Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Siriusb #81665 üzenetére
Bal oldalt vasat fogtam, nem küzdöttem vele.
178 cm széles, 330 cm hosszú a tároló, az ajtótok külmérete 90 cm, kb középen van, a bal oldalt 2 db 96 cm széles polc van, a pult 60 cm mély. A lenti biciklikormánynak rendszeresen nekimegyek. A létra kb 220 cm magasan van, én 196 cm vagyok.
Hát, az autó gumigarnitúrája már útban lenne, azon még gondolkodok. Az alsó biciklit hátra tolva még a robogó is befér, de akkor már csak az ajtó mögötti élelmiszertárolóhoz lehet hozzáférni.Gumigarnitúra: az előző helyről megmaradt 2 db kerékpárliftem. Simán felfűzöm egy vascsőre az 5 db kereket felnistől, elöl-hátul beakasztom a lift kampóit és a bicikli fölé fölhúzom. 195/65 R15, talán elfér magasságában. Persze az 5 kerék sok lesz a kerékpárliftnek, de pár erősebb csigát vehetek. Esetleg egy fregolihoz hasonló keretbe állítani, vagy fektetni a kerekeket.
Igen, a téli-nyári pótkerék is külön felnin van.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest