Hirdetés
-
GAMEPOD
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Hali.
Rendeltem egy Annke WPT400 Wi-Fi PTZ kamerát.Ez milyen PTZ,nem is tudom irányítani manuálisan.
-
picilacika
csendes tag
Sziasztok!
A tenda k4p-4tr szettről mi a véleményetek? -
Ahogy írtam FHD, szóval 1920x1080.
Ha megmondom hány napot szeretnék visszanézni, akkor meg tudod mondani, hogy körülbelül hány MB helyet foglal 1 percnyi anyag?
Azt még nem döntöttem el, hogyan lesz rögzítve, ez nyilván annak is függvénye, hogy mennyi helyet foglal a rögzített anyag. Ha nagyon helyigényes, akkor marad az, hogy csak mozgásra rögzítsen, de ha épkézláb határokon belül tárolható 1-2 napi anyag, és ettől nem szívja le az akkuit mondjuk hajnali 1 órára, akkor tőlem mehet folyamatosan is.
-
vacs
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #24692 üzenetére
Ez így kevés információ, tudni kéne hogy hány mp-es a kamera, folyamatosan vagy csak mozgásra rögzít-e és hány napnyi felvételt szeretnél vissza nézni pl.
Nekem az 5 MP-es kamerák mozgás érzékelésre állítva, de a fákat-bokrokat kihagyva a figyelendő területből, kb 1 heti felvételt tárolnak egy 128-as sd kártyán.
-
Sziasztok!
Egy-két héttel ezelőtt vettem egy kínai IP kamerát, napelemes, forgatható, oda-vissza hangos, FHD, valami ehhez hasonló darab. Működik is szépen, mind ICSee mind XmEye app-al, szép színes képe van éjjel is, de most felmerült egy kérdés. Vennék bele SD kártyát, mert anélkül ugye nem rögzít... A kérdés pedig az volna, hogy nagyságrendileg milyen méretű videókat rögzít ez, mondjuk percenként, vagy másodpercenként, kinek, hogy tetszik. Azt hiszem H265-öt tud, ezt láttam a beállításaiban. Nyilván nem pontos értéket várok, csak, hogy tudjak mivel kalkulálni a kártya választásakor, hogy mire elég mondjuk 32GB, vagy 128GB.
-
Ateszdoboz
újonc
válasz
bigrock #24684 üzenetére
Köszönöm! Sajnos a kiépítés már megtörtént és a folyosó közepén van 2 "kiállás", és a tervek szerint egymással háttal lett volna két kamera. Csak akkor még nem tudtam, hogy ilyen 180-as kamerák is vannak.
Még egyet kérdeznék: a Hikvision pro sorozatán belül van a ColorVu és az AcuSense "család". Ahogy néztem a Youtube-os teszteket, konfigolásokat a ColorVu kamerákban is van téves riasztás csökkentő algoritmus. Ez ugyanaz, mint az AcuSense vagy kezdetlegesebb? Ha jól gondolom a detektálás ugyanaz a két típus esetén, csak az egyik képalkotása ColorVu technológiás, a másiké meg DarkFighter. -
windlord
őstag
Annke kameránal az Annke vision kér qr kódot a kamera felvételénél.
Vagy adok helyi IP -t, de akkor nem látom távolról (nincs vpn -em jelenleg, csak használható ddns szolgáltatásom).Kamerának is van elérhető qr kódja?
Dobozon, kamerán és a web menüben nem találtam sehol. -
sambenez
addikt
válasz
enginev3.0 #24686 üzenetére
Azért olcsó, mert ez egy analóg kamera.
-
enginev3.0
félisten
-
bigdady
nagyúr
Van valakinek blurams kameràja? Nekem nem küld pusht a telóra valamiért és nem jövök rà az okára holott engedélyezve van minden. Vagy csak fizetős cloud-al lenne?
-
bigrock
Topikgazda
válasz
Ateszdoboz #24678 üzenetére
Erre a célra én inkább 2 db 4mm-es kamerát alkalmaznék, egymással szembe a folyosó 2 végére. Így egymást is védik, plusz nincs holttér a kamera alatt. Árban kb. ugyanannyi, csak kábelezésben több, meg 2 csatornát visz el a rögzítőn, eggyel szemben.
-
Directors
senior tag
Ez otthoni rendszernél is nagyon nagy probléma ?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Egyenlőre csak olvasgatok, próbálok tanulgatni a kamerák világában.
Felmerült bennem az a kérdés hogyha a kamerák az NVR-el vannak összekötve, és én távolról nem szeretném elérni az NVR-t, akkor nem is szükségem felhős vagy portforwardra a routeren ? Attól még eltudom érni a kamerák élő képét távolról ? -
spiky03
veterán
-
windlord
őstag
Használ valaki Annke nvr -t?
Hikvision az is belulrol?Nekem bejottek a c500 kamerak.
Elgondolkodtam, van egy 8ch Dahua nvr -em, lehet lecserelem akkor mar Annke nvr -re.
Kellemes az ára is -
bigrock
Topikgazda
válasz
Ateszdoboz #24669 üzenetére
Mindenképp a kamera legyen, de az a tuti, hogy ha az NVR is AS-es.
-
dugynok
senior tag
Nah, a képet nem olvastam, csak az összefoglalót futottam àt...
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)?
2 beltéri, 3 kültéri
2. Később lesz-e bővítve?
Nem tervezem jelenleg
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe?
Valamire szeretném rögzìteni, nvr vagy nas
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (milyen messze van a kerítés és az utcafront)?
6-10m kb.
5. Kellenek-e "okos" funkciók (arc/személy/gépjármű felismerés)? > hasznos infó, olvasd el
Nem, de csak akkor akarom rögzìteni a képet, mikor nem vagyunk otthon (időzìthetőség) és tudjak telefonról online kameraképeket nézni
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (eu raktárból, plusz költség nélkül)?
Igen, csak ne legyen bajos (garis) márka
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra?
Passz, nem vagyok képben az árakkal... 150k?
Kiegészítő kérdések, nem kötelező válaszolni:
8. Kell-e színes éjjeli kép (drágítja a kamerát és köztéri világítás ajánlott)? > hasznos infó, olvasd el
Nem
9. SD kártya foglalat kell?
Nem, nas vagy nvr rögzìtés leszKöszönöm
-
Ateszdoboz
újonc
Sziasztok!
Azt értem, hogy elég ha vagy az NVR vagy a kamera Acusense-es. Ha lehet választani, akkor inkább a kamera vagy inkább az NVR legyen Acusense-es? Engem egyedül a fals riasztások elkerülése érdekel, az, hogy hogyan listázza a riasztásokat, vagy hogy nem lesz okos visszakeresés az nem fontos. Köszönöm a segítségeteket! -
vacs
Topikgazda
válasz
boborján2 #24666 üzenetére
Pedig a hivatalos provision-isr.com oldalon is a Provision CAM2 App szerepel, ez ilyen.
furumc: Hikvision nvr
-
vacs
Topikgazda
-
A214
aktív tag
válasz
kgymac #24662 üzenetére
Köszi megpróbálom, igaz pár hete cseréltem.
Akkor is már szarakodott de megoldotta.
Most ezzel [kép] próbálom kettő is van ,de mindegyikkel ugyanaz.
Megpróbálom valami komolyabbal is.
Nem értem az Xmeye be az ikonja is megváltozott [kép] .
Tegnap úgy hagytam estére beállt ,kattogot ,most rálátok.
De ha kihuznám ,visszadugnám tuti nem lenne jó, megint csak kattogna majd estére, másnapra megjavulna .😎😁 -
A214
aktív tag
Sziasztok
Sajnos a vihar után megnyekkent az egyik kínai kameránk. [kép] (nem panaszkodhatunk 4 évet hibátlanul teljesített)
Reseteltem minden hokusz pokusz de nem 100% os , egy idő után offline.
pótolni kellene , esetleg van valami megbízható ajánlat. 230 csatlakozás ,wifi, sd rögzítés játszik csak.
-
boborján2
aktív tag
Olcsóbb fajta provision ahd kütyühöz milyen appot tudtok ajánlani androidra és win10/11 -re?
Hikvisionnal van csak tapasztalatom. Ha jól látom van hozzá sajá app play strore-ban , de most hogy megnézném , épp azt írják a kommentekben ,hogy az utolsó update jól el...ta a droid appot. Így viszont nehéz reális képet kapni róla.
Win platrormon pedig nem tudom merre induljak. -
furumc
csendes tag
Bitvision app működik fisotech kameráknál? Elvileg gyári beállításnál a 6000-es porton kéne működjön, viszont én úgy látom ez nincs nyitva :
6000/tcp closed X11 reset ttl 64
Amúgy a gyári a http felület azt hazudja a p2p alatt, hogy Connection Status: Successful Connection
Akármilyen portra állítom, nem megy!
Próbáltam ki-be kapcsolni is, semmi eredmény!Valakinek ötlet?
-
fecske13
tag
válasz
BullZeye #24656 üzenetére
Van ott egy Plugin letöltése gomb.
Letöltődik egy "LocalServiceComponents.exe", telepíted és lesz Lejátszás gomb.
Vagy letöltöd a [Annke_Vision] és ott aztán van minden.
-
BullZeye
veterán
Nincs újabb FW, legújabb az 2022 de az nem AI-s de az egyik kamerára azt raktam tesztből az is ilyen.
(#24652) sambenez
Úgyis megnéztem, de ott is eltűnik a playback gomb, néztem Annke youtube videót ahol C800-at állítják be, ott sincs Playback.De vicc kedvéért átírtam a linket playback.asp-re és bejön az oldal, csak tök szürke a videó. Alul mutatja, hogy volt felvétel, de a play gombra nem indul el a lejátszás.
De download gomb legalább működik ezen a linken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest