Hirdetés
-
GAMEPOD
Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Nemtom később milyenek, de az első 2 Osiris-es küldin szerintem teljesen rendben voltak a hangok. Nem volt világverő a szinkron, de túl sok szövegük sem volt, hogy domborítsanak vagy elbukjanak a szinkronszínészek.
(Laura Bailey amúgy személyes kevdencem nekem Mary Elizabeth McGlynn mellett)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezért mondom hogy tuti hogy lesznek még itt meglepik. Már csak az Escalationt olvasva is, ott is vannak érdekességek.
A képregény befejezését nem értem én sem, de lehet hogy majd abban is folytatják majd a Halo 5 eseményeit.
(#579) MTMan
Elvileg ebben a részben nem kap szerepet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ismerős írt egy dolgot. (SPOILER)
"A Blue Team küldetés során, MC leesik egy hídról egy Hunter miatt, és ott meglátja Cortana chipjét, ami eltűnik, amikor hozzáér majd Coratana alakját látja meg ( többször láttuk ezt már előzetesekben ), ami hozzászól azzal, hogy "The Domain is open. Meridian is next. The reclamation has begun. " vagy valami ilyesmi!Szóval utána valahogy újratálalkozik a csapattal és elmennek, de szerintem nem vissza az Infinity-re, hanem Meridian-ra."
Tippre azért megy a balhé, mert nem tér vissza, hanem Meridianra megy. Közben meg ugye a Guardianok is megjelennek több bolygón, Jul elveszíti az irányítást a Promehteanok felet, megjelenik Warden Eternal, szóval lesznek itt balhék.
Az több mint valószínű, hogy a sztoriban lesz meglepi, meg a végén Locke és Chief együtt harcolnak majd, de hogy pontosan mi történik majd azt nem tudom egyelőre elképzelni. Részletek miatt figyelni kell a Hunth The Truth új évadát, meg az Escalation képregényt is, ezekkel áll majd elvileg össze az egész sztori.
A multiról meg nem mondhatok semmit, az már "most" is király...
-
[Prolixus]
addikt
FRIKKIN SPOILER ALERT
Ez olyan túl kézenfekvő lenne az ONI oldaláról. Fantáziátlanságról tanúskodna, már ami a készítőket illeti. Másrészről meg szerintem a Chief nem menne el idáig. Parancsmegtagadást, esetleg dezertálást már kinézek belőle az Halo 4 eseményei után, de ez azért azon jóval túl megy. Szóval saját szakállára nem hiszem hogy ilyet csinálna. Plusz még a komplett Blue team-et is sikerülne meggyőznie, hogy legyen cinkosa? A társai (barátai) azért csak agymosott katonák valamilyen szinten (még ha szuperkatonák, akkor is), ebben akkor se állnának mellé csak úgy, a státusz meg a közös múltjuk ide, vagy oda. Ilyesmit részemről csak úgy tartok elképzelhetőnek, hogy ha tegyük fel valahogy kapcsolatba kerülnének Dr. Halsey-vel, aki olyan bizonyítékokat mutogatna nekik az ONI terveiről meg asztal alatti húzásairól, amit máshogy nem lehetne interpretálni. Plusz lenne valami belső erő a UNSC-n belül, akik kvázi "off the record" parancsba adnák, hogy iktassák ki az ONI-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg de, viszont talaltam egy ilyet:
SPOILER
Despite the Gravemind's claim, something of the Domain appeared to survive the activation of the Halo Array. In 2557, during their time on Requiem, Master Chief Petty Officer John-117 and Cortana were able to partially access the Domain via local terminal nodes, learning more about the tale of the Didact and the Librarian. However, Cortana mentioned that the terminal was "caught in a loop" trying to access the Domain, suggesting that the Domain itself was actually unavailable and the fragments viewed on Requiem were hosted locally in the terminals themselves.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Mondjuk én egyik kategóriába sem illek bele
Az az egy-két reddit topic ,amit rendszeresen látogatok szerintem elég jól karban van tartva, bár elég nagy lehet a szórás"
Persze, ezen nem is veszünk össze, csak azt hittem hogy a NeoGAF itthon is eléggé ismert.
Én mint sajtós szinte egész napomat ott töltöm, lévén nem kevés nagy fejlesztő is be van oda regisztrálva, és sokszor oda (meg perszer Redditre) kerülnek ki a legelső infók, trailerek videók)
Halo-hoz.
Sorozat nem lesz, lelőtték Spielberg féle szériát is sajnos.
Nem is baj, jó ez így. Ahogy Metal Gear játékoknál mondtam, úgy Halo világánál is fenntartom a dolgot, hogy túl nagy, túl komplex, ahhoz hogy 2-3 órában el lehessen mesélni egy sztorit úgy, hogy sikeres is legyen akár tévében, akár moziban.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rendes sorozat jöhetne ezekből, de az meg ugye nézettségfüggő, hogy kap-e folytatást:
Amcsikat meg scifi sorozatok nem érdeklik, ezt már tudjuk évek óta. (lásd rengeteg elkaszált tv sorozat)
Nightfall felejtős, sima Spielberg sorozat idén ősszel jön. Valszeg Halo 5 megjelenése elött
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ismertek engem, fanboy vagyok mint állat, de a Nightfall... Inkább nem kommentálnám...
szerk:
Egyetértek egyébként, akármennyire is szeretnék filmet, túl nagy a világ ahhoz, hogy normális, élvezhető alkotást csináljanak belőle. Mondom ezt úgy, hogy Blomkamp Halo: Landfall videója mocskos jó lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
SPOILER
Na meglestem én is.Azért a Halo-s akció kemény volt. Csak úgy kiszedték.
A dögnek így tuti vége, mert míg Halo 4-ben nem láttuk, itt azért eléggé egyértelmű hogy megmakkant."sőt lehet Chief személyében tisztelhetjük majd az új ISO-t? És akkor meg is van a Cortana helyettes."Ezt nem igazán értem mire mondod.Amúgy így ennek a résznek a végével most újra nem értem hogy a Halo 5 trailerben hogy van berepedve Chief sisakja. Én azt hittem Didact pofonjától lett olyan amilyen.SPOILER
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Master Chief kollekció tartalma:
Halo 1 Anniversary
Halo 2 Anniversary
Halo 3
Halo 4Csak a számozott részek, mert ezekben szerepelt Chief, azért is ez a kollekció neve.
Ezen felül akik megveszik csomagot játszhatnak Halo 5:Guardians BÉTA változatával december végén. Plusz a Nightfall websorozat első része is a lemezen lesz majd.
-
Blyan
félisten
EZ tény, de ezek (a nem Spartan UNSC katonák) flörtölnek, olykor buliznak, dugnak, szerelmesek lesznek, stb. Érted?
A SII-eseknek ilyen jellegű szociálizációra nem nagyon volt lehetősége. Legalább is a könyvekből ez jön le.
És a másik, hogy nincs közöttük olyan jellegű rivalizálás, ami becsvágyból, önös okokból adódna, mint karrierizmus, előmenetel stb. -
Blyan
félisten
És alapvetően... pont a gyerekkortól való képzésnek köszönhetően a SII-es valszeg jobb katonák. Úgy értem, nincsenek személyes ambicióik, győzni akarnak, a feladatot, akciót, küldetést stb végrehajtani - egyszóval szolgálni.
A IV-esek (és a III-asok) azért jóval emberközelibbek (és gyarlóbbak) azért. Vagyis így tűnik.
-
Blyan
félisten
Igen, azt tudom, hogy az SII és az SIV közelebb áll egymáshoz, mint az SIII bármelyikhez.
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a páncél nélkül az SII-es talán erősebbek, mint az SIV-ek.Viszont a SIV-esek jóval emberközelibbek, szociálizáltabbak, stb, a felnőttként való beválogatásuk miatt.
Ez az Infinity-s (Spartan OPS) részekben nagyon jól látszik. -
oriic
HÁZIGAZDA
Passz, Halo 5-ről kb szinte semmit nem tudni még. Annyi fix, hogy Spartan Ops és Halo Escalation után játszódik.
Még 4 rész van képregényből.
Cortana témája tuti hogy a játékban benne lesz, amiatt én nem aggódom. Aki olvasta a könyveket tudhatja, hogy képes magát reprodukálni. (kevesebb tudással persze de képes)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest