Hirdetés
Aktív témák
-
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
-
Goose-T
veterán
Dobott is egy HTTP 504-et két perce kb.
-
Ma délután igen erősen lelassult a lapcsalád oldalainak betöltése.
-
Rajta vagyok...
-
Most nálam rettenetesen lassú. 5 másodperc, mire betölt. Minden más oldal szélsebesen működik, csak a PH oldalai nem.
-
-
Azt hiszem kezdjük elérni a MÁV tempót
-
Winner_hun
félisten
Kicsit nyögvenyelősen megy most.
-
VinoRosso
veterán
Mostanság megint iszonyat lassú. Percek mire betölt, egy napja kb hozzászólást se tudok írni, megjelenik a textbox de nem lehet beleírni.
Mobilon váltottam régi szerkesztőre, úgy sikerült most írni. Böngésző FF.
Mi történik? -
DDoS? Kb. fél órája nagyon lassú.
Szerk: most megint gyors, hol begyorsul hol belassul.
-
-
bigdady
nagyúr
Bő egy hete rendesen várni kell mire betölt a ph itt is. Ios
-
Tegnap és ma is tapasztalható volt lassulás.
-
Lassú az oldal
-
Jelenleg nagyon lassan töltenek be a lapcsalád oldalai és a hozzászólás elküldése során is sokat “gondolkodik”.
-
Kicsit mintha sokáig gondolkozna a ph!, hogy betöltse magát
-
canniball
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2715 üzenetére
Nem, ha a használata prémium tagsághoz lenne kötve.
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
Szia, a körülmények a következők:
Redmi 9, miui12, google chrome, "régi logout" mobilos felület.Le-fel görgetés közben folyamatosan akadozik a görgetés, ha "rábökök" valamire pl. Új hozzászólás, akkor néha csak harmadikra sikerül, mert közben meg-megakad az egész oldal. Nagyobb görgetésnél néha fehér lesz részben vagy egészben a képernyő, és aztán tölt tovább.
A vodafone banneren is akadozás látható, ha azt nézem.A teló saját miui böngészőjével jól működik.
Néha egyébként szinte alig, néha nagyon bosszantóan szaggat.
Csináltam egy képernyővideót, mindjárt feltöltöm és linkelem. A videó készítésekor közepesen volt rossz. A videón elvileg folyamatosan görgetek, ha megáll, nem én hagyom abba, kivéve amikor a voda bannert lesem sokáig. -
erdey_a
addikt
hát én nem tudom, nálatok mi a szitu, de gyakorlatilag használhatatlan telón a ph.
most emiatt váltsak böngészőt, vagy meneküljek az appra? életemben nem haragudtam még a ph-ra, de most nagyon tele a púpom. -
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2715 üzenetére
nem feltétlenül, mert az appban meg lehet csinálni olyat, hogy pl. megnézel 3 teljes képernyős reklámot (random play store app reklámra gondolok), és akkor aznapra nem lenne neked állandó reklám bannered a ph appban. így mindkét fél jól jár, a user és az üzemeltető is.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2713 üzenetére
Mindkét fél jól járna, ha lenne hivatalos app.
-
-
erdey_a
addikt
válasz
Viktor0610 #2711 üzenetére
vagy használom az appot
-
-
erdey_a
addikt
visszajött a vodafone, visszajött az szaggatás.
redmi 9, miui 12.de gondolom nem csak nálam... b'szott idegesítő 2021-ben betárcsázós netest játszani.
meddig lesz velünk most ez a banner, és mikor jön újra?
-
mike1334
veterán
válasz
Viktor0610 #2707 üzenetére
Olvastam, csak gondoltam írok feedbacket, mert más nem írt.
-
Argos
őstag
Tudom, tudom. Korábban is írtad már velük kapcsolatban. Készen kapjátok a cuccot, nincs beleszólásotok. A reklámbevétel meg kell.
Csak tegnap már kicsit elszakadt a cérna, mert tabon egyszerűen lehalt az egész böngésző és be kellett lőnöm a PC-t.#2700 Viktor0610:
Igazad van. Pipa voltam. Egyébként volt prémiumom. -
"Tudom, prémium.. hát, majd ha lesz értelme is."
Nem tudom, mi lenne számodra az értelme, ha pl. az erőforrás-zabáló reklámok eltüntetése nem az.
Nekem pl. az volt az értelme, hogy a sok infót, amit az oldalon találtam a tizenx év alatt, mióta itt vagyok, "megháláljam", nem is érdekelt a többi prémium feature, de nyilván mások vagyunk.
-
Argos
őstag
Gyerekek, ezekkel a voda reklámokkal kezdjetet már valamit...
Tudom, nem a PH!-n múlik, de hajam ledobom, hogy mit zabál.
Megnyitok egy oldalt itt és pörög a CPU/VGA?! Ne vicceljünk már...
Ez így konkrétan egy fos.
Menni fog vissza az AdBlock.
Tudom, prémium.. hát, majd ha lesz értelme is. -
Akkor tényleg a voda banner szar.
Ez senkinek sem jó, hogy bizonyos mobilokat egyszerűen megöl a bannerük. Sajnos nincs mód cserélni. Elvileg még két napot kell valahogy kibírni, márciustól már nem jelenik meg a problémás banner.
-
ToBeY
nagyúr
Nálam szerintem a voda banner nyírja ki a telót... [kép]
-
Gerr'y
senior tag
Most van egy Reanult reklam alul, felul nincsen semmi. Igy nem laggol.
-
mvkly
senior tag
Nálam is, 2-3 napja. Cikkek alatt nem, voda bannerrel együtt sem, de a hozzászólásoknál pár mp után teljesen beakad. Az üzenetek számától függetlenül.
Huawei P Smart 2019, Android 10, EMUI 10 -
ToBeY
nagyúr
Nálam is fagy a ph vagy két napja,android 10 (honor20lite) és chome böngészővel.
horror írni bármit mert annyira laggol -
Valószínűleg valamelyik banner okozza.
Légyszi linkeljétek be a konkrét oldalt, ahol lassú. Illetve a telefon típusát is írjátok le.
-
Gerr'y
senior tag
Android 10 mobil es asztali nezetben Google chrome 88.0.4324.181 bongeszo alatt nagyon lassu az oldal. MASHOL nincsen ilyen gond.
-
wolfman
veterán
Van valami megoldás arra, hogy miért lassú a PH mobilneten keresztül? A telefonomon villámgyors, de otthon, PCn, mobilnettel, WiFin keresztül (de akár kábeles megoldással is) borzalmasan lassú. Minden más oldal frankó.
-
Goose-T
veterán
Tegnap óta nekem megint lassúnak tűnik a Prohardver. Másnál is ilyen? Más oldalak a szokott sebességgel mennek (Telex, Facebook stb.).
-
Na egy 504 (
debug kód: ssa0AkXrJDPidXObghsxFsk
) után most gyors -
válasz
Hegyirabló #2674 üzenetére
Biztosan foglalkoznak vele (már ha egyáltalán a ph berkein belül van a probléma) és tudnak a hibáról, hisz nem csak mi fórumozunk itt.
-
válasz
Hegyirabló #2669 üzenetére
Mert ha kiírja a facebook oldalra, hogy működési problémája van, attól majd felgyorsul az oldal.
-
Igen, jelentem itt is lassú mint a kalózhajó!
-
Hegyirabló
veterán
Egyet nem értek csak. Miért nem írnak ki valamit legalább a Facebook oldalukra? Még a "degenerált" (<-- nem a saját szavaim, úgy olvastam mástól) Gyakori Kérdések is kihányja a Facebookjára, ha éppen működési probléma van. Éppen gépet rakok össze, általában megy magamtól, de ha elakadok, nagyon jól jönne a fórum.
-
DS39
nagyúr
lassú az oldal, mint a dög kb. két órája.
vagy tényleg csak nálam?
(más oldalaknál nem tapasztalom) -
Locutus
veterán
Itt is döglődik... fél óra alatt jutottam el eddig a kommentig...
-
Mintha lassú lenne az oldal.
-
Sziasztok,
Most nekem is be-be lassul az oldal és ilyet is kaptam.
[kép] -
Újabb 504 párszor, valaki engedje be a macskát
-
Nemrég még 504, most meg lassú
-
Winner_hun
félisten
Elég nyögvenyelősen megy.
-
Thrawn
félisten
lTlkXhPO2s98oOAxV0qyGpg
uOuyBxS7eBpXNNHJjY96jdk
iL_MiaKiBbRoSx-Tqc5CE1r
mmCQq22Q2dEuvn_99PuVhzs
pVFQp6E_15nvm4RVza_iEYY
eNCemTJJFstXypZ44MLJyeS
oowtJaQRrb6KMBVMdZ-cKF1
lIC-7K-lpb5nb4N-AGV8SeN
yLyAV7Rqvpr78TfDKxIvgNOstb
Ez úgy kb 1-1.5 órája volt. -
DS39
nagyúr
Némi akadozás tapasztalható.
-
UPC felől szar a kapcsolat, dolgoznak rajta.
-
Fred23
nagyúr
Nálam halódik az oldal órák óta.
-
Popes
őstag
Pár napja kapok ilyeneket de most egész hosszan.
-
Fred23
nagyúr
csako:
Nálam is. Gondolom, az oldal reszelése miatt. Kérdés, meddig marad ez így?
Hirtelen nálam ezerszeresére nőtt a sebesség, remélem, tartós marad!
lezso6: Thx!
-
Csigatempóra váltott (nálam) az oldal
-
Popes
őstag
Csak nálam vacakol az oldal vagy most tényleg nehezen tölt be? (van hogy többször rá kell frissítenem hogy betöltsön)
-
Frawly
veterán
Mocsok lassú a fórum. Először azt hittem, hogy csak nálam, mert külföldről érem el, de olvastam különböző topikokban, hogy másnál is lassú, és vannak emberek, akiknél a privát üzenetek sem működnek.
30-60 másodpercbe telik, mire bejön egy fórumoldal, de a legsebesebb pillanatában is beletelik 10-15 mp.-be. Próbáltam visszakapcsolni az uBlock Origint, hátha valami reklámos script fogja vissza, de aztán újra kikapcsoltam, mert blokkolással is lassan jön be. Más oldalakkal nincs baj.
-
molvany
aktív tag
Jön az év vége, miért is lenne meglepö ?
PRIVÁT ÜZENETEK
Kommunikációs hiba.Nincsen Privát üzenet
-
Kékes525
félisten
Mi történt? A PH! kalkulátor nem működik, pedig pár órával ezelőtt működött. Mintha nem tudná beolvasni a számításhoz szükséges adatokat. Három különböző profile-ban 3 különböző verziójú Firefoxal kipróbáltam. Másnál sem müködik. A forrásban máshol vannak a számításhoz szükséges adatok?
-
canniball
nagyúr
-
Kékes525
félisten
Most nagyon akadozik a prohardver.
-
Ottó58
senior tag
-
CSB29
aktív tag
Sziasztok. Nem tom, hova irjak, itt biztos nezitek. Nálam androidon mindig 2x kell bejelentkeznem, hogy be is engedjen. Elsöre is kiirja h sikeres, de vissza szokott dobni a belépéshez. A másik dolog meg h mindig lefagy az apro kb fél percre ha a kedvencekhez adokvmit. Erröl info? Köszi
-
molvany
aktív tag
Másnál is jelenzkezik ez ?
A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!
Majd egy " bizonyos idö " után ( néha kevesebb, néha több ) csak betöltödik.
-
molvany
aktív tag
502 Bad Gateway
Ùgy hiányzott mint egy falat kenyér
Bár az utóbbi idöben többször - többször be - be lassult. Elöjele volt ennek. -
válasz
Winner_hun #2618 üzenetére
Levelező-szoftver megette az inode table-t. Azért áltunk sokáig, mert későn értesültem.
-
Winner_hun
félisten
Mi volt a gond?
-
Kékes525
félisten
Mi a probléma? Megint nagyon lassú. Ez most gyors volt. Javítok, változó.
-
Fred23
nagyúr
Mi történt?
-
És most még gyorsabb...
-
Argos
őstag
Csak nekem ilyen gyors a PH!?
-
Kékes525
félisten
Eddig nagyon jó!
Gratula!
-
jozsi252
veterán
Csak beindult, grat hozzá!
Arról esetleg van valamilyen kis írás hogy az oldal alatt milyen az új vas?
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vírusirtó topic
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű, garanciás (2025.10.26) iPad Mini 7 128GB space gray + sage Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- Dell Inspiron 7386 Ultrabook i7/16GB/240GB SSD/Magyar/Érintőkijelző!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest