-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz lsebestyen #68455 üzenetére
Apró rések mindig lesznek, a kitömítés nagyjából esélytelen. Mi hangyacsapdát szoktunk kitenni (kis műanyag tégely, benne méreg, amit elhordanak, ez van sajnos).
Üdv Inhouse
-
Paul64
tag
Szia,
Nálam ez bevált. Van fáraó hangyára is. Protect Combi hangyairtó csalétek. -
macilaci78
nagyúr
Kávézaccot tudomásom szerint elkerülik. A másik, biztosabb megoldás az írtószer kihelyezése, beviszik a bolyba és le van a gond tudva.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
inf3rno
nagyúr
Én is azt mondom, hogy előbb érdemes lenne lemérgezni őket. Nálam is voltak, én porszívóztam őket, és bár nem végtelen ciklus volt, de eltartott legalább egy hónapig, amíg rájöttek, hogy ez a bermuda háromszög, ahol eltűnnek a dolgozóik nyom nélkül. Állítólag a szag nyomokat követik, amit az előző csapat hagyott hátra. Ezek hőérzékeny vegyületek, úgyhogy egy kis lánggal elvágható a szagösvény, vagy füsttel is, mert gondolom a korom szemcsék hasonlóan az aktív szénhez megkötik.
A tömítéssel nincs akkora tapasztalatom. A szilikon nekem nem működött, mert egy kicsit összemegy, amikor szárad. A purhab egész jól bevált nagyobb lyukakhoz. Még gipsz, csemperagasztó, ilyesmik, amik működnek, de gondolom vannak direkt erre a célra bekevert anyagok is, meg úgy sejtem, hogy a szín is számít.
Buliban hasznos! =]
-
Lacpac
őstag
Szia!
Amikor hangyainvázió volt nálunk, akkor kemotoxot kaptak, persze pár nap után ismét megjelentek, ismét kaptak kemotoxot. Majd újra... ment volna végtelen ciklusban, de egyszer az az ötletem támadt, hogy kemotoxozás után nem takarítottam fel, hanem ott hagytam a padlón a földet, döglött hangyástól.
Másnapra eltűntek a döglött hangyák, gondolom behordták a bolyba, (ezért nem takarítottam fel, hogy ők tüntessék el). Feltakarítottam a kihordott földet, és soha többet nem voltak hangyák. Festéskor meg el lett tüntetve a lyuk amit csináltak a padló és a fal találkozásánál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- Windows 7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest