-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACAB95
tag
2 év után újra elkezdtem gyúrni. Még két évnek ezelőttről maradt fél doboz felbontott kreatinom... a kérdésem az lenne, hogy ezeknek mennyi a szavatosságuk? Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Üdv
Edzés utánra alkalmas proteint szeretnék vásárolni. A kiszemelt 2 protein szinte ugyanolyan árban vannak. Melyiket vegyem?
1. Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional
2. Nutrend Whey Core 100"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Üdv
Vettem egy Scitec Nutrition BCAA Xpress aminosavat. A kérdésem az lenne hogy pontossan mennyit szedjek belőle. Scitec 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL fehérjét szedek, amiben szintén vannak aminosavak. Előre is köszönöm!"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Üdv
Valahogy az alkarom lemaradt a többi izomcsoporthoz képest ezért eldöntöttem, hogy elkezdek rá edzeni. Alkar edzést, milyen izomcsopartal érdemes kombinálni? Csökkenő piramisban edzem? Előre is köszönöm!"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Üdv
Valahogy az alkarom elmaradt a többi izomcsoporthoz képest ezért eldöntöttem, hogy elkezdek rá edzeni. Alkar edzést, milyen izomcsopartal érdemes kombinálni? Csökkenő piramisban edzem, szünet nélkül?"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional vs. OPTIMUM NUTRITION Whey Gold Standard -t vegyem. Kaptam egy választ, hogy a Scitecet, de elég sok helyen olvastam hogy érdemes szedni glutamint is amit a scitec nem tartalmaz. Azt nem írtam, hogy edzés utánra lenne... Erre a célra melyiket vegyem? Előre is köszönöm!
-
ACAB95
tag
Üdv
Protein vásárlás előtt állok Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional 2350 g, Nutrend Whey Core 100 2250 g, OPTIMUM NUTRITION Whey Gold Standard 2270 g között vaciálok.
Megéri 10euroval többet kiadni az OPTIMUM Nutriton -ra a plusz 4gramm glutaminért? Előre is köszönöm!"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Összeállítottam magamnak egy 3 napos edzéstervet. Az lenne a kérdésem, hogy működhet e?
H - Bicepsz, Tricepsz, Has
Sz - Váll, Hát
P - Mell, Láb"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Üdv
Szerintetek melyiket vegyem, edzés utáni proteinnek? 2,2KG kiszerelésben az ár szinte ugyanaz, szóval mind1 melyiket venném. Előre is köszönöm!MUSCLETECH 100 Premium Whey Protein Plus
PVL MUTANT WHEY
Scitec Nutrition 100 Whey Protein Professional[ Szerkesztve ]
-
ACAB95
tag
Üdv.
Úgy jó szedem a kreatint, hogy edzés előtt 5g és edzés után 5g? Feltöltődés után vagyok... csak edzésnapokon szedem"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Üdv.
Úgy jó szedem a kreatint, hogy edzés előtt 5g és edzés után 5g? Feltöltődés után vagyok... csak edzésnapokon szedem"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Üdv
Protein vásárlás előtt állok. Milyen márkát tudnátok ajánlani, ami jó minőségű és megfizethető? Előre is köszönöm!"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
ACAB95
tag
Üdv.
Fél éve kezdtem el újra gyúrni. Haverokkal járok terembe heti 3-4 alkalommal, de nálam nem olyan nagy az áttörés pedig keményen edzek. Az említettek szednek proteint, kreatint, aminot stb.... Én csak proteint szedek, de az eredmény érdekében kipróbálnák mást is. Sajnos a melóm végett nem tudok úgy az étrendre odafigyelni. Éredmes szedni kreatint és más adalékokat? Melyik márkák a legjobbak? Előre is köszönöm!"Ami nem öl meg, az megerősít."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...