Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macko20
őstag
válasz Martintailor #16645 üzenetére
Jó a rezgést elviszi de a hőmérsékletet nem a segák meg melegszenek...
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
molnarpeter
nagyúr
Egy klasszikus megoldás, új elgondolásban Jó lett!
wxppro: pro=Profi vagy
mp
[ Szerkesztve ]
-
wxppro
aktív tag
Jó ötlet. Én megvettem a Scythe rezgéscsillapító-szettet... Aztán most nem is tudom használni, mert csak ötnegyedes helyre megy be, azoknak meg a felét elfoglalja a ventivezérlő...
Mai gányolásom egy tápegység. Valahonnan még régebben szereztem egy noname moduláris tápot, aminek leégett a PFC tekercse, meg úgy nagyjából az egész primer áramkör kuka lett emiatt.
Volt itthon egy tápegység belem, csak 350-es, nem a leggagyibb, meg nem is egy csúcs, de évekig megbízhatóan vitte több konfigomat is. Szóval beleoperáltam a moduláris házba, és az alaplapi kábelköteget is egy az egyben kicseréltem a moduláriséra, a proci 2x4 pines tápcsatijával együtt. Szebb, mert fekete, és harisnyázott. A moduláris kábelek szerencsére mind megvannak. Ja, és a hátlapi hálózati aljzat alatti kapcsolót is kicseréltem egy kis piros világítósra...Háromszor dugult be az ónszippantóm, mire kioperáltam a rengeteg régi kábelt... Kapott egy frankó Zalman 120-as ventit, amit 5voltra kötöttem, a táp hűtése 8 centis szívó ventihez volt méretezve, tehát ez a 120-as fújó 5 volttal bőségesen elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest