Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
1 among many #10904 üzenetére
Ezzel amit írtál,részben én is egyet értek! Nekem a korábbi CM 690es házamnál oldalt volt 1-1db 12centis ventihely,ahogy írtad is 1db a procihűtéshez,és 1db a vga hűtéshez.
Nekem csak oldalt a vga-nál volt 12centis venti,feljebb nem is fért volna oda az akkori Freezer 13 pro procihűtőm miatt.
Én azt mondanám,hogy az oldalra szerelt ventinek kifelé kell hoznia a meleg levegőt a házból,nem a hűvöset betolva ottbent langyosat keringetnie!
Mikor játszottam,éreztem hogy milyen meleg levegőt hoz ki a vga-tól az oldalsó venti! És nem ref hűtős vga-m volt,hanem egy gtx680 lightningom!
Azóta váltottam már házat is,vga-t is,de sajnos a mostani házamon oldalt nincs ventihely,csak egy nagy plexi,pedig milyen jó lenne most is ha ott lenne ventim,mert érzem hátul a vga-nál,hogy milyen meleg levegőt fúj hátrafelé...! -
Heavyrain
őstag
válasz
1 among many #10904 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciókamerák
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest