Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz s3toraph #38676 üzenetére
Sziasztok!
Lassan haladok, de kb. 80%-nál járok. Összeraktam pár kisebb darabot kivéve (elfogytak a csavarok és alátétek pedig még vettem is...).
Képek itt lesznek (az elejétől, a frissek a közepénél kezdődnek).
Az a legnagyobb baj, hogy ez a 3 réteg festék + 3 réteg lakk is nagyon gyenge, ha ráesik egy csavar fél méterről, vagy megsúrolja a villáskulcs, lepattan, darabokban jön le... ... aki rám hallgat, very well-el nem kezd, inkább szánd rá a pénzt valami tartós megoldásra (talán homokszórás...??)!
Ezt még jól ki kell javítgatnom. Lefotóztam mennyire gáz lett pár helyen a lepattogzás. Ráfújok egy réteg festéket meg egy réteg lakkot, ennyit kap, nem többet. Persze valami marha óvatosan hogy a környezetét ne fújjam össze. Aztán valami élvédő kellene rá gumiból, pl. wasquez-nél amit láttam még jó is lehet.Arra pedig mondjatok már nekem légy szíves - ezúttal tényleg - hogy milyen gumi vagy szilikoncsíkot és honnan tudok szerezni, mi a neve, vagy miből lehet ilyen kibontani? 2db 28x2cm darab kellene, 1,5-2mm vastagságban, ami nem puha, nem süpped be. Ugyanis, a középső sor csavaron fennakad a laptop, nem érnek le a lábai. Tartottam ettől ,de nem tudok mit tenni, kell alá a gumi és a fémalátét, mert pl. gumialátét nélkül a ventirögzítő csavarok alól a rácsról is törik le egyből a festés, lemezen dettó ugyanez... ... szóval muszáj volt ilyen magassá válnia. De így meg lecsúszik a gép amire a lakk felület még rátesz egy lapáttal.
Az oldalsó géptartó karmok nem valósulnak meg. A fan mate-nek lesz egy tartója mi most nincs felszerelve, ehhez gondoltam egy on-off billenőkapcsolót még bbeiktatni,, ebben majd kérek helpet még.
Jöhetnek a kritikák!
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest