-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Fred23 #14151 üzenetére
Másodszor kerül elő ez a csoda pad, másodszor szakadok a röhögéstől. Bocs, de ez valami kegyetlen brutál. Nem beszélve arról, hogy hosszú távon 100%-os eséllyel lesz valami komolyabb sérülésed emiatt. Ne érts félre, én is csináltam már itthonra ezt-azt de mindig próbáltam lekoppintani már valami bevált technikát. Ez a pad ezzel a rúd+súly kombóval annyira életképes, mintha csinálnál egy lábtolót amivel 500 kilót akarsz kitolni úgy, hogy a fejed búbján támaszkodsz..
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Az a pad hosszútávon biztos jó a hátadnak, fejednek (aminek nincs hely), arról nem is beszélve hogy balesetveszélyes az egész. Nekem semmi bajom a kreativitással, otthoni barkácsolással, de azért kéne egy színvonal.
Egyébként meg smith-keretet kell hegeszteni, mert rengeteg gyakorlatot el lehet végezni benne biztonságosan. Igaz drágább és bonyolultabb, időigényesebb elkészíteni de hosszútávon megéri.Az egykezes húzódzkodásra meg a többi fantasztikus gyakorlatra inkább nem mondok semmit.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
spammer
veterán
Betonkemény, igazi HC, szerintem vedd fel a kapcsolatot a bunnival, hátha elmenne hozzád forgatni egy BBTV-t
szerk: amúgy nem kényelmetlen? A fejednek ki kellene vágnod középen a helyet, nem?
(#14141) Pocee: vitamint csak kúraszerűen, mert a végén még izmos leszel!
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robotporszívók
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...