másik felével van a problémám, amin egy 10 centis csődarab fityeg, ugyanis 1-2 napig a csap kinyitásakor jön a víz, aztán éppen csak szivárog.A középső rész a jobboldali nagy darab közepében lévő furatban szabadon mozog. Igazából nem is értem a működését, pl. a rajta található o-gyűrű mit is hivatott elzárni, hiszen nyomás alatt ez a köztes rész úgyis lefelé, a baloldali csonk irányába megy.
Tudja valaki, hogy lehetne ezt megjavítani? Esetleg hiányzik itt valami alkatrész? -
Siriusb
veterán
Én egy csúnya, gány megoldással élnék: mivel úgy tűnik, a "csap" középen üreges, fognék egy kellő vastagságú szöget, beleerősíteném, végéről a fejet levágnám, hogy belemenjen a végzáró likába, oszt visszanyomnám a helyére az egészet. Ennek a rolónak úgysincs valami nagy súlya, szóval simán megtartaná.
-
Siriusb
veterán
válasz CHIPman #62001 üzenetére
Én például nemrég cseréltem egy mosogató (fali) csaptelepet ilyen Mofémre: https://szerelvenybolt.hu/szaniter/csaptelep/mosogato-csaptelepek/mofem-mambo-5-mosogato-csaptelep-fali-felso-kifolyocsovel-6329
Ez alá könnyen befér az edény, de egy ilyennel , vagy ennél rövidebb kivitelűvel még könnyebben tudod irányítani a vízsugarat.
Persze van olyan csaptelep is, ahol a kifolyócső némileg felfelé emelkedik, vagy vízszintesen megy, ha nem akarod nagyon a magasba vinni.S amint az előttem írták, excenteres toldóval könnyen be tudod állítani, ha a kiállások nem a neked megfelelő távolságra vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest