-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.
tag
sziasztok,
ha zsiregetes a cel, eleg ha arra figyelek hogy a pulzusom 70szazalekon legyen? a mozgasforma mindegy?
-
S.J.
tag
válasz Angel2014 #166968 üzenetére
hmm kicsit másképp tudom ezt.
a test, ch-t és zsírt mindig egyszerre éget teljesítmény közben, csak különböző arányban.
magas pulzusnál mondjuk 50-50, alacsonynál 30-70 a zsír javára, viszont adott esetben magasabb pulzusnál az 50% több zsír, mint a lassú lempónál a 70%. (mivel az össz elégetett kcal nagyobb)
ez téves?
nehéz kihámozni az interneten a helyes információkat, főleg ilyen népszerű témánál.
98kg vagyok most, triatlonversenyre keszülök (nem az első). 108- ról indultam, szépen le tudtam adni erőveszteség nélkül 10kg -t, de megragatam most egy hónapja. Futáshoz 90kg körül kellene lemennem.
[ Szerkesztve ]
-
S.J.
tag
sziasztok!
4 oras cardionak van ertelme zsiregetes szempontjabol? 135-145 kozott tartanam a pulzosom. Heti egyszer vegeznem. kb. mennyi szenhidratot vegyek edzes elott magamhoz, hogy fogyjak is (98kg, 196cm, 30 éves)
-
S.J.
tag
válasz Madwe #163760 üzenetére
erre gondoltam.
nezegetem a termeket es ferfi ill. kulon noknek vitamin dragan ok hogy lehet elteres par szazalakban a vitaminszuksegletben, de mivel eleve sok vitaminban 2-300 szazalekos napi ajanlott adag van igy gyakorlatilag nem mindegy?!
Antidoxidansokrol sem bizonyitott hogy szedni kellene.. bcaa, es meg rengeteg fantazianev. pl elsportolok (nem gyurosok akik reklamozzak) atletak, boxolok, focistak szednek egyaltalan ilyeneket? szerintem a sárga kapszula nem egy ajanlhato konyv, tudomanytalan. Erdekelne egy olyan oldal, ha tudtok ami hiteles, tudomanyos, reklammentes. -
S.J.
tag
sziasztok!
tud valaki egy oldalt, ahol szakmai, orvosi kutatások, tesztek vannak fehérjetermékek, bcaa, vitaminok stb. hatásáról? Tervezem az étrendem és az edzéstervem (triatlon) és az az érzésem sok termék csak marketingfogás, érdemben nem használ. Nagybevásárlás előtt szeretnék tájékozódni ezekról
-
S.J.
tag
köszi a válaszokat, holnap nekiesek
-
S.J.
tag
sziasztok!
talán nem szorosan gyúrós téma
van egy katler szobabicklim. használtan vettem,elég jó ugye itthoni zsirégetésre. viszont kicsinek tunik az ellenállása, hiába veszem fel 10-es re az erősséget.
van valakinek tippje hogyan lehetne nehezíteni rajta?
-
S.J.
tag
válasz aelod #145953 üzenetére
köszönöm a választ!
igen, hobbi szint, heti 4-5 edzés. Nem is veszek így, csak láttam hogy akciós és megfordult a fejemben hogy kipróbálom, hátha segít és érezhető javulást mutat, de így akkor valószínűleg nem veszem meg
Említetted a multivitamint: van egy olyan érzésem hogy a sok táplálékkiegészítő valójában haszontalan vagy a hatásuk elenyésző, pl. multivitaminból is sorra jon ki az uj, lassan felszívódó, külön férfiaknak, mega dózis stb. viszont [link] 16:00 percnél, egy hiteles forrás (a szegedi tudományegyetemi docens, és a legnagyobb független bio-gyógyszerészeti vállalat vezérigazgatója) szerint teljesen felesleges minden vitaminból a kis adag is. Ez igaz lehet?
-
S.J.
tag
sziasztok!
ATHLETIC LINE - csomag
mi a véleményetek erről a csomagról? Érdemes beruházni belőle, vagy felesleges parasztvakítás?
-
S.J.
tag
Sziasztok!
Antidepresszánsokmilyen hatással vannak a kondira? Van erről valakinek tapasztala?
-
S.J.
tag
Sziasztok!
Errol a vitaminpakkról mi a véleményetek? Megér havi 5e-t?
http://www.enproteinem.hu/V-System_(Vitamin_pack)
[ Szerkesztve ]
-
S.J.
tag
Üdv!
5 kilós kiszerelésben árérték arányban milyen fehérjét ajánj 10 gyúrósból 9?
EnProteinem ízetlet olvastam többször. 18e/5kg
[ Szerkesztve ]
-
S.J.
tag
Sziasztok! Koffeint hol tudok venni vagy hol érdemes nagyobb mennyiségben venni? Gyógyszertárban 500 ft 20 db de elég drága.
-
S.J.
tag
focisták szerintetek milyen koxot nyomnak? komolyan érdekelne...
-
S.J.
tag
énproteinem oldal miért írja hogy a fehérjét edzés előtt érdemes fogyasztani? én úgy tudtam edzés után nyílik meg "az anabolikus kiskapu" és ezért kell utána.
-
S.J.
tag
válasz #11527168 #5136 üzenetére
köszi!
egyébként mi a fontossági sorrend a drága cuccoknál, ha az embernek nem futja mindenre?
1. multivitamin, 2. tejsavófehérje edzés után, 3. minél több csirkemell 4. Tömegnövelő szénhidrát por 5. BCAA(?), L-Glutamin(?) kb. jól írom?
rizs, zab, szőlőcukor ilyesmi ugye megvan, mert ezek nem túl drágák...
-
S.J.
tag
[link] erről vélemények?
-
S.J.
tag
sziasztok!
mi most a best-buy fehérje? myproteinből terveztem nagy bevásárlást, de az előző oldalon többen leszólták hogy alacsony a fehérjetartalma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!