-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Kicsit módosítottam a GMC R2 Toast előlapi paneljét. Az ok: rettenetmód zajos volt a hangkimenet. De annyira, hogy az 5%-ra lehúzott hangerővel vetekedett, ami, tekintve, hogy beépített fejhallgatóerősítős hangkártyám van, nem is olyan kevés. Szereztem normálisabban árnyékolt kábelt, ugyanaz. Idővel rájöttem, hogy akkor erősebb a zaj, ha van valami dugva az USB-kre... Akkó uccu neki, belezés megint. USB kábelek lehúzva: zaj megszűnt. Remek. Panel megnéz... jé, a tervezőbácsik közös testre hozták az USB-ket és a hangcsatikat! Akár még jó is lehetne, de nem az, mert csinos kis áram folydogált át az USB testpontjából a hangkártya felé a fejhallgatón keresztül... kicsit megfaragtam a panelt a jelölt helyen, így az USB-k (piros) és a hang csatlakozók (kék) testpontja külön kör lett. Azóta kuss van, mikor annak kell lennie, és az USB aljzatok is működőképesek maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lightyear - befektetési app
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LEGO klub
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest