-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz fant0mi #68272 üzenetére
Ha ez utcai nagykapu, akkor az ellensúly a járda felől van, bárki alányúlhat és belökheti a kaput rossz szándékkal.
Rossz szándék nélkül is eleshet valaki, aztán ha nincs megfelelő biztosításod, akkor nagyobb a sz@r, mint képzelnéd.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
imibogyo
veterán
válasz fant0mi #68272 üzenetére
Igen, jó ötlet. Más is mondta már. De egyébként nem nekem lesz, csak egy gyors ötletadó volt a topiktársnak, amiből elindulhat és továbbgondolhatja a dolgot.
Mivel a kerítésig még nem jutottam el a felújítással, ezért nekem olyan kiváló (értsd szar) nagykapuim vannak, hogy minden pozícióban automatikusan rögzítik magukat a szárnyak, semmilyen kitámasztásra nincs szükségem. Még szélben sem mozdulnak el...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest