Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Nálam a Win7 túlélte az AM3+ --> Z170 váltást, ebben szerintem minden benne van.
Brahiból/kíváncsiságból vártam csak végig, mivel egy ~10percet minimum szüttyögött mire először betöltött, rögtön utána ment is fel egy új, biztos ami tuti de a történet tanulsága az, miszerint az esélyeid jók.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
fer
őstag
Ilyen kis mértékű változtatást a Win7 is elvisel! Nem egyszer csináltam, hogy előre feltelepítettem valakinek, a winyót nálam, és utána csak átettük a gépbe, az első indítás lassabb amíg minden hardvert feltelepít! Persze mindig van esély a a kékhalálra! És akkor még kérdéses a licenc, az alaplap fő egységnek számít!
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Zalanius
tag
Ami az első két screenshotodon van, az a BIOS default állapotára utal. A 39-es szorzót a turbo miatt olvasta annyinak, a ramoknál az 1076 meg pont a DDR4-2133.
Jól sejtem, hogy ez az áramtalanított állapotból történő hidegindítás úgy kezdi, hogy pár másodpercet gondolkodik, leáll, és aztán magától újra nekikezd? Megvolt ugyanez a jelenség már más Extreme4 tulajoknál is, frissebb BIOSon is.
--= Zalán =--
-
olle
senior tag
Az asrock a-tuningot tedd fel. Nem olyan mint az ASUS AI Suit ja. Én még a négy magos athlonomat húztam vele (760K) mindig felteszem azóta. Faszán lehet vele állítani a ventiket is.
Ha van frissebb akkor persze.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
olle
senior tag
Szia
Gondolom új a cucc. Vezérlőpult-Energiagazdálkodási lehetőségekben legyen minden ami lehet teljesítmény centrikuson. Én úgy szoktam hogy a maximális teljesítmény 100% a minimum 45-50%. Abban a lapban az a proci simán megy 4.2-4.3 at.
Szerk. Ha fent van az asrock programja amíg az nem indul addig ilyen "ratyi" értékek vannak. Most nem tudom pontosan mert már vagy 2 hónapja nem ültem a gépem elött.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mazda topik
- Gitáros topic
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...