Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
Tyler Durden #195498 üzenetére
Ahh ettol felek en is, hogy nem marad semmi
mindig ilyen 65-66kg korul voltam, de a durvan gusztustalan skinnyfat alkat, zero izom, csomo zsir, ruhaban meg vekonynak latszottam a vegtagjaim miatt, de kozepresz, hagyjuk...
Onnan lementem 57.5-re, (nem akartam az amugyis is zsiros testre meg tobbet felszedni) na itt mar igen keves zsir maradt, de kockahasam itt se volt, soha eletemben nem lattam meg, akkor se, olyan alacsony testtomeggel, szoval durvan alulfejlett a hasizmom, azota nyilvan edzek ra.
Innen mentem fel 75-76-ra de mar zavart a zsir nagyon, soknak erzem, innen dietazok most.
De pont ettol felek mint amit irsz, hogy a vegen ugyan arra a testzsirra ha lemegyek mint ami a kezdopont volt, alig lesz kulonbseg.
Azert orulnek ha par kilo izom feljott volna az evek alatt, majd kiderul par honap mulva
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest