Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz K.Andras.Vfx #156032 üzenetére

    Nézd, te lehet, hogy nem tudod a bulvárt, meg az áltudományt megkülönböztetni a tudománytól, - lehet, hogy tanulnod kéne vagy nem tudom - de itt a legtöbben meg tudjuk.
    Amikor ilyen faszságot beszél a szakértő, hogy:

    ...van olyan, amiben hidroxi metil cellulóz van.
    – Riporter: Ez az, amit nagyon kevesen értenek hétköznap.
    – Szakértő: Igen, kevesen értik de, hát annyit mindannyian tudnak talán még általános iskolából ugye, hogy a cellulóz alap az a papírgyártásnak az alapja.

    Az pont az, amit már fentebb leírtam. Azért, mert a vegyület nevében van egy olyan szó, amit más iparban is használnak, mond egy ekkora világi ostobaságot.

    Egyébként ott linkeltem neked a linket, azt olvasgasd a HírTv-s bulvár helyett, akkor te sem beszélnél ennyi butaságot. Ott le van írva, hogy a szilícium-dioxid, azaz a homok még a BIO élelmiszerekben is megengedett, szóval a természetes alapanyagú bio kajádba is bármikor beletehetik. Egyébként indifferens anyagok, átszalad rajtad, nem kell miatta aggódnod. Nekem már vesesziklám lenne, ha ez vesekövet okozna.

    (#156033) K.Andras.Vfx
    Nem fogod fel... Ezek nem szennyezőanyagok, hanem direkt van benne... Gondolod, hogy 5%-nyi szemét kerül bele gyártás során? Neked, ne haragudj, de tényleg semmi fogalmad sincs az élelmiszer vagy a tápkieg iparról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák