-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Angel2014 #119898 üzenetére
Az anyagcserét nem tudod emelni, csak a bevitelt. Ne fehérjét vigyél be pluszban, ha megvan a zsírmentes tömegre számolt 2 g testsúlykilogrammonként, felesleges többet bevinni, úgyse szívódik fel. Szénhidrát nélkül viszont nem lesz erőd és csak szédelegni fogsz, mint ahogy írtad is. Párizsi helyett vegyél pulykamell sonkát vagy csirkemell sonkát. Figyeld a tápanyag összetételt a csomagoláson, aminek 20%-os a fehérje tartalma, az már valóban húsból van, jó minőségűek mondható (cserébe nem olcsó). Vegyél nyugodtan zsírszegény sajtot (Tolle Trappista light, Tesco köményes zsírszegény sajt), ezeknek 30% körül van a fehérje tartalma és 10% alatt a zsírtartalma. Ott a Riska 0.1-es teje, reggeli zabpehely mellé 0,5 litertől semmi bajod nem lesz (ha egyébként nincs laktózérzékenységed), annyi tejcukor bőven belefér ha épp nem színpadra készülsz.
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #119898 üzenetére
én 12 évesen amikor Vietnamban szolgáltam 300-al guggoltam 50-et Legalábbis úgy emlékszem
Ja qrva jó ez a marhapárizsi.
Összetevők: marhahús(51%), víz, sertésszalonna, konyhasó, szójafehérje, stabilizátor (E450), antioxidánsok (e301, E330), ízfokozó (E621), aromák, színezék (E120), tartósítószer (E250).
legolcsóbb helyen is 1700 Ft kilója... Mondjuk ebből már marhalábszárat vehetnél és megcsinálnád pörköltnek lehet jobban járnál, igaz ezt egyszerűbb belerakni két zsemlébe.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Társasjáték topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...