Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz leweegee #86324 üzenetére
jaja, mert nekem meg ráadásul nem csak PH2-es, hanem PZ2 és PH3, PZ3, TR-ek és imbuszok is kellenének...nomeg persze 6 lap fejek is, 6-14 között...
Időnként besegítek kollegáknak villanyszerelés terén és pl Mérőhely tokozatok falon kívüli szerelésekor ugye PZ csavart illik használni, de a tokozatban a rögzítő furat egy 150mm mély kb 16 mm átmérőjű "nyílás" alján van...az EON-osok is a rendszeresített Metabo csavarbehajtójukban állandóan ott tartják a 200mm-es bitfejet...szerintem az mindegyikük esetében belevan ragadva a tokmányba.
Aztán beállítják a gépet 4-5ös "nyomaték" állásra, mert megmérték hogy azon az értéken annyi nyomatékot ad le, amivel hivatalosan be kell kötni a kismegszakítót. Van amelyik azért lelkiismeretes és kézzel ráellenőriz mert a mancsába integrálva vagyon a biológiai nyomatékmérő...de rengetegen csak behajtóval megküldik amíg az leracsnizik, mert az a pontos.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája